reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bilgisayarinizin brightness and contrast degerleri nedir? brightness %100 contrast %62 kullaniyorum, fabrika ayarlari %75, %75 ama bana biraz karanlik gibi geldi, bu monitorden monitore farkediyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 uretildigi yere gore ayni seri icerisinde bile farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 LG Flatron Wide Brightness:42 Contrast:50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 laptopınkine nerden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 parlaklık 30 kontrast 50. neden bu kadar az kullanıyorum merak ediyorum da, biraz arttırınca lcd gözümü alıyor. 24 inç olmasıyla alakası olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 1 saat alır gözünü, sonra alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 contrast 61, brightness 90 mış benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bonec, magic bright tarzi birsey aciktir belki. Bende Samgung'un 24" monitoru var iste, o kadar parlak ki hem magic bright'i kapattim hem de normal degerlerini epey bi kistim. Bildigin gunes gibi doguyordu odaya. Gunes vesaire vurunca ekrana gunesle kapisiyor o derece ki yapilma amaci da o sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 65 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sixty percent brightness and seventynine percent contrast ya maan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ofisteki imac de %50 evdeki laptopta %10-20 de filan kullanıyorum. masaüstüde default olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 samsung XL2370 bright 34 contrast 46 led backlid li daha fazla brightness odayı degil evi yurdu mahalleyi aydınlatıyo. neden bu kdr abartmışlar bilmiyorum ama cidden aydınlatır mahalleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bütün calibrationlar kontrastı maxlarsınız diye kabul ederyalnız ben 100 contrast 0 brightness kullnıyorum normal calışma ekranımda, diger ekran kabilreli, hatırlamıyorum ayarı ne bu arada magic bright cok sahane bir tekneloji söylemeden edemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ofiste 15b 80c evde desktopta 10b 75c aksamlari 50b 75c gun icinde ekran pencerenin hemen onunde, perde yok, hava aydinlik olunca disaridan gelen isik yuzunden ekrani goremiyorum diye parlakligi arttiriyorum. aksamlari oyun oynuyorsam da arttiriyorum parlakligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar