xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 BUGÜN ODAMDAN MERDİVENLERİ KOŞARAK İNDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 120 adet açık şınav 200 mekik 45 kilodan 3 set benchpress. 20 dakika cardio Aynen devam amerikan futbolu kaslarına. Aynen devam bugün. Salona gidemedim. Yoksa program daha geniş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Dün clean (silkmenin ilk kısmı) rekorumu kırdım: 80 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hemen sorup kacıyorum cok fazla coca cola zero iciyorum ( 1lt günde ) bir zararı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kola içme hiç, bırak kola içmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kola selulit yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sevgili günlük, bugün dört rekor birden kırdım. Oh yeah man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Raincloud said: kola içme hiç, bırak kola içmeyi. mutlaka zararlıdır da neden ama ne zararı var bilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bende ilgiliyim o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 arastirdigim kadari ile yazayim : normal kola : seker seker seker zaten bunun zararlarindan bahsetmeye gerek yok. eger kilo almak istiyorsaniz abartmadan kullanilabilir ama bunun yerine yemek yiyin. diet veya zero kola : icersinde tatlandirici olarak aspartame malzemesi var ancak bu malzeme zaten cogu supplimentde de var simdi gidip zararli dersek kullandigimiz her turlu supplimentde zararli demektir ki zaten oyle :) verdigi goturdugunden o an icin daha iyi oldugu icin es geciyoruz. diet veya zero kolalari diette olan kisilere acliklarini bastirsin diye tavsiye edenler var bunun nedeni hem o anlik acligi gecirmesi hemde metabolizmayi yavaslatmasi. bodyciler icin bu iyi bir sey degil tabii ki ama diette olanlar icin sanki pek bir sorun ihtiva etmiyor. kolanin asidik yapisi nedeni ile vucudun yapmasi gereken isleri kolaylastirdigi on goruluyormus. bu yuzden de vucudun yapi taslarinin uretiminde bir zayiflik oluyormus. mus. normal kola yerine diet veya zero tuketmek daha mantikli gibi duruyor seker olmamasindan dolayi ancak gunde bir 330 cl falan max. gidipde 2 litre icilirse tabii ki herseyin fazlasi zarar oldugu gibi bununda zarari olacaktir. zaten cok fazla. diette iseniz buyrun icin (az tabii - aclik gidermek icin felan) ama degilseniz metabolizma yavaslatici etkisinden dolayi tavsiye edilmiyor. bunlarin hepsi genel gorusler bilimsel bir dayanagi bulunup bulunmadigindan emin degilim ancak rahatlatici ve metabolizmayi yavaslatici etkisi bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sevgili günlük, şu anki programımda pazartesi günleri sınırlarımı zorladığım gündü. Üç haftadır kalorileri azaltmış olmama rağmen her pazartesi düzenli olarak rekorlarımı kırdım. Dün pil bitti sanırım. Geçen haftakine göre gelişme olmadı. Bir de kaç gündür sabahları yataktan zor kalkıyorum ve çok yorgun hissediyorum. Az kalori alırken ağır antreman yapmak vücudu çok zorladı. Yarın spor salonuna gidip 2,5 saat antreman yapmak yerine evde hafif bir şeyler yapcam. Sonrasında da programda küçük değişiklikler yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Sevgili günlük, son 8 aydır kardiyo yapmıyordum. Bugün ben de yavaştan kardiyo ekliyeyim dedim ve benchmark niyetine 5 km koştum. Tam 30 dk sürdü. Ortalama nabzım 173 bpm (%89). Şunu farkettim ki kardiyo açısından kondisyonum baya düşmüş ama dayanıklılık yükselmiş. Yani düşük tempoda koşarken bile nabzım felaket fırlıyor, eskisi gibi düşük nabızda koşamıyorum. Ama vücut yüksek nabızda çalışmaya alışmış. 173 ortalama nabızda koştuğum halde zorlanmadım pek. Eskiden 160 ile koşarken bile baya kasılırdım koşarken. Halter ve ağırlık antremanlarını haftada 3'ten 2'ye indircem. 2 gün de koşcam. Bir kaç ay sonra tekrar 5k denicem bakalım sonuç ne olcak. Bu arada eskiden düzenli kardiyo yaptığım zamanlarda da 5 km'yi çok daha hızlı koşamıyordum. Bacakların güçlenmesi kondisyon düştüğü halde nerdeyse aynı hızda koşmamı sağlamış olmalı. Kondisyonu arttırınca çok iyi güzel olcak taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Günlük bi gün unutmazsam benchpress ve deadliftte tek tekrar max ağırlık denicem öpüldün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 yanlis oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Dünkü koşudan ötürü baldırlarım iflas etti. Yarınki bacak antremanının yerine üst vücuda abancam sanırım. İlginçtir ki quad ve hamstring'ler de en ufak ağrı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hayvan gibi kol çalıştım bugün. 5 dakika koşu üstüne strechingler. ardından 2 set light weight ısınma ez bar curl. 4setx5rep ez bar curl 4drop set (tabiki aralıksız oluyo bunlar, yani drop işte), ilk 3ü 6-8 tekrar 4.sü 15 tekrar, üstüne 1er dk dinlenerek 2setx6-8 tekrar. üstte anlattığım şekilde hammer curl üstte anlattığım şekilde concentration curl 5dk ara 4 set max/max/max/max dips üstteki 4drop+2set şeklinde skull crushers yine aynı şekilde seated two handed dumbbell ext. aynı şekilde triceps cable push down yaratık gibi oldu kollarım. 1.5 saat oldu idman biteli hala pump devam ediyo. süper! bu arada her set ve hareket arası çalışılan kasın strechingleri var tabi. inanılmaz acılar çektim bu idmanda ama çok güzeldi. hatta 2. hareketlerden sonra ellerim ve ayaklarım karıncalandı sürekli olarak kan kollarımda yoğunlaştığı için, pump forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 düzenli spor yapmanın sırrı nedir ya senede 1-2 ay spor yapıyorum. hani spor salonunu geçtim evde ne ararsan var spor yapmak için.bi dönem sabah koşardım ne güzel ama işte bi sırrı olmalı sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 irade, bilgi, motivasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Herkes skullcrushers ve lying triceps extensions için en baba triceps hareketleri diyo. Ben yaparken tricepleri adam gibi hissedemiyorum. Pump falan da olmuyor. Kafa üstü extension, kickback, pushdown falan yapınca çok daha iyi hissediyorum kasları. Hareketleri yanlış yapıyorum dicem ama o da değil, kaç kere kontrol ettim, salondakilere sordum falan. Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Kablo aleti olmadığı için pushdown da yapamıyorum. Overhead extension yapcam artık. En mantıklısı o gibi gözüküyor benim için. Bu arada bugün ilk defa DB Pullover yapmayı denedim. Upper back bench üstünde olcak yazısını hatırladım. Yaparken sırtımı bench'e koydum, kafa açıkta kaldı böyle. İki set yaptım boynum ağrımaya başladı. Bu ne ya dedim bıraktım. Meğer kafayı da kısmen bench'e koycakmışız. Eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 verdigin iki harekette nerdeyse ayni sey, biri dambbell ile digeri z bar ile, skullcrusher nefis fazla bir sey hissetmiyorsun ancak faydasini goruyorsun, acikcasi ben: sculcrusher + rope pushdown superset dar tutus bench pres + dips superset en sonda canim isterse cok agir kilo pusdown v bar ile. skullcrusherdan vazgecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Yok aynı şey değil. Skullcrusher'da dirseği sabit tutup barı alnına indiriyorsun. Lying tricep extension'da dirsek de kafaya doğru hafif hareket ediyor, barı kafanın arkasına doğru indiriyorsun. Range of motion biraz daha büyüyor ama başka kaslar da giriyor sanırım devreye. Videolara bak anlarsın: Skullcrusher Lying Triceps Extension Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PsO2ZG3lRZ0 ahah ben buna baktim. digerini hic gormedim yapmadimda su extension olani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Bench press max denemeyi unuttum ama olsun güzel bi göğüs-kol antremanı oldu. Sbah kalktım 3 dilim ekmek tereyağı-salça zeytinyağı kombosuyla 1 fincan çay Sonra 1 adet muz Daha sonra 3 tane cantık Üstüne 1 adet muz Yarım litre kakaolu süt Sonra yarım kilo yada biraz fazla zeytinyağlı taze fasulye (yine) Sonra 100gr kaşar loru ve 4 tane yumurta beyazı Üstüne 300-500ml kadar süt. Az mı yiyorum bana mı öle gelio bilemedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu sadece sabah kahvaltınsa yuh, eğer tüm gün yediklerinde çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar