Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hocama aşık oldum

iCequeen

Öne çıkan mesajlar

Crysis said:

Solozzo said:

Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır.

Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (:

niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı?

öyle mi etmişim? (: ben sadece öyle düşünüyorum, bizim kadar ciddiye alıp basit hesapları yapmıyorlar. Baksana hanımkızımız sadece hoşlanma duygusunu itiraf etmekte bile zorlanıyor. (:
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz o iş baştan söyleyim de :

kültür-dil-din-ırk farkının yanında,

statü farkı da olunca, hele ki öğrenci-hoca gibi karmaşıksa imkansız. bu durumu da biraz çocukça-safça( kötü anlamda değil ) bulduğumu da belirteyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kültür-din-dil-ırk farklılığı kısmına acaip takılıyorum ben yaw..

şöle ki beni sıradan bir türk kızı ile (sıradan diyorum bakın, 70milyonu düşünün. buradaki gibi bi daha okumuş-görmüş insanları baz almayın) başbaşa bıraksanız yere ninjaların kullandığı sis bombalarından atar ve sisin içinde kayboluveririm bak. ki bu olay çok hızlı gerçekleşir inanın bana! "merhaba. merhaba. demet akalının yeni.. BADABOFFFFF duman efekti aaa nereye gitti bu"

ne konuşucam ki onunla, demet akalın mı, adını bile bilmediğim magazin ünlülerinin beni ilgilendirmeyen hayatlarını mı yoksa hiç izlemediğim ama 80dakikayı doldurmak için konuyu sakız gibi uzattıkları ve kötü kurgulanmış dizileri mi?

hmm düşündüm de kızın metsubushiden haberi olsa o atarmış smoke bomb'u..

rahatça anlaşılır. hani şu konuda son dert edilecek şey budur bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

sene 2010 hala hocaya, asistana aşık olanlar var.

git justin bieber a aşık ol daha iyi yeminle.

işin dier tarafında böyle mutsuzluktan, yalnızlıktan naptığını şaşırmış kızlar olmasa prof, asistan tayfası 40 yıl frag alamazlar. o kadar kötü bi tayfa yani asdfsdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...