Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın Futbolcusu Tahminleri...

nebubukele

Öne çıkan mesajlar

Alex ilk maçında takıma alışmamasına rahmen büyüleyici futbol sergiledi ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu gosterdi.o yıla damgasını vurur.gol kralı desek carew nobre şaban ve trabzonlu fatih tekke arasında geçebilir diye düşünüyorum.[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

[Bu mesaj Efecik tarafından 16 Ağustos 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o zmn sen düşünmeye dvm et okan konusunda.artık hakan.a da şaban demeyin be kardeşim yuh yani.
yılın topçusunun alex olabilitesi yüksek hem aşırı derecede göz önünde.aslında antepte bi adam war libyalımı lübnanlımı ne yne bulup getirmişler.fırlama bişey
gol kralıda hakan olur.[signature][hline]alea iacta est...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 16 Ağustos 2004 20:55 tarihinde demiş ki:
hakan mı puhaha ben onu gsliler üzülmesin bi golcüleri yok diye yazım yoksa o şaban düz yolda yürüyemez.

salak salak konuşup kafamı attırma benım
turkıyenın en buyuk golculerinden birinin, milli takımda attığı gol sayısına kimsenin yaklaşamadığı bir futbolcuya şaban demeden önce kendi zekana bak.Tabi bunları anlıyabileceğinide hiç sanmadığım için sen takılmaya devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Yattara büyük ihtimal en yararlı futbolcu olur Alexi 1 maç izledik eğer gsnin takımı oturursa gol kralıda hakan olur[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Efecik, 16 Ağustos 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
bizim şabanın hayranlarıda cokmuş ;) kızdılar garipler...

Küçümsememek lazım...
1-Hakana Şaban denmemeli(2oo2 dünya kupasından sonra herkes Hakan bitti diyodu ama o çok büyük bi inanç gösterdi ve Hakan bitti diyenlerin yüzünü kara çıkardı bir BjKli olarak tebrik ediyorum)
2-İnsanlara "garip" tarzı kelimeler söylenmemeli
3-Bence çok post kastın bu gün...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

fener macını izledim bu hafta ve bence aurelio ve serkan balcı yanyana oynarsa gene top calma rekorları kırarlar ve fbnin o bos defansına inanılmaz yardımda bulunup fbyi sampiyonluga tasırlar...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Efecik seni anlayamıyorum yani sonuçta adının altında bi küçük resim çıkartmak için saatlarini vermen saçma..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 17 Ağustos 2004 01:47 tarihinde demiş ki:
hakan $ükürü besleyen biri olmadıgı sürece (ki $u an yok gibi gözüküyo) gol kralı falan olamaz gibi geliyo bana..

+1
bence gs hagi yi ya gönderir ya gönderir yoksa şampiyonluk hayallerini unutsun derimben hagi td olarak hiç biyerde başarılı olamadı nie aldılarsa inat eddip .
ayrıca şu özhan canaydının kendi çıkarları için yapmadıı şey yok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gol kralı yine anadolu takımlarından çıkacak bence.
Servetin yıldızı bu sene çok parlıycak gibi düşünüyorum. Ayrıca Ali güneş'te sağlam işler yapıcak.Galatasaraydan hiç bişey olmıycak bu sene ilk 4 e bile giremiyecekler. O yüzden önce çıkacak futbolcu olmıycak. (kesinlikle objektiftir)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...