xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yetenek sınavlarına hazırlanmak için kurs arıyorum. Var mı bildiginiz yerler, fiyatlarını da bilirseniz harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Gokcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Gökçen'in işi gücü vardır olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dikkat et cizerler.... anladin mi "cizerler" ahahaa ilahi ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yeteneğin kursu mu olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 şehir broşürlerinde oluyor bazen ilanlar. kitapçıda eylül-ekim kitapçığı varsa ona bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yetemenk vardı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ne kadar verimli bir topik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hangi şehirdesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İstanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 beşiktaş adliyesinin karşısında birr kurs var ama iyi mi kötü mü bilemem. git bir sor soruştur derim. birde yetenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kurs arayacağına kitap al . sana model olarak duracak hayırlı bir arkadaş bul. kursta da aynı eğitim olacak nasılsa, hatta sürü psikolojisi ile aynı yanlışları yapacaksın çevrendekilerle. öyle veya böyle ne yapıyorsan kendin yapıyorsun.kitaplardan çalış derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Var deniyor peki diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 resime olan yetenek denilen şey sadece süre zarfıdır. benim 1 haftada aldığım yolu sen 1 günde alabilirsin. herkes gördüğü nesneyi veya figürü doğruya en yakın bir biçimde çizebilir.(iki gözü ve bir adet elinin olması yeterli) imgesel çizim denilen şeyde gördüklerini çizmede ne kadar ilerlersen o kadar gelişir, gerisi senin hayalgücüne kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ya da şu adamla irtibata geç abi adam = yetenek http://forum.paticik.com/read.php?18,3813379 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 digital boyama, çizim vs. yetenek sınavlarında program sormuyorlar al sana wacom tablet gel döktür de demiyorlar. 1. elemede karşında oturan figürü 35*50 kağıda karakalem çizersin 2. elemede (imgesel) sana verilen konuya uygun bir kompozisyon kurar çizersin. yani kısaca temelde ne kadar ne yapabildiğine bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SoulCube said: ya da şu adamla irtibata geç abi adam = yetenek http://forum.paticik.com/read.php?18,3813379 Cakeonroof'un hemen hemen bütün çizimlerinde temel sorunları var, kocaman kocaman böyle. Figürleri çoook havada vs vs. Ayrıca dolores'in dediği gibi, desen-karakalem alıcan eline çatır çatır çizicen yoksa kapıya koyuveriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tabi canım orası öyle. neyse karar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi dijital painting çok farklı dediğin olaydan da. cake in çizimleri yabana atılacak cinsten değil. misal o adam şimdi 3 ay 50x35 çalışsa senden falan çok rahat kavrayacak bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bone said: şehir broşürlerinde oluyor bazen ilanlar. kitapçıda eylül-ekim kitapçığı varsa ona bakıver. şu dediğimi değerlendirsene. gittim bugün aldım mesela dost'tan bir tane. arkadaş ankara kültür-sanat etkinlikleri diye bir kitapçık. ankara'daki sanat atölyelerinin ilanları var, kurs verdiklerini söylüyorlar. ilanlardan bazıları: - antigone sanat evi - güzel sanatlar liselerine ve gsf'ne hazırlık çalışmaları başlıyor - www.antigonesanatevi.com - sanat resim atölyesi - güzel sanatlara hazırlık grupları - [email protected] - aysel gözübüyük sanat evi - deneyimli akademisyenler eşliğinde gsf hazırlık, boya, desen atölye çalışmaları başlıyor - www.ayselgozubuyuk.com - g&g sanat galerisi - resim-heykel-karikatür çalışmalarına kayıtlarımız devam ediyor - www.ggsanat.com - elele sanat galerisi - elele'de yeni dönem atölye çalışmaları başlıyor (yağlıboya, suluboya, seramik, çini) - www.elelesanat.com - fırça sanat evi - yağlı boya, sulu boya, desen, çocuklarla sanat, seramik atölye çalışmalarımız devam etmektedir - www.fircasanatevi.com - t.c. meb özel mustafa ayaz sanat kursu - güzel sanatlar lise ve fakültelerine hazırlık kursları - www.mustafaayaz.com hatta bu kitapçıkta resim atölyeleri ve dersaneleri telefon numaraları listesi de var. verdiğim yerlerin e-maillerine mesaj at istersen, "istanbul'da tavsiye edebileceğiniz yer var mı" diye, cevap atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kurssuz çok zor olur söyliyim. Çok kalabalık olan, hocaların sana vakit ayırmakta zorlanabileceği yerleri tercih etme. Sadece 3-4 öğrencisi olan yeri de tercih etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hangi üni/bölümde okumak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 M. sinan grafik/resim. Hedef büyük, kurssuz yapmaya calısmayı bile düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 girersin girersin. hedef büyük müyük diye gözünde büyütme sinanı. eskidendi o . Hoş! ben hiç denemedim orayı istediğim bölüm yok diye. bu arada resim ve grafik baya bi farklı kafalar. Gerçekten hangisinde başarılı olabileceğini iyi düşün. sırf üniversite için bölüm farketmez yaa diyenleri hiç anlayamadım.Sonrasında çok üzülüp yanlış yollara sapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 İkisini de çok seviyorum ve yatkınlıgım bu ikisine zaten. Hangisi gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar