Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 31. maç olarak bu özel maçın hepimiz için çok güzel geçmesi dileği ile, MAÇ PAZAR GÜNÜ; 17:00-18:00 17 Ekim 2010 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) google maps'te yer: http://bit.ly/bEvTyF adam başı 4TL 10TL verenden 1TL, daha fazla verenden 2TL haraç işine devam edicez=) yoklama başlasın belki gelirim diyenler cuma akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onları yok sayıcam yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 31.maç çok anlamlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çeşmede olacağımdan mütevellit yokum ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Yaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 herkes 31 numaralaı formalarıyla gelsin :) ben gelirim baacagm agrıyor biraz ama gecer o zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Kesinliği ilerki günlerde yazarım ama büyük ihtimal gelebilirim. Acil bi' durum çıkmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben 30. maçta yoktum ama maçların biraz kalitesinin düşmesinin sebebi ortasahasız oynamamız. yani önceden mesela emrah vardı güvenç vardı cem vardı falan, takımlarda bir ortasaha etmeni oluyordu. şimdi yok hiç. 28, 29'da da top hep bir kalede kaldı, diğer takım kontra atak peşindeydi. şahsen iki maçta da kontra atak peşinde olan takımda olunca ben baya baydım forvette. al topu koş, al topu koş. ne emenikeyiz ne martins ennihayetinde yahu. bizim takımdaki savunmacıların da baydığını biliyorum haliyle, sürekli bir baskı sürekli bir baskı. o yüzden takımları kurarken önce ortasahaları bölmek lazım sanırım artık. iki takım da pas yapabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 30. maçta orta saha çizgisinden top çıkardım. sertaç'ın üstünden kafa vurdum filan. Yorulan arkadaşlar nedense hep ilerde bekleyip, dinlenmeyi tercih ediyor. 2-3 dk top önümüzde sağa sola gidiyor ama hala kimse geri dönme niyetinde olmuyor. Yorulmak için defans - orta saha arasını kullanırsanız takımların yararına ve oyunun zevkine olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bikaç maçtır gelemiyorum sakatlıktan, geçen maçı izledim, berbat bi maçtı. Noolmuş herkese anlamadım, çok keyifsiz oynuyodu insanlar. 5-6 da uygun bi saat değil bence, atmosfer yok bence yine 7 sonrasına dönsün. 2-3 ay maçlar süperdi, herkes gaz oynuyodu şimdi bitmiş. Edit: Baydım işyerinde, hemen gaz bir kadro kuruyorum. Bu kadro tabiki bro'larımdan kurulu; Eser(Serhat)-yiğit-öncü-güneş-sertaç-seren kemik bu olcak, ihtiyaca göre ortasaha ve forvet Serhat(Eser)-sercan-murat-tora-saygın-hakan-kermit-cthulhu Bence şu tarz kadrolar yiğit cıvıtmadığı sürece, millet de asılırsa maça baya keyifli geçer. Kendimi yazmadım bi süre daha oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 maclar ciddi oldugu surece hic farketmez cakılı defans da oynarım ben, lakin önümüzdeki iki hafta yokum maclarda ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 maç 7 yada sonrası olursa gelemem zaten bi pazar günüm var ondada eve saat 10 11 de dönmek istemiyorum 5 - 6 olunca hiç değilse eve gidip 1 2 saat dinlenme fırsatım, tv karşısında keyif yapma fırsatım olabiliyo. öbür türlü eve gidip duşa girip direk yatağa giriyorum ve koca pazar günümde sadece halı saha maçı yapıp yorularak geçiriyorum. 5 - 6 iyidir. zaten kış geldi ve havalar erken kararıyor. kadro olayıda bence kadroları sabit yapalım. her hafta kafamıza göre kurmak yerine. bu sıralar tabi kimisi satıyo, kimisi hasta oluyo vs ama ileride oturur bence. kemik kadro olayı güzel olur dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kadrolar devamlı değişiyor ama sabit kadro işi şöyle olabilir; bazı kişiler hep sabit kalır, bazı kişilerde duruma göre takım değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yazın ortasında yaptıgımız maclarda takım iskeletleri asagı yukarı belliydi mesela, maclar daha zevkli geciyordu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 baklavasına oynansa fena olabilir maçlar. ya da kasa birasına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben vardımda ondaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ve fransa da internet keşfedildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu arada, gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 fransa'da degilde kaldıgım yurtta keşvedildi. bide ban hammer vardı üstümde, o kalktı :P özledim sizle maç yapmayı. burda bi sürü cezayir'li fas'lı çocuk var ama aynı tadı vermiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 sen orda mı kalacan? eneee yeni zidane'larla yatıp kalkıyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 arsene wenger keşfetsin diye o kadar yol gitmeye değer miydi sorarım. bu arada gelirim gibi duruyo, ama perşembe falan kesin bişey söylerim. cins bi tarzım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 5-6 varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 31. maça 31 gol yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Sahalardan 2 ay falan uzak kalacağım. Bağlarda ileri derecede zedelenme sözkonusu. Balon gibi şuan ayağım. 5 gün rapor verdi doktor. Herkese iyi eğlenceler arkadaşlar. Edit: Ayak davul gibi değil balon gibi şişer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar