Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Oyun olmuş.demoyu oynadımda.güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nasıl bir oyun, merak ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kojima iyi bufflamıştır oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Çok yüksek değil reviewler. Castlevania'dan birşey kalmadığını, GoW clone olduğunu söylüyor hem IGN, hem Gamespot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 valla spiderman'e 8 verdikten sonra ign 0landı gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kare ve x le oynana her oyun gow çakması olacak cıkcak hep piyasaya :) ama güzel grafikler filan.videolardan gordugum kadarıyla böyle unchartedımsı tırman atla zıplada var manzaralı yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Yalnız oyun cidden GOW klonu asdfds Yani saldırılardan tutun, diğer şeylere kadar hep klonlanmış. Hikaye içeriğini bilmiyorum yalnız, o kadar oynayamadım da düşük puanı hak edecek bir oyunda değil kesinlikle, ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyun gayet iyi, artik eskisi gibi cikan her RTS ye DUNE 2 CLONE U YAPMAYIN ARKADAS REORRORORORORORO diye bagiricak donem gecti sanirim :p atmosfer, muzikler 10 numara, ana karakter iyi seslendirme cok iyi hikayeded epotansiyel var reboot idi zaten bu, AMA ESKISI GIBI DIIL diye bagiricaksak side scroller castlivania yaptiklarinda BU CAGDA HALA SIDE SCROOL, INDIE MISINIZ LAN diye giydiriceklerdi bu defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 oyun baya iyi ve 20 saat civarı sürüyo bitirmesi. bu tarz oyun için çok abartı bir süre. metacritic'te de 85 almış zaten. her türlü oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ya oyniyim dedim de, chapter 2'de baydım. gow clone ama bi gow değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Chapter 2 cidden çok bayık. ama sonradan güzelleşiyo oyun,biraz dayan derim. ben de yeni oynuyorum,yaşadım aynı sorunu ch2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 başladığım oyunu bitirme felsefem olmasa coktan bırakmıstım. hala chapter 2'deyim, sonlarındayımdır diye umuyorum artık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 uzuuuun uğraşlar sonunda oyunu bitirdim nihayet. bu oyunu gow serisi ile falan karşılaştıranlar vardı, yanına biel yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben hala bitiremedim ya,fazla uzun,baydım sanki hafiften ^^ chapter 10da mı neyim,biticek bi gün inşalla fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 11 chapter var ztn ehueh. 11 chapter 46 misson bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 oyunun çakma olduğu demosundan belliydi ya, yine alıp oynayıp iyi katlanmışsınız valla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fizban said: 11 chapter 46 misson bu arada. ahahahahsd ciddi misin ya? o ne be,oyunun tamamı kadar bi de o chapterı mı oynuyoruz yani nedir :s @darkrider eski castlevaniaların hatrına aldım işte,oynanıyo yine ya çok ta kötü deil :) sıkabiliyo arada sadece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ah toplamda 46 mission kastettin sanırım. ben de sadece 11. chapterda 46 mission var diye anladım. noluyoruz dedim fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 eheh yok yanlış anlamışsın. 10 chapter'daki boss fight baya baya uzun ve yorucuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 PC'e geliyormuş http://store.steampowered.com/app/234080/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 fizban said: uzuuuun uğraşlar sonunda oyunu bitirdim nihayet. bu oyunu gow serisi ile falan karşılaştıranlar vardı, yanına biel yaklaşamaz.ben bu oyunu hic sevgiyle anmiyorum, hatta biraktim diye hatirliyodum. meger bitirmisim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 güzeldi be http://www.youtube.com/watch?v=Kvzhoq2SHuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sunu buy 3 get one freede 8.oyun olarak bırakmıstım 2.de o olay yokmuş alamadım pişman değilim bi mh3 tier gibi duruyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar