Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 buyrun gençler halil ibrahim sofrasına. hemen şimdi. Kharon said: oyunu oynamak icin gerekenler; Fallout Tactics 1.27 patch (us) 12.8mb FT sprite file fix 75.8mb Bu dosya 3cd li us versiyonunu yukleyenler icin gecerli. 3. cd deki bozuk sprite lari ve bi kac bozuk mission i duzeltiyor, multi icin gerekli bi hede sikinti cekmemek adina. GOG, steam gibi biyerden edindiyseniz oyunu bu sizin icin gecerli degil. FT Hi-Res Patch 1.0 12kb Kimilerinin dedigine gore steam versiyonuyla calismiyormus ben denemedim. Uygulama bos.exe i editliyor, o acidan uygulamadan once bos.exe nizi ismini degistirerek yedeklerseniz klasor icine rahat olur aksi bi durumda. Tunngle i ise baglantida hayli kolaylik sagladigi icin kullaniyoruz, oyunda tcpip baglanti opsiyonu var ama port forwarding yapamadigi icin 5 set port acmak kimisi icin imkanli olmayabilir, ayrica acilsa bile problem olabiliyor, o yuzden tunngle vpn ideal. Oyun ici iletisim ve voice chat icin ise muhtemelen steam kullaniriz, oyun ici say ve teamsay gunumuz icin fazlasiyla kanser sebebi bence. Ayrica oyunda alt tab sikintili oldugu icin ve windowed mode olmadigi icin steam overlay gui sorunumuzu cozecektir muhtemelen , grup da voice chat ozellgii de var nasilsa. Eger problem olursa mumble a geceriz. ( bu arada pati de mumble server olsa keske kullanabilecegimiz =/) Son olarak oyunda mss32.dll hatasiyla crash alan varsa vista ve w7 uzerinde xp sp3 uyumluluk modunda calistirsin oyunu admin yetkileriyle. Bir diger cozum de muhtemelen bizden alacagi mss32.dll yi admin yetkisiyle acacagi command line da register etmek olur. Kurallar Fazla bisey yok, aynen eskisi gibi; No drugs No mule char No "abi 5000 i 3 puan gectim pls :(" Way of the fruit drug sayilir mi konusunda fikirsizim ama kullanilabilir gibi geliyor perk harcandigi icin. char i yapanin kendi secimi. char lar 5k ve 10k olarak duzenlenmeli. Henuz bende 10k karakter yok gerci usendigimden henuz yapmadim, oncelikli 5k yapin bence asfda unuttugumuz bisey varsa da ekleriz artik sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 arkadaşım 30 kişi okumuş ama tek mesaj var ! böyle yaparsanız bi daha paylaşım yapmam!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hamachi ile mi oynayacağız? Hmm gerek yoktu aslında. ip ile oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ip ile bi problem var gibi simdilik, tunngle ile deniyoruz. bu arada oynayacaklar icin high-res patchini siddetle oneriyorum. kor olmamanizi sagliyor. kurmadan once bos.exe in yedegini alin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tunngle ile problemsiz ve lagsiz calsiyor gibi gorunuyor. edit:oyun icinden bildirdim .asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 deathclawlar efsaneymiş yalnız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ankete evet dedim ama tactics cdlerim sorunlu galiba. Deathclaw demişken.. Ejderabi'yi hatırlıyor musun kharon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 "böyle oyun yapmıyorlar artık beee" diye düşünüp hüzünlendim şimdi bak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hahaha ejderabi, onun yerine esh fatmagul yapmis, benzer hisler yasatiyor. ama prebuilt karakterlerle girmistim. kurun gelin abi, nostalji yapalim. hakikaten boyle oyun yok artik yalniz. arkaya mumble i acar takiliriz takim oyunuyla. siz gelin gelin . 1.5gb bisey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 oynuyo musunuz şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oyunu oynamak icin gerekenler; Fallout Tactics 1.27 patch (us) 12.8mb FT sprite file fix 75.8mb Bu dosya 3cd li us versiyonunu yukleyenler icin gecerli. 3. cd deki bozuk sprite lari ve bi kac bozuk mission i duzeltiyor, multi icin gerekli bi hede sikinti cekmemek adina. GOG, steam gibi biyerden edindiyseniz oyunu bu sizin icin gecerli degil. FT Hi-Res Patch 1.0 12kb Kimilerinin dedigine gore steam versiyonuyla calismiyormus ben denemedim. Uygulama bos.exe i editliyor, o acidan uygulamadan once bos.exe nizi ismini degistirerek yedeklerseniz klasor icine rahat olur aksi bi durumda. Tunngle i ise baglantida hayli kolaylik sagladigi icin kullaniyoruz, oyunda tcpip baglanti opsiyonu var ama port forwarding yapamadigi icin 5 set port acmak kimisi icin imkanli olmayabilir, ayrica acilsa bile problem olabiliyor, o yuzden tunngle vpn ideal. Oyun ici iletisim ve voice chat icin ise muhtemelen steam kullaniriz, oyun ici say ve teamsay gunumuz icin fazlasiyla kanser sebebi bence. Ayrica oyunda alt tab sikintili oldugu icin ve windowed mode olmadigi icin steam overlay gui sorunumuzu cozecektir muhtemelen , grup da voice chat ozellgii de var nasilsa. Eger problem olursa mumble a geceriz. ( bu arada pati de mumble server olsa keske kullanabilecegimiz =/) Son olarak oyunda mss32.dll hatasiyla crash alan varsa vista ve w7 uzerinde xp sp3 uyumluluk modunda calistirsin oyunu admin yetkileriyle. Bir diger cozum de muhtemelen bizden alacagi mss32.dll yi admin yetkisiyle acacagi command line da register etmek olur. Kurallar Fazla bisey yok, aynen eskisi gibi; No drugs No mule char No "abi 5000 i 3 puan gectim pls :(" Way of the fruit drug sayilir mi konusunda fikirsizim ama kullanilabilir gibi geliyor perk harcandigi icin. char i yapanin kendi secimi. char lar 5k ve 10k olarak duzenlenmeli. Henuz bende 10k karakter yok gerci usendigimden henuz yapmadim, oncelikli 5k yapin bence asfda unuttugumuz bisey varsa da ekleriz artik sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Quel-Thul said: oynuyo musunuz şuan? valla oyun icerindeydik ama hem foruma bakiyordum, aksiyon oncesinde 5dk ile kacirmisiz mesajini. bu aksama nasip artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yapalım yapalım fantastik işler bunlar yapmak lazım,renk gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 muhtemel oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 10k charlar fazla fantastik galiba aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 valla her puan seviyesinde fantastik char yapmak mümkün. bugün avans verdim antrenman yapın diye, yarın gelmeye çalışırım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ben cok laismisim entera basinca tb ye gecmesine, multide de aynisini yapiyorum olmuyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 oynuyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 duruma gore doner oyun bugun muhtemelen, henuz toplasmadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 tungle'da da nick bansheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bu cuma aksam 1 saatlik bi atalım diyoruz. 4 kisi ikişer char, uygun mudur? baglanması vs ile birlikte bi tane FFA bide 2v2 atsak tam 1 saat olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 min 3 karakter yapin, problem cikiyor , build iyi olmuyor "du 1 dakka geliyorum" falan oluyor sonra keyifli olmuyor. hem genis bi haritada kalabaliklastiririz belki olayi. tunngle yuklemeyi unutmayin birde. ayrica voice chat icin muhtemelen mumble kullaniriz. Mumble 1.2.2 surumunu ordan edinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Silah olayı nasıl ayarlanıyor oyunda oyun başlangıcı herkes istediğini mi seçiyor. Cahiliiğimi bağışlayın da herkes niye gauss minigunla gezmiyor Not:evet sadece single oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 belirli bir puan var, ona göre dağıtıyorsun stat armor silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar