Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.31

Holy

Öne çıkan mesajlar

31. maç olarak bu özel maçın hepimiz için çok güzel geçmesi dileği ile,

MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00

17 Ekim 2010
17:00 - 18:00
8v8
göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı)
google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF
adam başı 4TL
10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=)

yoklama başlasın

belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam

yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

ben 30. maçta yoktum ama maçların biraz kalitesinin düşmesinin sebebi ortasahasız oynamamız. yani önceden mesela emrah vardı güvenç vardı cem vardı falan, takımlarda bir ortasaha etmeni oluyordu. şimdi yok hiç.

28, 29'da da top hep bir kalede kaldı, diğer takım kontra atak peşindeydi. şahsen iki maçta da kontra atak peşinde olan takımda olunca ben baya baydım forvette. al topu koş, al topu koş. ne emenikeyiz ne martins ennihayetinde yahu. bizim takımdaki savunmacıların da baydığını biliyorum haliyle, sürekli bir baskı sürekli bir baskı.

o yüzden takımları kurarken önce ortasahaları bölmek lazım sanırım artık. iki takım da pas yapabilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

30. maçta orta saha çizgisinden top çıkardım. sertaç'ın üstünden kafa vurdum filan.

Yorulan arkadaşlar nedense hep ilerde bekleyip, dinlenmeyi tercih ediyor. 2-3 dk top önümüzde sağa sola gidiyor ama hala kimse geri dönme niyetinde olmuyor. Yorulmak için defans - orta saha arasını kullanırsanız takımların yararına ve oyunun zevkine olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç maçtır gelemiyorum sakatlıktan, geçen maçı izledim, berbat bi maçtı. Noolmuş herkese anlamadım, çok keyifsiz oynuyodu insanlar. 5-6 da uygun bi saat değil bence, atmosfer yok bence yine 7 sonrasına dönsün. 2-3 ay maçlar süperdi, herkes gaz oynuyodu şimdi bitmiş.

Edit: Baydım işyerinde, hemen gaz bir kadro kuruyorum. Bu kadro tabiki bro'larımdan kurulu;

Eser(Serhat)-yiğit-öncü-güneş-sertaç-seren kemik bu olcak, ihtiyaca göre ortasaha ve forvet

Serhat(Eser)-sercan-murat-tora-saygın-hakan-kermit-cthulhu

Bence şu tarz kadrolar yiğit cıvıtmadığı sürece, millet de asılırsa maça baya keyifli geçer. Kendimi yazmadım bi süre daha oynayamam.
Sosyal ağlarda paylaş

maç 7 yada sonrası olursa gelemem
zaten bi pazar günüm var ondada eve saat 10 11 de dönmek istemiyorum
5 - 6 olunca hiç değilse eve gidip 1 2 saat dinlenme fırsatım, tv karşısında keyif yapma fırsatım olabiliyo.
öbür türlü eve gidip duşa girip direk yatağa giriyorum ve koca pazar günümde sadece halı saha maçı yapıp yorularak geçiriyorum.
5 - 6 iyidir. zaten kış geldi ve havalar erken kararıyor.

kadro olayıda bence kadroları sabit yapalım. her hafta kafamıza göre kurmak yerine.
bu sıralar tabi kimisi satıyo, kimisi hasta oluyo vs ama ileride oturur bence.
kemik kadro olayı güzel olur dediğiniz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...