Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RF Online Türkiye Tanıtım ve Bilgilendirme Konusu

emreslmn

Öne çıkan mesajlar

Evet Arkadaşlar uzun bir süredir yayında olan fakat türkiyede yepyeni hali ile Türkçeleştirilimiş Olarak CCR tarafından tekrar açılan Rising Force Online şu anda Kapalı Beta sürecindedir. Open Beta Tarihi 20.10.2010 gününe kadar Closed Beta Testlerimize hapinizi bekliyoruz. Closed Beta’da bize test konusunda yardımcı olan arkadaşlarımızda ödüllendirilecektir.
Ödüller hakkında Bilgi almak için

http://www.playrf.com.tr adresine girmeniz yeterlidir.
Gelelim oyunumuz hakkındaki bilgilere:
RF Online Bilim Kurgu tabalı bir MMORPG’dir. Alışıldık bir oyun olmadığını zaten denediğinizde göreceksiniz. Şimdiye kadar türkiye’de türkçeleştirilmiş veya orijinal dilinde sunulmuş tüm Free2play oyunlardan grafik,oynanış,hikaye ve bir çok özellikde kendini ayıran RF Online 3 ırkın savaşını Konu alıyor.

Accretia Irkının Tanımı
Accretia’nın mekanize politikası, yaşamlarını uzatmak ile başladı ve yavaş yavaş ismini imparatorluk olarak değiştirdi. Hedefleri birleşmiş bir bilinç ile imparatorluğu en güçlü ırk haline getirmek. Accretia imparatorluğunun bütün bireylerinin beynine totaliter bir yönetimin onları zafere ve güce götürdüğüne dair inanç yerleştiril diki imparatorluk rüyasının gerçekleştirilebilmesi için kusursuz bir ordu oluşturulabilsin. Mekanize toplum bitmek bilmeyen tüketim ve üretim üzerine kuruludur. Emperyalizm, imparatorluğun ayakta kalabilmesi için gereklidir. Accretia’nın tek hedefi Novus güneş sistemini ele geçirmektir.

Bellato Irkının Tanımı
Bellato ırkı küçük ama çok güçlü bir vücuda sahiptir. Bu sert doğal ortama uyum sağlamaya çalışırken çeşitli yeteneklerde uzmanlaşmak ve bu yeteneklerini sürekli geliştirmek zorunda kaldılar. Cora’nın kutsal düşünce yapısı ve Accretia’nın mekanize yapısıyla birleşince Bellato Birliği gelişmeye başladı. Büyük bir toplum olmanın bedeli makine ile ruhun birleşiminden geçiyordu. Hedef ise Cora ve Accretia’yı yok edip Novus güneş sistemine hükmetmektir. Bellato Birliğinin bitmek bilmeyen genişleme ve gelişme politikaları Novus’u büyük bir savaşın içine sokmuştur.

Cora Irkının Tanımı
Cora toplumunun bireyleri için Decem’e inanış önem taşır ve onun için yaşarlar. Tanrıları birdir. Decem onların dinsel bir bütünlük içinde belli bir çabaya yönelmelerine sebep oldu. Bu çaba sonucu güçlü bir dini ülke kurdular. Kutsal Cora ittifakı için tek bir lider ve tek bir krallık önemlidir. Fakat en önemli olan şey ise Decem’in isteğidir. Decem onların tanrısı ve mükemmel bir varlıktır, Decem onlar için her yerdedir. Büyük yüce Decem’in isteği zorla Novus güneş sistemine hükmetmek değildir ama onların hayatta kalması için gereken de bundan ibarettir.

CCR Türkiye çok büyük bir ödül listesi hazırladı.Ödüllerin güzel kısmı ise oldukça çeşitli olmaları ve RF Online’a daha bu gün başlayan birinin bile gerekli ilgiyi gösterdiğinde kesinlikle ödül alabilecek olması.Ödüller eski oyunculara hitap ettiği gibi yeni başlayacak oyuncularıda görmezden gelmeyecek şekilde hazırlandı.

Oyun hakkında gerekli bilgi için

Resmi Site: http://www.playrf.com.tr

Ödüller için: http://www.playrf.com.tr/News/notice_event.asp?gubun=02

Her türlü sorunuzu resmi sitede Destek bölümünden E-Mail yolu ile bize iletebilirsiniz.Buradan yazdığınız sorularada en kısa sürede yanıt vermeye çalışacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bütün codemaster oyunlarının ortak noktası kabul edilebilir fikir rezil uygulama.

codemasters ın elindeyken rezil ötesi olan bir oyun yurdum insanının elinde beter olur. türkiyedeki en iyi f2p miş rofl

Codemaster ne alaka bu oyunla anlamış değilim. Sırf CD dedin diye merak edip siteye baktım ama Codemaster ile ilgili bir logo vs göremedim.

Bildiğin Uzak doğu çakması bir oyun daha işte. Zaten kalitelisi de F2P olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun CCR almadan once CodeMasters tarafından p2p olarak yayındaydı. Ccr aldıktan sonra bedava oldu. Pıyasadaki en ıyı f2p dedım cunkı bu benım gorusum. Size gore ole olmayabılır en azından ben oynadıgım oyunlar ıle kıyaslayarak soyledım bunu
Sosyal ağlarda paylaş

bencede.. en güzel f2plerden biri
codemaster salladıktan sonra
ccrnin kendi f2plerinde oynamiştim ama cok abartı hilekar olunca baydım cıktımdı lvl 50 ol sonra lvl 30 sana instant kill yapsın tsk tsk..

bakalım üye nein oldum burdada deneyelim sansimizi :|

bu arada CCR oyunun ana yapımcısı zaten.. codemaster distribütor dü ama oyun kira bedeli agır gelince kontrakti iptal ettiydi filan falan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RF Online Bilim Kurgu tabalı bir MMORPG’dir. Alışıldık bir oyun olmadığını zaten denediğinizde göreceksiniz.

Neye göre kime göre?
Şimdi bu oyunda: 1 karakterimiz var, ve bunu yaratık filan keserek level atlattırıp, yaratıklardan düşen eşyalarla üstümüze set filan yapmıyormuyuz?
Oyunun bütün özeti de bu üstte bahsettiğim şekil değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın ben wow oyuncusuyum.Ve bu oyunu wowla kıyaslamam bıle. Demek istediğim taraf tutmak değil sadece oyun tanıtmak .Oyun alısılmıs orta cag rpglerıne cok guzel bır alternatıf. Bana gore oynanabılecek en ıyı f2p oyun yada genele gore ole olmasada ılk 3unden bırıdır. :) Bilimkurgu tabanlı gayet farklı bır oyun. Oynamasıda basıt degıl gayette profesyonellık ısteyen bır oyun tamamen takıma dayalı bır oyun. Farklılıkları bunlar. Ben begendım ve tanıtımını yapıp ınsanları bılgılendırme amaclı bu topıcı actım sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Türkiyede de Kutulu olarak satılan , aylık ücreti olan ve benim de almayı düşündüğüm bir oyundu. Fakat kısmet olmamıştı.
Şimdi bir deneyelim en azından. Teşekkürler bilgiler için.

P.S.
Sadece türklerin bağlanacağı şekilde bir sınırlama var ise hiç çekilmez , orası ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...