soulberry Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kuzen evliliği o kadar ekstrem ya da ters bi durum değil. çocuk yapılmaması yeterli. ahlak bakımından ele almıyorum çünkü. dünyaya bilerek bozuk bi canlı getirmenin vicdansızlık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu hadiseyle alevi birliklerine ve derneklerine gün doğdu. televizyonlara felan çıkıp kafalarına estikleri gibi istedikleri kişilere hakaret ediyorlar. mehmet ali erbil sadece bir laf etti: "mumsöndü". sadece bir laf. ama çıkıyorlar "bilgisiz bir adam, aptal bir adam, kültürsüz bir adam, gitsin kıbrısın kumarhanelerde takılsın, yaşamaya bile hakkı yok" gibi atıp tutuyorlar. yahu "bana hakaret etti böğüğü" diyorsun ama sen o adama çok daha ağır hakaretler ediyorsun. kendine alevi diyen birisine yakışır mı bu. yakışmaz. ama güçleri yarışma sunucularına yetiyor demek ki. adam çıktı özür dileri, "isteyerek yapmadım" dedi, ama halen diretiyorsun "hayır ben biliyorum erbil'in kendi zihniyeti bu, ırkçı birisi, o yüzden bunları söyledi" diye. yahu adam sadece "mumsöndü" dedi, tuttular türkiye'nin tek sorunuymuş gibi yansıtıyorlar. e bütün bunları toplayınca dernek ve birlik sözcülerinin tamamen artniyetli olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Lan hakikatten ben ona takıldım. Herif bi mumsöndü demiş. Gerçi sadece alevilerin üzerine atılan bişey ama belki de geyiğine şey yaptı. Çok arada söylenmiş cümle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi öyle bişey yoksa nasıl worldwide bi uydurmadır bu ve niye var böyle bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 SeaGle said: Lan hakikatten ben ona takıldım. Herif bi mumsöndü demiş. Gerçi sadece alevilerin üzerine atılan bişey ama belki de geyiğine şey yaptı. Çok arada söylenmiş cümle yani. tamam mumsöndü denmesi güzel bir şey değil. ama bu işi bu kadar uzatmaları sadece alevi karşıtlarının eline koz vermiş olacak. "aa mumsöndü lafını sevmiyorlarmış, sürekli bu kelimeyi kullanarak adamlara ırkçılık yapalım" hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben de onu diyorum ya işte. Hani alevilerin üstüne yıkılan bir olay olduğu için hoş değil tabi de. Önce sözlüklerde forumda falan görüp sonra videoyu izleyince hafif geldi yazılanlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Longshanks said: abi öyle bişey yoksa nasıl worldwide bi uydurmadır bu ve niye var böyle bişey lan Bizim buralarda alevilerle ilgili o kadar sehir efsanesi var ki çocukluğumuzda bize anlatılan. Birileri artniyetle uydurmuş hala temizlenemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla benim alevi arkadaşlarım var ve hep mumsöndü esprisi yapıyorum hiç alınan çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 başka espriler de yap, sıkılmasın çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Abi aklı başında adam için gülünecek, dikkate alınmayacak birşey bu. Sapıklığın bir mezhebin tamamına mal edilmesi mallıktır başka birşey değil. Dediğim gibi daha neler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tabi abi onlar bi de daha az tabu sahibi daha da rahatlar. mesela arkadaşla oturuyoduk bi bankta. tam o anda annesiyle kardeşi belirdi 100m ötede. bu kolları iki yana açmış şekilde otururak "şş yavrum hepsi senin mi" diye hitap etti annesine. Annesi de bizi farkedip "Utanmıyo musun annen yaşında kadına laf atmaya?" dedi. Tam o anda oradan geçen bi yaşlı teyze olayı farketti ve arkadaşı sapık sandı. Bu olayı da arkadaşın annesi farkedince "eheh oğlum napıyosunuz burda"falan filan muhabbete girdi ahaha çok gülmüştüm epic bi olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 "şş yavrum hepsi senin mi" diye hitap etti annesine. hos bi olay degil bu, ondan sonra neden bize boyle diyolar oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ne kadar kolay "amma alınganlar ne var yani laf arasında söylenmiş" demek. yüzyıllardır ait oldukları toplumda hep ezilmiş, hep horgörülmüş ama buna rağmen ezmemiş insanlardır aleviler. Birileri müritlerini koyun gibi gütmeye çalışırken Aleviler inançlarını hep ileri taşımız, aklını bilime , çağa kapatmamıştır. İşte bu yüzden türlü türlü iftiralar atılmış, haklarında çeşitli çeşitli karalama kapmanyaları düzenlenmiş ve etiketlenmişlerdir. Mum söndü bunlardan biridir. Haliyle bu laf alevilere çok dokunur. Sonuç olarak insanlar tepki göstermiş ve kanal yönetimi daha fazla tepki almamak ve başka sorunların önüne geçmek için sorumluluk alıp son vermiş programa. Anormal birşey yok. Ayrıca ortada bu densizliği yapan Mehmet Ali Erbil. yıllardır bu işin içinde. her türlü pisliği, her türlü yozlaşmayı canlı yayında yapmış, kaç kere programları iptal edilmiş, ceza almış insan. Ağzından çıkan bir kelimeyle binlerce dolar kazanmayı biliyorsan o ağzına dikkat edeceksin ki birilerini rencide etmesin. Yok öyle özür dileyip ben bilmedim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aquila said: "şş yavrum hepsi senin mi" diye hitap etti annesine. hos bi olay degil bu, ondan sonra neden bize boyle diyolar oluyo. yahu adam kafaya takmıyo işte tabusu yok senin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yani herkes laf atabilir annesine yolda? nasilsa takmiyo, tabusu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bone said: bu hadiseyle alevi birliklerine ve derneklerine gün doğdu. televizyonlara felan çıkıp kafalarına estikleri gibi istedikleri kişilere hakaret ediyorlar. mehmet ali erbil sadece bir laf etti: "mumsöndü". sadece bir laf. ama çıkıyorlar "bilgisiz bir adam, aptal bir adam, kültürsüz bir adam, gitsin kıbrısın kumarhanelerde takılsın, yaşamaya bile hakkı yok" gibi atıp tutuyorlar. yahu "bana hakaret etti böğüğü" diyorsun ama sen o adama çok daha ağır hakaretler ediyorsun. kendine alevi diyen birisine yakışır mı bu. yakışmaz. ama güçleri yarışma sunucularına yetiyor demek ki. adam çıktı özür dileri, "isteyerek yapmadım" dedi, ama halen diretiyorsun "hayır ben biliyorum erbil'in kendi zihniyeti bu, ırkçı birisi, o yüzden bunları söyledi" diye. yahu adam sadece "mumsöndü" dedi, tuttular türkiye'nin tek sorunuymuş gibi yansıtıyorlar. e bütün bunları toplayınca dernek ve birlik sözcülerinin tamamen artniyetli olduğunu düşünüyorum. önce bildiğin yeni bir wot yazdım. sonra yazdıklarını tekrar okudum dedim ya bu adam gerçekten sığ bir adam yada bilinçli bir şekilde tepki çekmeye çalışıyor dedim sildim yazdıklarımı. tek diyeceğim birisi çıksın bir televizyona gülen cemaatine böyle bir iftirada bulunsun gör bak o zaman tepkiyi. bir meshep üyelerine iftira atsın demiyorum sadece sünni görüşteki gülen cemaatine. kavak yelleri dizisinde köpeğin ismi 'hasan mı hüseyin mi olsun' diye bir replik geçti diye caferiler kanal d yi bastılar be. insanların inanışlarıyla bu şekilde alay edilmesi yenilir yutulur bir şey değil. he çok genişsindir empati kuramazsın anlarım. neyse uzatmaya gerek yok kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamam atmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 atsin atmasin, mesele o degil. kafasi rahat tabusu yok diye verdigin ornek cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi elalem ne düşünür diye kafasına takmadan insanlar ufacık şeylerden bile eğlenip gülebiliyolar bence çok güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Longshanks said: aquila said: "şş yavrum hepsi senin mi" diye hitap etti annesine. hos bi olay degil bu, ondan sonra neden bize boyle diyolar oluyo. yahu adam kafaya takmıyo işte tabusu yok senin gibi senin arkadaşın hayvansa annesiyle ev içinde yada dışında bu şekilde malca konuşabiliyorsa o onun sorunudur. neden tüm alevilerin tabuları yıkıldı hemen? ben aleviyim anneme bırak toplum içinde ev ortamında dahi şaka amaçlı da olsa öyle seslenmedim seslenemem. arkadaşın hödükmüş ne diyim. he bu arada senin bu mantığınla(!) amerikada tüm müslümanlara terörist gözüyle bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yarası olan gocunur... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 offf ağır laf koydu. +rep q@nq@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya tamam aynı şekilde düşünmek zorunda değilsiniz zaten ama işte tabunun olmaması o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 e arkadaşın geniş diye tüm aleviler mi geniş senin söylediğinden o çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yo hiçbir yerde genel konuşmamış ki adam. sen gaza gelip atlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar