derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Almanya NRW tarafinda 1 tane bile IMAX sinema salonu bulunmamasindan dolayi bu filmi izlemek icin Essen'dan kalkip Berlin'e gidicem. Bana da yazik. Fakat daha önce berlin de hic bulunmadim. Sinema'nin adresi su; CineStar Berlin - IMAX 3D im Sony Center Potsdamer Straße 4 10785 Berlin Yakin cevrede bi gece konaklayabilecegim bi otel tavsiyesi istiycektim eger biliyosaniz. Yildizi cok önemli degil 3-4 yildizli bi odaya deger bu Film. Berlin'de oturan filme birlikte gitmek isteyen olursa güzel olur. Ben kostüm de hazirlamayi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 biz bu forumda harry potter sevmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 neden ya. o da fentestik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bak hayri burası sırlar odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 abi surayi bare trollemeyin ya. isiniz gücünüz mü yok LAN dagilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 keşke shylaman çekseydi hary'i HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 o benim favori yönetmenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ahah iyiymis, yakin olsam ben de giderdim sanirim öngösterime. nerde var ki baska? charlottenburg ve kreuzbergin tam ortalarinda bi yerde kaliyodu sanirsam orasi. para sikintisi yoksa su oteller iyi gayet potsdamerplatzda. http://www.hotel-delta.com/ http://www.villa-amadeus.de/preiswerte-unterkunft-berlin.html http://mirnet-it.de/hotelphp/h00001_alt/ http://www.hotelbb.de/de/berlin-potsdamer-platz bu sonuncusu fiyat olarak en iyisi. ya da maddi sorun varsa hostel her adim basi vardir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 harry potter mı?! harry potter için başka şehre film izlemeye mi gidilir ya, bence vazgeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Tenekeadam said: keşke shylaman çekseydi hary'i HAHAHAHAHA ah be! keşke şu olsaydı!! çocuum falan hayri çıtır okuyacak olsa "bırak onu sen!" der gözünün önünde yırtıp şömineye atar, üzerine spreyle dezenfektan+mangal yakıcı sprey sıkar ve tutuştururum. BÖDÖF! diye alev alıverir.. sonra da en güzelinden, atamdan, dedemden kalma lotr'ları veririm "la bunları oku önce evlat..." diye. tamam o kadar eski değiller ama olsun. sonra çocuuma sarılır ve sımsıkı şekilde kıllı döşüme bastırırkene gözümden iki damla sevinç göz yaşı döker ve "eğer bu kitapları sevmediğini, beğenmediğini duyarsam seni de şömineye atarım. taaam mı?" derim.. eminim ki abso'da kızlarına bu terbiyeyi vermiştir, nefr ve diğer babalarımız da bu terbiyeyi vereceklerdir. daha sonrasında da sw ve rama serilerini okumaları lazım. peki bu yazının berlin'le ne alakası var.. YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Rage; Ben otel sormusum, adam bana filme gitme diyo, sanane lan parasi senin cebinden mi cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Onun vergileriyle... oh wait! Adam fikir belirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 umarım harry potter hepinize avada kedavra yapar. o olmazsa crucio ile sürünürsünüz inşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben seviyorum Harry Potter'ı, türünün güzel bir örneği yani. Türkiye'ye ne zaman geliyor film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kasımda part 1 geliyor, temmuzda part 2 diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 harry çok liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 cystein berlinde kaliyor onun yanina git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar