senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ger301 CB ger401 CC ellerinizden oper. hayatimin stressini yasatti su almanca ama basardim sonunda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://fc01.deviantart.net/fs29/f/2008/162/8/3/Baby_Deer_Loves_Hitler_by_humon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 helal demek ki umutsuzluğa kapılmamak gerekmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 jawohl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 weiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Longshanks said: jawohl http://media.moddb.com/images/mods/1/4/3704/47867.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ich bin bone, glückwünsche, ich liebe dich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sen bana bi teşekkür etsene bi... -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 was bedeutet ger301 CB oder ger401 CC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sipeyskeyk said: weiter sen kacla gecmistin ? pardon BIZ KACLA GECMISTIK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ohh, Andreas du bist meine Lokomotive... oh wait ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Cystein said: sen bana bi teşekkür etsene bi... -_- yardimi dokunan herkese pek tesekkur ederim :D cystein izmire gelirsen guzel bi yemek yedireyim sana :D ger301 almanca 5 oluyor iste 401de almanca 7 onumde sadece ger402 kaldi ki onu muafiyetle gecemesemde normal derste gecerim, onu da gecince okuldaki vermem gereken tum almanca derslerini vermis oluyorum. sonra B1 bitmis oluyor. b1 de baslangic kuruna denk geliyor sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben patlar.. neyse dönem içinde AA patlatırız np (cuma günüme yazık oldu) almanca aşkıyla okula gidicez mecbur.. warum kommst du so spat ? nidaları eşliginde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sen msn falan eklesen daha yardımcı olurdum ben. pek vakit olmuyor okuldan ama tatildeyim bu ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi senin kiz alamanciydi onunda dezavantaji olmustur bende nerdeyse alamanciyla gircektim 401e sonra sans eseri turkle girdim alamanla girince senden deli puan kiriyorlar. bi kere iste 93 sinavdan alip sozluden kaldiydim yanimdaki alaman yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 vanil 402 icin randevu alayim simdiden senden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 B1 seviyesine geldigin icin mi bu kadar sevindin? baska sorum yok paticik. iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ekim ayında ne sınavı oluyo bu böyle yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 derFremdeSohn said: B1 seviyesine geldigin icin mi bu kadar sevindin? baska sorum yok paticik. iyi forumlar okul dersini verdigim icin abi, yoksa bana ne asindan bsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hacım senden mail bekliyorum bu arada. unutma onu hmm özel mesaj fasilitesi yerine post attığım zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hallo ich bin semih ich bin 21 jahre alt ich komme aus der turkei ich wohne in yeşilköy meine hobby sind tenis und fußball spiele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: weiter sen kacla gecmistin ? pardon BIZ KACLA GECMISTIK? CCCCC :XDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Satandist said: hallo ich bin semih ich bin 21 jahre alt ich komme aus der turkei ich wohne in yeşilköy meine hobby sind tenis und fußball spiele böle diyon işte hobby i cogul kullanmadın diyo çat spielen demedin diyo çaaaaat yaktılar beni yaktılarrrrr :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ihbinhaynın maynında bir yere kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar