Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bırak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben daha elit seylerle ilgileniyorum sudoku falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Beyler turbo pascal silahımı çekerim, hepinizi üzerim. Gerçi yapan adam öldü ama, bi ben kaldım bu dalda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 delphi kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi programalam öğrense 1 senede (ki 1 ayda da öğrenilir aslında) 1 senede de o kitabı pdf halinde hazırlardı (aslında 1 saatte de yapılır mesela öyle bir proje için son günse ama çaktırma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aa denmiş tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 said: aslında 1 saatte de yapılır mesela öyle bir proje için son günse ama çaktırma yazar burada son gün verimliliğine dikkat çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tabi canım ben gre subjecte çalışıyorum bi kaç haftadır son hafta geldi çalışma hızım 3e katlandı ama yine de yetmeyecek ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 srand(time()); rand()%50; li falan yazsak en güzeli. aynıları gelince coutlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 deadwoll said: Abi of bi de ardışık sayıların çıkması pek mümkün değil diye yorum yapmış. Dayıya 49 48 47 46 45 44 gelme ihtimaliyle 1 11 23 46 47 49 çıkma ihtimalinin aynı olduğunu kimse söylememiş. Ayrıca bir kombinasyonun daha önce çıkmış olması bir daha çıkma ihtimaline etki etmiyor ne yazıkki. Of oturup istatistik, game theory falan anlatmak lazım, tabii öyle olunca da hayatını boşa harcadığını farkedip kendini intihar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o ihtimaller aynı mı peki. bence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 değil. çıkmayanları oynamama fikri de yanlış, çıkmayanları oynamak lazım. sonsuza kadar oynayacaksanız tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 olm ben size garanti veriyorum, tutun içinden şimdiye kadar çıkmış olanları, ardışıkları (1,2,3,47,48,49 falan dahil) çıkarıp oynayın. ödeyeceğiniz mebla biraz düşecektir böyle 3-4 kere falan devir ettiğinde oynıcanız ama. kupon tutmazsa gelin beni bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kelin ilacı olsa başına sürer la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ordaki ihtimaller aynı olamaz. çünkü topların üzerindeki sayı numarasının boya ağırlığı bile bi eşitsizlik nedenidir. aslında en sağlıklısı alınan istatistiklerden hareketle olası olasılıkları belirlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İhtimaller direk aynı abi nasıl aynı olmasın allaşkına. Boyadaki ağırlık mağırlık da ihmal edilmeli o kadar da olamaz yani. Ama istatistik konuşur yine tabi, araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sipeyskeyk said: birisinin adama 14 yılını boşa harcadığını söylemesi lazım =) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ya adam bunu yapmasa astronot mu olcaktı sanki.çalışmadan boş boş dolaşmak için mazeret üretmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ya on numara icin kitap yapmaya kalksaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 10 Print "Lotonun Kralı ABSO"; 20 goto 10 run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 said: 14 yıl içinde bir kaç kez bütün olasılıkları yazdığını sandığını ancak kazanan 6 rakamı defterinde bulamayınca salagın bu kazanan numaraları 10330930390 sayfalık defterinde araması,hemde bir kaç kez araması zaten 10 yıl sürmüştür kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 yaklaşık 13 milyon ihtimal var sanırım 14 yıl boyunca istisnasız her gün çalışsa her ihtimali yazmak 5 saniyesini alsa günde 3 buçuk saat çalışması gerekiyor :S yok yok yanlış hesapladım herhalde hangi insan böyle bir şey için günde 3,5 saat çalışsın... 13,000,000 / 14 * 365 = 2544 2544 * 5 / 60 * 60 = 3,533 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 13 milyon değil 10 milyarın üzerinde ihtimal var yanlış hesaplamadıysam (10,068,347,520) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar