hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/24700/volkan-sen-kadro-disi Bursaspor'da izin almadan yurt dışına giden Volkan Şen süresiz kadro dışı bırakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu çocukta kendine yazık etmeye başlarsa zaten türk futbolunda gelecek aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamamdır, fiyatı düşer alırız sezon arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 acaba bir takımla görüşmeye felan mı gitti.gezmeye felan gittiyse sanmıyorum süresiz kadro dışı bırakçaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Daha yeni TVde "nişanlanmak için" gitti diye açıklama yaptığı söylendi. Hatta o gittiği 2 günde de antrenmanı yokmuş. Eğer doğruysa gerçekten çok gereksiz rage yapmış klüp yönetimi, "OLMAZ ANTRENMAN OLMASA DA BURSA SINIRLARI DIŞINA ÇIKAMAZSIN OTUR EVİNDE RÖRÖRÖ" falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sercan spor arabası ile yarışırken arkada ağladığından beri acıyorum şu çocuğa. itici geliyor, survivor ihsan tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 volkanı ne kadar çok sevsem de hiçbir futbolcu Bursaspordan büyük değildir. iyi yapmış ertuğrul hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Jaxx said: Daha yeni TVde "nişanlanmak için" gitti diye açıklama yaptığı söylendi. Hatta o gittiği 2 günde de antrenmanı yokmuş. Eğer doğruysa gerçekten çok gereksiz rage yapmış klüp yönetimi, "OLMAZ ANTRENMAN OLMASA DA BURSA SINIRLARI DIŞINA ÇIKAMAZSIN OTUR EVİNDE RÖRÖRÖ" falan. ben antrenman ekti diye okudum bi haberde o zaman yönetimin hakkı vardır da, eğer antrenman falan ekmediyse işinde bir aksaklık yaratmadıysa yönetime halt etmek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ya volkan şen tip olarak hayatta en nefret ettiğim tip.sakalıyla surat yapısıyla fıldır fıldır gözleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rewendor said: tamamdır, fiyatı düşer alırız sezon arası. Ahaha nasıl ilaç gibi gelir var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 volkan kartala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 volkan bizim kankuşlar. kaptırırsa yönetim basarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar