derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 benimkide yanlis degil, daha cok günlük hayatta kullaniliyo. kaynim da ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ja ja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ja ja = leck mich am arsch. sayin moderator'lar lütfen gerekeni yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ja ja = hee he diye de cevirebilirdin ama kreuzberg kaplani mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 neden iyimser yaklasim ki? tanimiyorum seni. lust auf kennenlernen? ich lecke gerne vanille, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Cilveli mesajlaşmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 BRUDER MARTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 derFremdeSohn said: neden iyimser yaklasim ki? tanimiyorum seni. lust auf kennenlernen? ich lecke gerne vanille, honk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 alllaaaaaaaaaaaaaaaaarmmm los los los Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 devrik cümle hatalı cümle değildir zaten neyini tartışıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yanlis diyosam yanlis iste. virgülden önce özneyi kullanmalisin ki virgülden sonra onu er, sie es, der die das ile tekrarla. ich esse es, weil das Essen schmeckt. al sana ayni örnek. Buna da dogru de agzini yamulta yamutla hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu ne sinir yahu, sakin. yanlis diyorsam yanlis nedir? ona sen karar veremezsin kusura bakma ''reyis''. diger almanca bilenler de söylesin, anlariz. hem grammar acisindan bariz bir sekilde yanlis cümleler kuruyorsun, bir de söylediklerinin hala dogru oldugunu iddia edip bik bik ediyorsun kafan mi güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 jmfjhgdjhfhmgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 derFremdeSohn said: yanlis diyosam yanlis iste. virgülden önce özneyi kullanmalisin ki virgülden sonra onu er, sie es, der die das ile tekrarla. ich esse es, weil das Essen schmeckt. al sana ayni örnek. Buna da dogru de agzini yamulta yamutla hadi. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 forumda vanil almanca bilmiyor haydi gosterelim diye kampanya mi baslatildi yaf kizcagiz iki kelam almanca bisi yazsa 5kisi atliyor surasi yamuk bu kelime burda kullanilmaz diye grammer nazi ruhu olsa gerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 1- sinir ne alaka? orda bariz dalga gecmistim. ille gülücük öpücük smiley'leri mi kullanicam? 2- benim dediklerim dogru demiyorum. Senin ilk kurdugun cümle yanlis diyorum. arada ince bi fark var. 3- Burasi bi forum, bisi soruluyo 5 kisi ordan atliyo ne demek? Her soruyu cevaplayacak belli insanlar mi var burda lol? Felsefe mi bu yahu, Almanca Grameri. 2+2 nasilsa bu da öyle iste. O an ki durumda yanlisti. Nokta yani tartisicak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu işi profosyonel tercümanlara bırakın gerizekalılar temalı post atayım da tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hayir vanille balik burcu heralde, biraz alingan hemen ona kizildigini filan saniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hala var mı be burç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çok biliyosanız gelin jeton atayım benim kursu geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 derFremdeSohn said: 1- sinir ne alaka? orda bariz dalga gecmistim. ille gülücük öpücük smiley'leri mi kullanicam? 2- benim dediklerim dogru demiyorum. Senin ilk kurdugun cümle yanlis diyorum. arada ince bi fark var. 3- Burasi bi forum, bisi soruluyo 5 kisi ordan atliyo ne demek? Her soruyu cevaplayacak belli insanlar mi var burda lol? Felsefe mi bu yahu, Almanca Grameri. 2+2 nasilsa bu da öyle iste. O an ki durumda yanlisti. Nokta yani tartisicak bisey yok. 1. kusra bakma, kullandigin uslub nedeniyle yanlis anlamis olabilirim. zira ondan önce de ''pek seviyeli'' bi almanca cümle yazdin. ayrica balik degilim yayim^^. 2. kurdugum cümle yanlis degil. en azindan bana yanlis gelmiyor. solang ile cümleye baslamam cümlenin devrik oldugunu göstermez ki. cok kullaniliyor böyle cümleler almanyada ''solange es geht, werde ich noch weitermachen'' ama cümlenin uzunlugu dolayisiyla sana öyle gelmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ich.. eeee.. evet ich.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ayrıca BACAKLARINIZI CAAAAAART DİYE ORTA YERİNDEN AYIRIRIRM!! sevgiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gina wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar