Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.memurlar.net/haber/178216/ Muğla üniversitesi rektörü seçim vaatleri - Dualı Spor, Peygamber Sporu denilen minder, yağlı, karakucak güreşlerimizin yaşatılması ve geliştirilmesine yönelik akademik çalışmalar başlatılacaktır. şu da dikkatimi çekti alttaki yorumlar daha fena "hocam çok haklısınız ama şimdi bunları yaparsanız terbiyesizler ortaya çıkacak olurmu şimdi aile eğitimi sevişmeye pisliğe iğrençliğe elverişli olan öğrenciler napacak şimdi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yanaktan değildir dudaktandır. bi zahmet öpüşmesinler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Firenç kiss çok reroro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dilli milli böle ıslak ıslak birbirine değecek falan sıcak ohşşs irenç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aga rektör seçilirse yapar gayet, dikkat edilmesi gereken şu bundan sonra üniler artık sadece eğitim yuvası değil ( zaten değildi ) Tercih ederken sosyat yapı karşılaştırmasıda yapmalı tercih eden insan. Gerçi, Muğlada da bu olmaz ki, git kayseride yap bunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: yanaktan değildir dudaktandır. bi zahmet öpüşmesinler yani neden öpüşmesinlerki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 olan var olmayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 e hepimiz dışarda uyuyalım o zman olan var olmıyan var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Nazar etme ne olur, Çalış senin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ucundan opmek günah mı hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 X( mardox said: ucundan opmek günah mı hocam?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dreagloth said: olan var olmayan var olan var olmayan vardan çok farklı bir konu bu. insan içinde yapılcak şey var yapılmıycak şey var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tey tey 8 sene önce lise son sınıf iken kızın biriyle yutarcasına öpüşürken arkadan müdür muavini enseye koyup odasına götürmüştü. evladım anlıyorum gençsiniz de ulu orta yapmayın bari bunu yahu diyip yollamıştı adam. nerden nereye. (hem ben hem toplum için geçerli bu cümlem. toplumun hali ortada, ben ise olmuşum 130 kilo değil öpenim arayan dişim yok. :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 summon nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 nilep the batı boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 pickles the sakirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 AHAHAHA sevdim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Pickles said: dreagloth said: olan var olmayan var olan var olmayan vardan çok farklı bir konu bu. insan içinde yapılcak şey var yapılmıycak şey var bence. benc einsan icinde öpüşen insanlar tartaklanmamlı, laf atılmamalı, kovulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Gerçekten daha fazlasını haketmiyor insanımız... Adam nasıl daha az yakan araba yaparız diye araştırma başlatçam diye vaatlerde bulunur, Bizim öküz yere çöp atana tahammül göstermicem diyo... Ben mi gerzeğim bu herfileri ciddiye alanlarmı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Öpüşmeyi yasaklıcam yerine herkese sevgiyle öpüşeceği birini bulabileceği güzel bir universite yapıcam dese keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ne gösterecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 insan içinde öpüşmek, insanın kendisine yakışanı giymesidir. bu yüzden öpüşmek yasaklanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 4'e kadar izin var arkadaş, boş ol deyince boşuyosun da, ne gerek bu tür şeylere yahu. Sadece tek gecelik evlilikler de var, İran'da yapıyolar, zina da olmuyor artık. Hala öpüşme diyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 oha.. iran olalım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 legal one night stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar