Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nomsaR said: kahvaltı için sigara + çay da opsiyonum benim çoğu zaman. sigara böreğini herkes güzel yapamıyo yannız. anam yapıyo mesela mis gibi. peynirler taşıyo onlar da pişiyo eriyo peynirler filan mis gibi çıtır çıtır oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Theridone said: wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P sende gel paşam. ama kışın izmir kötü ya. yazın gel hovardalık da yaparık. nomsaR said: wastyrx said: yeter ki gelme mi diyorsun? ahaha boyoz için gelceksen salla. hovardalık yapcaksan benlen beklerim. İlk günün içkileri benden hade :D içimden bir ses cüzdanımda delik açıldı diyor ama ahaha np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Oce4n said: nomsaR said: kahvaltı için sigara + çay da opsiyonum benim çoğu zaman. sigara böreğini herkes güzel yapamıyo yannız. anam yapıyo mesela mis gibi. peynirler taşıyo onlar da pişiyo eriyo peynirler filan mis gibi çıtır çıtır oluyo. börek demedim abi düz sigara. @wastrxy gel gel içki ucuz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Theridone said: wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P sende gel paşam. ama kışın izmir kötü ya. yazın gel hovardalık da yaparık. kışın yaza göre daha canlı, kötü olan neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Nako said: Theridone said: wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P sende gel paşam. ama kışın izmir kötü ya. yazın gel hovardalık da yaparık. kışın yaza göre daha canlı, kötü olan neresi ? Demeye gelmiştim nako arkadaşımız demiş sağol nako. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bacaklar?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Yazlık yerde daha çok var izmir tercih sebebi olamaz yazın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Hem kışın 3-5 kişi açınca bacakları daha hoşuma gidiyo...Yazın herkes açık, kapalı olana gidiyo gözüm niye kapalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Rahmetli anneannem bi su böreği yapardı, tereyağ böyle ağzının kenarından süzülürdü, ne özledim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bi de şöyle düşün tolga, açan 3-5 kişinin içinde kaçının güzel bacakları var? kaçı çorap hilesi kullanıyo acep. ama yazın öyle mi azizim, seçenek çoğaldıkça güzel bulma olasılığın da artıyo. mis gibi. bide uzun elbise altına tayt giyen + çirkin olanlar da var, o konuya hiç girmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi ben açan derken güzel olanlardan bahsediyorum diğerlerini açmış gözüyle bakmıyorum. Foçadayım abi ben yazın orda herkesin açık, kapalı olanı dövüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Hem üniv bitince kpark çok boş oluyo sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 asıl ekmek yazın çıkıyo desem :) ama sakin, doğru orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben olayın yüz güzelliğindeyim, tatlı çekici bir şey ise diğer taraflar ilgilendirmiyor, benim için önemli olan meme bacak görmektense güzel bir hatun görmektir, bu bir hata mı tutku mu bilemedim ... akfoajgfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi bende direk kızın menkul kıymetlerine bakmıyorum ki. genelde yüzüne bakarım. vakit olursa da gözlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende yüzüne gözlerine ve mem-bi dakka ne ara buraya getirdiniz siz bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Abi tabiiki yani yüzü çirkinse napayım öteki taraflarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Bu arada şu anda sucuk,sosis,salam ketçap karışık tost yaptım kendime keyfim yerinde.Çay içmek istemedim gazoz içeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 sarı minik noktalar pacman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben çok yaratıcıyım kahvaltı konusunda, patates kızartıyorum ya da akşamdan kalmış şeyleri yiyorum. Nadirdir kahvaltılıkları çıkartıp kahvaltı yaptığım. Mesela dünden ıspanaklı kaşarlı börek kaldı yarım tepsi, yanına da meyvesuyu koyar abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Saeros said: bende yüzüne gözlerine ve mem-bi dakka ne ara buraya getirdiniz siz bu konuyu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 walla ben beyaz peynirli mememen hayali kuruyorum 12 gibi yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu kat karıştır ye üstüne bir bardak su iç muhtemelen akşama kadar acıkmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 3 peynirli tost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 jambonlu mayonezli soğuk sandviç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar