sandalye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Şimdi bugün Osman Yıldırım yani Danıştay davasıyla Ergenekon davasının birleşmesine neden olan adam. Müebbet hapis cezası alınca, ergenekonculardan emir alarak yaptığını söyleyivermişti biranda ve bu nedenle davalar birleştirildi. Bombaları Emekli Albay Muzaffer Tekinden Ataşehirdeki bir arkadaşının evinde buluşarak aldığını söylemişti. Bugün bomba aldığı eve tatbikata gitmişler ama saatlerce dolaşmalarına rağmen adamcağız evi bulamamış. Bu konuyla ilgili iki farklı haber okudum biri Haberinyeri adlı siteden, diğeride Zamandan. Zamanın ne mal olduğunu merak edenlerin iki haberide okumasını rica ediyorum. http://www.haberinyeri.net/Guncel/Bazi-sokaklardan-4-5-kez-gectiler_85202.html http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037145&title=osman-yildirim-tatbikat-icin-atasehire-getirildi
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ve bu adamlar darbe yapicakti asfdfdsa cok komik lan, darb planlarini DARBE.doc seklinde kaydeden tipler ehueheu uzun soluklu bi sitcom cikar bundan az zorlasak
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi ergenekon davasını iki kere izleme fırsatı buldum ikisinde de bu Osman Yıldırıma denk geldim. Öyle komik diyaloglar geçiyor ki kaç kere yarıldığımız için hakim tarafından uyarıldık. İşte Doğu Perinçek, Osman Yıldırımın Ergenekon davasında hem gizli tanık hemde sanık olduğunu ortaya çıkarıyor. Böyle 3-5bin lira verip cumhuriyet gazetesine bomba attırılan tipler var mahalle bakalı önünde duran saftirik tiplerden. Onlarda etkileniyor böyle doğu perinçeklerden, komutanlardan filan. İşte o bomba attırılan tiplerden biri çıktı şey dedi: "Hakim bey valla benim yedi sülalem fetullahçı, ben cemaat yurtlarında büyüdüm benim bunlarla alakam yok yargılıycaksanız fetullah terör örgütünden yargılayın" dedi. Sonra hakim bir soru daha sordu. bu durdu durdu sağına soluna döndü. "Valla bana değil gizli tanığa sorun aha orda oturuyor" dedi. Osman yıldırıma dönüp "tipe bak amına koyayım" deyiverdi sdf Sonra Erhan diye bir adam çıktı buda bomba atanlardan kredi kartı borcumu ne varmış bunada 3-5 birşey verip attırmışlar işte. Diyalog şöyle birşeydi: Hakim: Bombaları Emekli Albay Muzaffer Tekinden almışsın nerde ne zamanda aldın bombaları? Erhan: Yok ondan almadım başkanım. Hakim: Ama emniyetteki ifaden de öyle demişsin Erhan: Benim okumam yazmam yokki savcı yazdı ben imzaladım (Evet savcının emniyette ifade almasıda bambaşka bir hukuk rezaleti) Böyle böyle büssürü şey vardı.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Nasi bi gazetecilik anlayisidir bu ya!
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Nasil basarisiz bir troll bu ya! Bu arada Zaman'in iyi olan tek seyi reklamlari ve logo tasarimi, hatta epey sempatik gorundu cogu kisiye sirf bunlardan biri ama bes para etmez cidden. Takvim'in suslu puslu olani sadece.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 iyi de halk bu zaman gazetesi gib satılmışlara inanıyor onu napcaz? bak şimdi biri öfkeyle saydıracak bize :D
khalad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Zaman -Namaz bu adamlar hep böyleydi taraflı haber yapmanın bokunu çıkartıyorlar.
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bende pek sevmiyorum zamanı da, zamanın haberi 12'de son dakika olarak verilmiş. Diğeri 17.16'da iş bittikten sonra yapılmış heralde.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 eğer bu arkasına sığınılacak bir bahaneyse bugün araştırmanın nasıl sonuçlandığını bildirmesi lazım. ama ucu açık bırakmak ve yaftalamak zamanın uzman olduğu konu.
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çok komik ya. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1022711&Date=08.10.2010&CategoryID=77 said: Baz sinyalleri de yok Ancak daha sonra yapılan baz istasyonu incelemelerinde Osman Yıldırım’ın söylediği 30 Nisan 2006 tarihinde ne kendisinin, Danıştay saldırısını düzenleyen avukat Alparslan Arslan’ın ne de suçladığı Muzaffer Tekin’in telefonlarının Ataköy’den değil, çok farklı bölgelerden sinyal verdiği tespit edilmişti. said: Yaklaşık iki saatten fazla bir süre Osman Yıldırım’ın polislere adres tarifi yaptığı ancak kesin olarak bir yer gösteremediği öğrenildi. Keşiften sonra bir açıklama yapan tutuklu Ergenekon sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün kızı ve avukatı Zeynep Küçük şunları anlattı: “Yıldırım iddia ettiği önceki evi gösteremediği gibi, ikinci evi iddia etti, orayı da gösteremedi. Yıldırım bugün sadece sözde Alparslan Arslan’dan bombaları aldıktan sonra taksiye binerek evine gittiğini iddia ettiği durağı gösterdi. Bunun haricinde keşif yapılamadı.” Avukat Vural Ergül ise, “Bu adamın sözleri üzerine içeride üç yıldır tutuklu bulunan onca Türk subayı, onca akademisyen, onca gazeteci var, takdir kamuoyunun” dedi. (Radikal) epic bir destan
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mardox said: eğer bu arkasına sığınılacak bir bahaneyse bugün araştırmanın nasıl sonuçlandığını bildirmesi lazım. ama ucu açık bırakmak ve yaftalamak zamanın uzman olduğu konu. Aramaya osman yıldırım yazdım zaman sırasına göre bunlar çıktı: http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037318&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037326&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1037530&keyfield=6F736D616E2079C4B16C64C4B172C4B16D Yani açıkça söylemişler evin yerini bulamadığını.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 "hatırlayamadı" objektif bi gazeteden beklediğim bi kelime değil açıkcası... daha çok ergenekon taraftarı bi gazeteye yakışır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yalan sadece var olmayan bir bilgiyi varmış gibi paylaşmak yada var olan bir bilgiyi çarpıtmak değil aynı zamanda var olan bilginin eksik aktarılması olarak da tanımlanabilir. çok bilgece bir laf ettim "like"ladım
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yani ergenekon taraftarı olmayan gazeteden kasıt sözcü ve cumhuriyetse dediğiniz doğru olabilir ama hürriyet, milliyet vs.. de aynı şekilde verdi bu haberi. Şimdi onları da aramaya üşendim ama hürriyetin sitesinden okuduğum da adamın ifadesinden alınmış parçalardı bu başlıklar.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 varlığı kanıtlanmamış bi örgütün karşıtı olmak bile ergenekoncu olmak için yeterli :) 2 senelik bi hukuk skandalının nesini savunuyorlar... sadece iddianameler ve tutuklular.. cezalar yok, kanıtlar yok sonuç yok
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Cevab veremedi. Ergenekon mu? Evet var, yaklaşık 1000 1500 yıldır. Yeni ortaya çıkması garip aslında :D.
mardox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 haklı sonuçta zaman ergenekon karşıtı da ergenekondan nemalanan tarafta. ve sanki varlığı ksinleşmiş gibi ETÖ gibi kısaltma bile uydurdular. ben de zaten ergenekon taraftarı yayın organı demişim. ergenekonu savunmuyor ama onun varlığını kesinleşmiş gibi savunuyor. sonuçta adamlar yahudilerle ve pkk ile işbirliği yapıp (pkk itirafçıları ve tuncay güney) kafalarına göre insanları içeri tıkıyorlar... pkk ve yahudilerin ne zamandan beri ağızlarına bakar olduk??
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sandalye said: Abi ergenekon davasını iki kere izleme fırsatı buldum ikisinde de bu Osman Yıldırıma denk geldim. Öyle komik diyaloglar geçiyor ki kaç kere yarıldığımız için hakim tarafından uyarıldık. İşte Doğu Perinçek, Osman Yıldırımın Ergenekon davasında hem gizli tanık hemde sanık olduğunu ortaya çıkarıyor. Böyle 3-5bin lira verip cumhuriyet gazetesine bomba attırılan tipler var mahalle bakalı önünde duran saftirik tiplerden. Onlarda etkileniyor böyle doğu perinçeklerden, komutanlardan filan. İşte o bomba attırılan tiplerden biri çıktı şey dedi: "Hakim bey valla benim yedi sülalem fetullahçı, ben cemaat yurtlarında büyüdüm benim bunlarla alakam yok yargılıycaksanız fetullah terör örgütünden yargılayın" dedi. Sonra hakim bir soru daha sordu. bu durdu durdu sağına soluna döndü. "Valla bana değil gizli tanığa sorun aha orda oturuyor" dedi. Osman yıldırıma dönüp "tipe bak amına koyayım" deyiverdi sdf Sonra Erhan diye bir adam çıktı buda bomba atanlardan kredi kartı borcumu ne varmış bunada 3-5 birşey verip attırmışlar işte. Diyalog şöyle birşeydi: Hakim: Bombaları Emekli Albay Muzaffer Tekinden almışsın nerde ne zamanda aldın bombaları? Erhan: Yok ondan almadım başkanım. Hakim: Ama emniyetteki ifaden de öyle demişsin Erhan: Benim okumam yazmam yokki savcı yazdı ben imzaladım (Evet savcının emniyette ifade almasıda bambaşka bir hukuk rezaleti) Böyle böyle büssürü şey vardı. ZAHAHAHAHAHA supermis bu yahu, diyorumki sitcom niyetini izlenir mahkemeler, gecen artik en son hakimde bikip espri yapmisti ehuehu
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sandalye said: (Evet savcının emniyette ifade almasıda bambaşka bir hukuk rezaleti) çaktırma ama adamın kanunen görevi bu
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Viktor said: DARBE.doc Ergenekon davasının benim için bittiği an budur. Gerçekten ilk masaüstü RPG oyunu oynatmaya başladığım zamanlarda Ergenekon konulu bir oyun hikayesi yazsam içersinde DARBE.doc diye bir döküman olurdu. Bu kadar başarısızlar.
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mighty_THoR said: sandalye said: (Evet savcının emniyette ifade almasıda bambaşka bir hukuk rezaleti) çaktırma ama adamın kanunen görevi bu Peki neden Zekeriya Öz kabul etmiyor bu durumu.
Öne çıkan mesajlar