Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 anladık biz neden lol http://i227.photobucket.com/albums/dd211/Zaku56/Animated/NosebleedAnime.gif geçmiş olsun, bence fazla kurcalamışsın. :) evet dağlama olayını yapabiliyorlar tekrarlarsa. umarım gerek kalmaz.
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 burun kılcallarıyla ilgili bir sorundur. üzerine düş derim, burun kanamasını hafife alma.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla ben de zırt pırt kanardı. dışarı çok çıkmış bir damar vardı burnumda. en ufak bi dokunmada bile kanardı. hatta bi gece uyurken genzime kaçan kan yüzünden öksürerek uyandığımı bilirim... boğulup ölecektim sdf=P artık damarları yakmıyorlar da. yani benim burnuma yaptıkları bildiğimiz kulak çubuğunun ucuna mentollümsü bişey sürüp burnumdaki damara yedirmek oldu. damar içeri girdi ya da yok oldu her ne oldu bilmiyorum ama gayet iyiyim=)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Absolut said: akacak kan damarda durmaz. Kanayan burunu çok kastırmayın durduracam diye. Cuce said: abso abi, sanırım akacak kan damarda durmaz öle bişi demek değil (:P)(:P)(:P)
Öne çıkan mesajlar