aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 iCequeen said: nyu sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Yanına git Melabaaaaaaaaaaa de verir direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 az sonra ben arayip soylicem adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 adamın msn i facebooku varsa ver ziyaret yapalım güzel şeylerle dolduralım havada aşk kokusu var diyelim biri sana aşık hemde çok yakın her gün 1 saat görüyorsun falan diyelim. altyapı hazırlarız hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu ne be herkes içindeki barzoyu çıkarmış ortaya asdfdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aquila said: az sonra ben arayip soylicem adama. çakaaal.. buldu işte hemen adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hayvanlaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Crysis said: Solozzo said: Adam madem ki İngiliz, ona açık açık hoşlandığını söylemek en doğrusu bence.. Zaten o senden hoşlanmıyorsa bu çok ciddiye alacağı bir durum olmayacaktır ve sınfıta da seni hiçbir şekilde diğer kişilerden farklı bir yere koymayacaktır. Bence şansını denemelisin, yani hoşlanmak bir suç değil bu kimden olursa olsun. (: niye ingiliz diye bir anda objektif, olgun ilan ettin ki adamı? öyle mi etmişim? (: ben sadece öyle düşünüyorum, bizim kadar ciddiye alıp basit hesapları yapmıyorlar. Baksana hanımkızımız sadece hoşlanma duygusunu itiraf etmekte bile zorlanıyor. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şükrü sen nyu da asistan değilmiydin? kız şükrüye aşık olmuş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Şükrü hayırlı olsun, içkili yap düğünü de bişeye benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hepiniz davetlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://www.altinfiyat.net/wp-content/ceyrek-altin.jpg Hayırlı uğurlu olsun Şükrü Bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 şükrü inşaata başladı bile. *hahaha* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 8 sayfa, hala resim yok.AYIB ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hocanla konuştum haberler iyi. fakir makir ama iyi adammış oda sana karşı boş değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 içgüveysi ingiliz damat. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 olmaz o iş baştan söyleyim de : kültür-dil-din-ırk farkının yanında, statü farkı da olunca, hele ki öğrenci-hoca gibi karmaşıksa imkansız. bu durumu da biraz çocukça-safça( kötü anlamda değil ) bulduğumu da belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 kültür-din-dil-ırk farklılığı kısmına acaip takılıyorum ben yaw.. şöle ki beni sıradan bir türk kızı ile (sıradan diyorum bakın, 70milyonu düşünün. buradaki gibi bi daha okumuş-görmüş insanları baz almayın) başbaşa bıraksanız yere ninjaların kullandığı sis bombalarından atar ve sisin içinde kayboluveririm bak. ki bu olay çok hızlı gerçekleşir inanın bana! "merhaba. merhaba. demet akalının yeni.. BADABOFFFFF duman efekti aaa nereye gitti bu" ne konuşucam ki onunla, demet akalın mı, adını bile bilmediğim magazin ünlülerinin beni ilgilendirmeyen hayatlarını mı yoksa hiç izlemediğim ama 80dakikayı doldurmak için konuyu sakız gibi uzattıkları ve kötü kurgulanmış dizileri mi? hmm düşündüm de kızın metsubushiden haberi olsa o atarmış smoke bomb'u.. rahatça anlaşılır. hani şu konuda son dert edilecek şey budur bana sorarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ulan millete kızlar aşık oluyo vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ben de türk olmayan biriyle evlenmeyi tercih ederim şahsen. büyük ihtimalle kültürel ve düşünsel olarak daha yakın olurum çocukları da ona göre yetiştiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sene 2010 hala hocaya, asistana aşık olanlar var. git justin bieber a aşık ol daha iyi yeminle. işin dier tarafında böyle mutsuzluktan, yalnızlıktan naptığını şaşırmış kızlar olmasa prof, asistan tayfası 40 yıl frag alamazlar. o kadar kötü bi tayfa yani asdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Onlar insan degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Ben öğretmen olsam sırf çıtır çıtır kızlarla beraber olcam diye öğretmen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Cumleyi bile kuramadi adam. O kadar heycanlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar