Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Camelot

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Güzel ama tüm Arthur öykülerini Mists of Avalon ile kıyaslayıp burun kıvırıyorum ben. O kitabı okumasaydım bundan da Merlin'den de çok daha zevk alabilirdim. Gerçi bu epey iyi Merlin'in yanında, ambrosia hatta onunla kıyasla ilk üç bölümünden gördüğüm kadarıyla.
Mesaj tarihi:
olm adamı niye lancelot ilan ettiniz ortada bişi yokken

güzel bölümdü.sakin geçti

cünüver ablam güzel ya.beğendim ben.ayrıca arthurda evet tam tüysüz abi.gögsüne 3-5 yapıştırsalarmış bari
Mesaj tarihi:

bu arada yazmadan edemicem

karı kılıklı artur ayıp etti aslan gibi leontese. genever de aslan gibi leontes varken karı kılıklı arturda ne bulduysa.. kral mral da tüysüz be abicim..

Mesaj tarihi:
budur!!!;)
DoruK said:

bu arada yazmadan edemicem

karı kılıklı artur ayıp etti aslan gibi leontese. genever de aslan gibi leontes varken karı kılıklı arturda ne bulduysa.. kral mral da tüysüz be abicim..

Mesaj tarihi:
ilk 2 bolumu izledimde bunu yazmaya geldim direk

Luxor said:

bu arada rome da marc antony i oynayan adam, o dizide nasılsa burada da aynen öyle. tamamen aynı karakter, sadece isim ve kostümler değişmiş. aynı aşağılık herif :)
Mesaj tarihi:
camelot iyi ya, merlin tam çocuk dizisiydi. hep iyi sonla bitmesi, merlinin ergence hareketleri, utherin tahtta kök salması vs.

gerçi burada da merlin neyse, burada da arthur o. daha iyi bir arthur profili çizebilirlerdi.

ayrıca guinevere ve morgana (tu)
Mesaj tarihi:
4. bölüm iyiydi ya,biraz daha hareketlendi sanki.

spoiler

excalibur'a böyle bir efsane uyarlamalarını çok beğendim,hep merak etmişimdir nerden geliyor bu isim diye.Mantıklı b,r kurgu olmuş,belki de gerçektir blmiyorum da;)

Mesaj tarihi:

abi yanlız çok saçma değil miydi o sahne ya merline öyle bi hava katıyorsun madem yıllardır büyüye el sürmüyorum güçlüyüm ben iradeliyim falan sonra elin demircisi 2 laf etti diye ateşle triplere giriyorsun falan

Mesaj tarihi:

söverken anne baba aile kattı için işine demirci diye kontrolden çıktı merlin bence.

yanlız cidden inanılmaz iyi bağladılar. ve hani arthur u adam eden kişi merlin olduğu yazılıyo bi sürü mitte dizide aynen o hava var. o yüzden <3
  • Yeni Oluştur...