Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue 101


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Yeni karakter olarak rogue kasmak istiyorum. Şimdi anlamadıgım bikaç konu var. Combat oynamak istiyorsam dual dagger gidebilio muyum yoksa dual sword mu gidiorum? yada ne bileyim böle mace ve sword oluyor mu? Kısacası hangi weapon hangi spec'e gidiyor onu öğrenmek istiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam haklı beyler.
Sword oynayacaksın niye rogue açıyorsun bakıyım?

Bi kere mob keserken hakkını vereceksin. Stealth yaklaşacaksın 3 moba. Birisine sapı koyacaksın. Diğerine açılış yapıp bir sonrakine blind atacaksın. Kombonu yapıp o mobu öldürüp Vanish basacaksın.
Blind attığın mob caster ise. Hemen zehirlerini değişeceksin. Humanoidse bir elinede slow süreceksinki, mob kaçarken yavaş kaçsın ölmek üzereyken. Yoksa niye rogue oynayasın?

Adam hem tercih meselesi diyor. Hemde sword oynayacaksan git warrior oyna diyor. Birde 3-4 yıldır rogue oynuyorsun. Takdir edilesi bir arkadaşımızsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

roj artık eski roj değil. skillzzz diyoruz da, warrior ile 1v1 de genelde ölüyorum, öldükten sonra bleed ile warrior da ölüyor ama ben şimdi bir retri paladin (tank itemi giymiş bide allahsız) gördümmü tbc zamanı zorlanarak kesiyordum, şimdi pek mümkün olmuyor açıkcası. rojjj oynamayı bırakmamın sebebi retri paladindir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...