ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yeni karakter olarak rogue kasmak istiyorum. Şimdi anlamadıgım bikaç konu var. Combat oynamak istiyorsam dual dagger gidebilio muyum yoksa dual sword mu gidiorum? yada ne bileyim böle mace ve sword oluyor mu? Kısacası hangi weapon hangi spec'e gidiyor onu öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 combat dagger build de var da, diğer buildlerin dps i daha yüksek. combat için sword veya axe tercih edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 haftaya o ayrım kalkacak, 2.6 istediğim silahı kullanabilcen mh, oh de fast olcak işte dagger fast axe vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sparkcaster said: haftaya o ayrım kalkacak, 2.6 istediğim silahı kullanabilcen mh, oh de fast olcak işte dagger fast axe vs Biraz daha açarsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ayrıca race olarak UD mi ORc mu daha güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 weapon specler var şu an işte kalkıyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hmm eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ohyeah said: Ayrıca race olarak UD mi ORc mu daha güzel olur? pve mi seviyorsun daha çok pvp mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bence pvp seviyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hoş her türlü UD daha iyi derim ama pve de orc racial daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 wishlistime ulaşacağım dersen combatta dagger&fist-sword&axe fazla dps farkı yok lakin axe&sword'un gearı daha rahat alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 levellarken çok fark etmiyor o zaman? sword dagegr devam ederim levellarken artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 levellerken illaki sword ugraştıgına degmez dagger ile bide ud please stealth de orc rogue cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 valla ana karakterım rogue yine 3-4 sene öncede rogue kasmıştım hep dagger oynadım combat ile lvl kasmak bildiğin hamallık hele pve de combat oynarken resmen can cekişiyormuşum gibi hissediyorum birde combat oynıcaksanız neden rogue oynuyorsunuz fury warrior oynayın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 combat dagger mi hammalık yoksa combat oynamak mı hamallık? u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 combat sword filan yoksa vanilla zamanı combat daggerdim ben ama o zamanlar mutilate diye bir kavram yoktu hehe ama yine gidip combat sword oynamadım ben sevmiyorum hiçbir zamanda sevemedim combat tabi bu tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ohyeah said: Ayrıca race olarak UD mi ORc mu daha güzel olur? Troll düşünmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 http://www.shadowpanther.net/ danışılaiblinecek en iyi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 LvL kasarken combat sword tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rogue - Stealth = Fury Warrior durum bu beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Adam haklı beyler. Sword oynayacaksın niye rogue açıyorsun bakıyım? Bi kere mob keserken hakkını vereceksin. Stealth yaklaşacaksın 3 moba. Birisine sapı koyacaksın. Diğerine açılış yapıp bir sonrakine blind atacaksın. Kombonu yapıp o mobu öldürüp Vanish basacaksın. Blind attığın mob caster ise. Hemen zehirlerini değişeceksin. Humanoidse bir elinede slow süreceksinki, mob kaçarken yavaş kaçsın ölmek üzereyken. Yoksa niye rogue oynayasın? Adam hem tercih meselesi diyor. Hemde sword oynayacaksan git warrior oyna diyor. Birde 3-4 yıldır rogue oynuyorsun. Takdir edilesi bir arkadaşımızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 forçen said: Rogue - Stealth = Fury Warrior durum bu beyler. Tabi canım. O kadar skillin hiç bir önemi yok. Stealth i düşünce aynı kapıya çıkıyr :P. Abi yapmayın ya. Dummy e mi dalıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 artemis entreri? şu sword şeyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 roj artık eski roj değil. skillzzz diyoruz da, warrior ile 1v1 de genelde ölüyorum, öldükten sonra bleed ile warrior da ölüyor ama ben şimdi bir retri paladin (tank itemi giymiş bide allahsız) gördümmü tbc zamanı zorlanarak kesiyordum, şimdi pek mümkün olmuyor açıkcası. rojjj oynamayı bırakmamın sebebi retri paladindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 /vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar