goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ABİ ARIYORUM DÜŞMÜYOR. bir süre hatta bekliyorum sıra gelmesini kopuyor sonra. allah düşmanımın başına vermesin. nasıl sinirlendim ottan boktan şeye ya. zaten yöneticiyiz tüm bloklara erişimimiz var, tüm bloklara her hafta teknik servis gelmesini sağlarım sigortalar atarsa öğlen aradı teknikten eleman, bugün gelcez evdeyseniz dedi bi yere çıkmadım 8 oldu gelen giden yok. şimdi açtılar telefonu, sistem dışında iletişim sağlayamıyorlarmışmış, not düşülecekmiş, beni bugün aradılarsa geç vakit de olsa gelirlermiş (daha ne zaman geleceksiniz canına yandığım) şikayet kaydı olacakmış, müşteri memnuniyeti bikbikbik. hayır quiknet kotaya başlamasa zaten şimdiye geçmiştim, onlar da kota koydu, hepsi ayrı leş. şikayetvara zaten yazdım, firma da oradan görüp arıyor, satılmış site de cart "çözüldü :)" yapıyor. çözülen şikayetlerden ziyade firmanın çapına göre şikayet sayısı kaç diye idrak eden müşteri de pek az nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 goldbären said: metronet kötü metronet almayın metronet kopuyor metronet modem sorunu gelmeyen teknik servis metronet rezalet keywords: metronet arıza, metronet şikayet, metronet bağlantı sorunu, metronet kopma, metronet düşük hız, metronet sorun, metronet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 her türlü mail, günde üç kere arama, yetmeyip teknik ekibin numarasını bulup aramama rağmen gelmediler gündüz. araya tanıdık soktum, teknik ekibe tepeden inme emir geldi, getirdiler 8de. inşallah bir daha tekniğe işimiz düşmez... bu ülkede niye işler illa böyle yürüyor arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 adamlar aradığında benim komşuda kısır yiyor olmam da ayrı komikti. beklesinler meke, ben 5.5 gündür cihaz bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 OOO KOMŞUDA KISIR *kıps* *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Evet beyler dün gece farkettiğim bir olayı anlatmak istiyorum. Gece saat 1:10. malum heryer sessiz, dota oynuyorum gece vakti pek internetim kopmuyor diye. bir ses duyuyorum gece yarısı. Asansörün çalışma sesini. Ve genelde geceleri kopmayan metronetim diğer zamanlarda olduğu gibi kopuyor. Ve daha sonra kendi testimi gerçekleştiriyorum. Ve evet asansör ne zaman çalışırsa benim internetim kesiliyor. Gerçekten çok eğlenceli ve kaliteli bişiy bu metronet. binada asansör yoksa kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 KHaRoN said: Ben&Jerry's said: elektrik prizinden internete baglanabiliyoruz bu yuzden inanilmaz bir hiz oluyor upload=download oluyo su nasil bi onermedir ben o kisma takildim asdf elektrik çok hızlığı olduğu için elektrik prizinden bağlanınca acayip hızlı oluyo işte dshfcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Oce4n said: Evet beyler dün gece farkettiğim bir olayı anlatmak istiyorum. Gece saat 1:10. malum heryer sessiz, dota oynuyorum gece vakti pek internetim kopmuyor diye. bir ses duyuyorum gece yarısı. Asansörün çalışma sesini. Ve genelde geceleri kopmayan metronetim diğer zamanlarda olduğu gibi kopuyor. Ve daha sonra kendi testimi gerçekleştiriyorum. Ve evet asansör ne zaman çalışırsa benim internetim kesiliyor. Gerçekten çok eğlenceli ve kaliteli bişiy bu metronet. binada asansör yoksa kullanabilirsiniz kaçıncı kattasın? 1-2 flmsa git asansörün kontrol panelini parçala direk kasma. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ya biraz araştırdım normal bir wireless router'a bağlayınca wireless alabiliyormuşuz sanırım. aynı anda modemden kablo bağlayıp pc'ye taksam bir yandan da telefondan kullanabilir miyim wireless'ı? http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa701nd-150m-access-point/productDetails.aspx?productId=bd97490&categoryId=410#Yorumlar şu işimi görür mü mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Oce4n said: Evet beyler dün gece farkettiğim bir olayı anlatmak istiyorum. Gece saat 1:10. malum heryer sessiz, dota oynuyorum gece vakti pek internetim kopmuyor diye. bir ses duyuyorum gece yarısı. Asansörün çalışma sesini. Ve genelde geceleri kopmayan metronetim diğer zamanlarda olduğu gibi kopuyor. Ve daha sonra kendi testimi gerçekleştiriyorum. Ve evet asansör ne zaman çalışırsa benim internetim kesiliyor. Gerçekten çok eğlenceli ve kaliteli bişiy bu metronet. binada asansör yoksa kullanabilirsiniz Metronetin olayı datayı şebeke frekansına bindirerek yollaması, büyük ihtimalle asansörün motoru bu frekansı bozuyor. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 hallettim wireless işini. teknik servisteki elemanlar benim kadar bilmiyorlar sağolsunlar. modemi ilk bağladığınızda internetten gelen kabloyu bağlamayın. bağlarsanız modemin web arayüzüne girip ayarları yapamıyorsunuz. dhcp'yi tamamen kapatıp wireless'a şifre koyduktan sonra net kablosunu bağlıyorsunuz ve local area connection şeysini tamamen kapatıp tekrar yükletiyorsunuz. mis gibi çalışıyor. telefon kendine geldi 10 mbit interneti bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 tarifelerde falan bi kazık var mı? nası gidiyo metronet? adil kullanım kotası vs çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Oce4n said: Evet beyler dün gece farkettiğim bir olayı anlatmak istiyorum. Gece saat 1:10. malum heryer sessiz, dota oynuyorum gece vakti pek internetim kopmuyor diye. bir ses duyuyorum gece yarısı. Asansörün çalışma sesini. Ve genelde geceleri kopmayan metronetim diğer zamanlarda olduğu gibi kopuyor. Ve daha sonra kendi testimi gerçekleştiriyorum. Ve evet asansör ne zaman çalışırsa benim internetim kesiliyor. Gerçekten çok eğlenceli ve kaliteli bişiy bu metronet. binada asansör yoksa kullanabilirsiniz oha adam resmen reproduse bug yapmis helal :D ayri bi elektirik hatti dosemek lazim heralde bunun icin dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 goldbären said: tarifelerde falan bi kazık var mı? nası gidiyo metronet? adil kullanım kotası vs çıktı mı? yok özellikle aradım sordum. kota falan yok dediler. arada hız düşüyor ama toparlıyor sonra. geçen ttnet çöktü o çökmedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Web sitelerine baktım fakat bulamadım, belli bölgelere mi verebiliyorlar bu hizmeti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 kolpalar kolpası bir kurum bu ya. çalışıyosa AKK olmaması falan iyi güzel de, olur da bozulursa allah'a emanet. bizim burada elektrik gidip geldikten sonra net gelmiyor. aradım falan, uzaktan erişemedi müdahale edemedi eleman. arıza kaydı açacak da binadaki modeme 3 günde eleman gelcek de ohoo. bodruma indim buldum modemi, güya kilitlü kutuya koymuşlar ama açılıyor hehe modemi ve BPL çeviriciyi fişinden söküp geri taktım (reset tuşları yok) kontrollü açıldıklarında aynen geldi internet. bunu yapana kadar 4 saat netsiz oturdum. bir de adamları beklesem hiç gelmeyebilirler. üçnkü arıza kaydettiğim halde ne arayan oldu ne soran. bu iki hafta falan önce olmuştu. şimdi gene kesinti oldu. gene bodruma inip reset attım. ben yapmasam apartmandaki 6 kullanıcı boş boş bekleyecek. hayır bu kadar basit bir şey için geleceği meçhul bir teknik sevris bekleyeceğiz bir de. quiknet ile metronet arasında kalırsanız parayı basın quiknet alın. hiç değisle modem evinizin içinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bi tane ups alın abi kullananlar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 yada ne gerek var 2 adım atarsın işte her elektrik kesildiğinde profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 eve geldiğimde nefes nefeseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 iyi işte zayıflarsın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bablonete geçin? AKK de yok hem kablo tv takıyorlar ulusalk kanalları haberleri ntvsporu çekiyor e yetiyor bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 goldbären said: kolpalar kolpası bir kurum bu ya. çalışıyosa AKK olmaması falan iyi güzel de, olur da bozulursa allah'a emanet. bizim burada elektrik gidip geldikten sonra net gelmiyor. aradım falan, uzaktan erişemedi müdahale edemedi eleman. arıza kaydı açacak da binadaki modeme 3 günde eleman gelcek de ohoo. bodruma indim buldum modemi, güya kilitlü kutuya koymuşlar ama açılıyor hehe modemi ve BPL çeviriciyi fişinden söküp geri taktım (reset tuşları yok) kontrollü açıldıklarında aynen geldi internet. bunu yapana kadar 4 saat netsiz oturdum. bir de adamları beklesem hiç gelmeyebilirler. üçnkü arıza kaydettiğim halde ne arayan oldu ne soran. bu iki hafta falan önce olmuştu. şimdi gene kesinti oldu. gene bodruma inip reset attım. ben yapmasam apartmandaki 6 kullanıcı boş boş bekleyecek. hayır bu kadar basit bir şey için geleceği meçhul bir teknik sevris bekleyeceğiz bir de. quiknet ile metronet arasında kalırsanız parayı basın quiknet alın. hiç değisle modem evinizin içinde olur. Ayar çekelim ona senin hizini 1gbit yapalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sen onu 1gbit yap gel sonra beni yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 elektrikten enternet mi olur la ahahah kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi istanbuldan pati cs ye girip 110 pingle oynadığımı hatırlayın ama elektrikten olmasıyla alakası yok. firmanın dandikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar