gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yanda elektrikli sobam var üşüdüğüm zaman açıyorum neyse, ısısı hem bana hem de oturduğum plastiğe vuruyor saçma olacak galiba ama, fazla ısındığı için mi nedir sandalyeyi itip çekerken beyaz beyaz bişiler dökülüyor ve sandalye yamuldu sobayı açtığım günden beridir sağ ön ayağı gittikçe sağa solu da gittikçe sola kaymaya başladı cart diye ikiye ayrılıp bi yerime girerse çok fena olabilir özet : böyle plastik sandalye mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fakir misin bi tane bürosit alsana adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 plastiğin ucuzu denince güya yerel bir çalgı aleti olan vuvuzela geliyo. ulan bildiğin çin malı işte lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fakir misin kalın giyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 FAKİRİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 adam tivibuya 1 lira vermiyor, korsan arıyor sen büro koltuk diyon mokoko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 şu ısı-plastik ilişkisini 3 yaşındayken falan 3 tekerlekli bisikletimin sobanın yanında kalıp yamulmasıyla deneyimlemiştim :( net bi şekilde aklıma geldi ortam, bisiklet, yamukluğun şekli falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Masquerade said: adam tivibuya 1 lira vermiyor, korsan arıyor sen büro koltuk diyon mokoko! aylık 1 lira çok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fakir misin laaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 dislayin fakiri. pasta atin suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yeaaa http://www.chimpout.com/forum/imagehosting/17549e926cea86e2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 liselinin fakiri de böyle oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 actigin topigin konusuna birakayim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 birakma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 plastiğin kalitelisi erimiyo muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Atomlar arası kovalent bağa sahip olan plastik malzeme lifleri kendi aralarında zayıf van der waals bağları ile bağlıdır, bu yüzden ısı dayanımları düşüktür. Daha iyisi için düğüm noktalarıyla özel bağlanmış lif yapısına sahip plastik malzemeleri seçiniz*. *, fakir değilseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 offf aga ne kasmısın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben bilgisayara koltuk çektim mükemmel oldu 2 de yastığım var mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Longshanks said: ben bilgisayara koltuk çektim mükemmel oldu 2 de yastığım var mis ahaha aynen bende öyle oturuyorum. ama çok sağlıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 mokoko said: fakir misin bi tane bürosit alsana adam gibi. yani... plastik sandalye ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar