hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.medyafaresi.com/video/1432/mehmet-ali-erbilden-mum-sondu-gafi.html
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 said: dün akşam star televizyonu’nda yayınlanan bir programda, vatandaşlarımızı rencide eden bir ifade kullanıldığı görülmüştür. bu ifadeyi kullanan sanatçının herhangi bir kötü niyetinin ve kasıtlı bir davranışının olmadığını düşünüyoruz. nitekim kendisi de derhal bu ifadesinden dolayı katıldığı bir başka tv programında özür dilemiş bulunmaktadır. buna rağmen, kasıtlı ya da kasıtsız vatandaşlarımızı rencide eden hiçbir ifadeyi müsamaha ile karşılamamız mümkün değildir. bu anlayıştan hareket eden star tv yönetimi anılan programın kaldırılmasına karar vermiştir. kamuoyumuzun bilgisine saygı ile sunarız.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Heh, ben bunu gördüm ama anlamamıştım. Nasıl gaf oluyor? Öyle bir ritüelleri var da dalga mı geçmiş şimdi? Aleviler hakkında pek bilgim yok, kusura bakmayın :/ edit: Programı kaldırmak ağır olmuş gibi, sağlam korkmuş demek ki Doğan grubu
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aleviler büyük hizmete imza atıyorlar. güner ümitten sonra bu adamdan da kurutuluyoruz sonunda.
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Turnike benzeri oldu... Eh emekli olması lazımdı artık..
elesso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iddaa ediyorum mum söndünün ne olduğunu bilmeyen 1 milyon kişi bulabilirim.
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 m.ali kendi patternini devam ettiriyor. 3 sene daha yok olur, evlenir boşanır sonra star, atv, show veya kanal d den birinde yeniden çarkıfelek sunar.
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mumsöndü= ensest özetle.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Alevilere ithaf edilen bi rituel bu sanirim, evde herkes takiliyo ailecek, sonra mum sonunce herkes birbirine giriyo tarzi bi muhabbetti yannis bilmiosam. soylemeyi gectim, buna inananin da aklindan suphe ederim ahahahah, alevi olsam hic gucenmem bu sacmaliktan. gucenmesi gereken buna inanip ciddi ciddi uzulen adamlar bence aksdjasdjasjd
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Oha, ahahaha :D öyleyse dediğin gibi inanıp gücenenler utansın
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bok atma amaçlı olarak mollaların uydurduğu şey alevilikte kadın erkek yan yana ibadet edebilmektedir hani bu durumu çekemeyen de "mum söndürüp zina yapıyorlar ibadet ayağına" demek istemektedir.. mollaların butthurtü işte
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Smoke said: m.ali kendi patternini devam ettiriyor. 3 sene daha yok olur, evlenir boşanır sonra star, atv, show veya kanal d den birinde yeniden çarkıfelek sunar.adam 50 küsür yaşında bu saatten sonra sanmıyorum 3 büyük kanaldan birine geçeceğini.bu saatten sonra saçma sapan kanallarda çıkar türkiyede büyük bir salaktan kurtulmuş olur
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 en son büyük kanallardan birinde canlı yayında pipi teşhiri yaptığında da "yayın hayatı bitti kurtulduk" demiştik.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nedense mumsöndü lafı dışında alevi birliklerini göremiyoruz. şu yarışma sunucularına gösterdikleri tavrı ülkenin gündemine de gösterebilseler keşke. çarkıfelek'i kapattılar, büyük başarı. mehmet ali erbil sevmeyenler piyasaya çıkar artık "ya ya ya şa şa şa alevi alevi çok yaşa" gibi şeyler. onun dışında bir işe yaramıyacak. düşünüyorum da, şu madımak oteli halen müze yapılamadı di mi. büyük başarı :) SpiderS_DangeR said: ben de bilmiyorum http://www.tdk.gov.tr/TR/Genel/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=mums%C3%B6nd%C3%BC "Cem ayinlerindeki çerağ dinlendirmenin maksatlı olarak yanlış yorumlanmasıyla ortaya çıkarılan bir safsata." http://www.seslisozluk.com/?word=mums%C3%B6nd%C3%BC#mums%C3%B6nd%C3%BC "Cem ayinlerinde aydınlatmak için kullanılan mumum tören bitiminde söndürülmesinin yanlış yorumlanmasıyla ortaya çıkmış bir inanış"
inprc Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 en büyük yalanlardan biridir güner ümit in o laftan sonra bittiği. güner ümit kızılbaş lafını 1996 yılında etmiştir.o dönemde program yayından kaldırılmıştı. ama güner ümit 1998 yılında yeniden turnike programı ile dönmüştü. ve 2 yıl aralıksız programı yaptı. üstelik hatırlarsınız program çok tutmuştu. kısaca güner ümit o laftan sonra çok daha popüler ve reyting alarak ekranlara dönmüştü. o ettiği laf değil yaptığı turnike programının artık ömrünün bitmesi yüzünden ekranlardan silindi. mehmet ali de güner ümit gibi olay biraz unutulunca haftada 7 gün ekranlarda olur.
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=0HDZMdEv4HQ çoğu kişinin gözünde mehmet ali bu. ne halt yediği de umrumda değil şahsen benim.
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bole bısı yoksa bu alevıler nıe bu kadar zorlanıo anlamıyorum .. ne dıe ustune alınırsında kıyametı kopartırsınkı ozaman var bole bısı kı bu kadar alınıp ınsanları ekmek paralarından edıyolar ..
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben sana ailende ensest ilişki yaşıyorsunuz desem tepki koymayacaksın yani
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Smoke said: ben sana ailende ensest ilişki yaşıyorsunuz desem tepki koymayacaksın yaniwelcome to the internetz
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Smoke said: ben sana ailende ensest ilişki yaşıyorsunuz desem tepki koymayacaksın yani deli ile deli olunmaz.
Öne çıkan mesajlar