Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Güzel ama tüm Arthur öykülerini Mists of Avalon ile kıyaslayıp burun kıvırıyorum ben. O kitabı okumasaydım bundan da Merlin'den de çok daha zevk alabilirdim. Gerçi bu epey iyi Merlin'in yanında, ambrosia hatta onunla kıyasla ilk üç bölümünden gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olm adamı niye lancelot ilan ettiniz ortada bişi yokken güzel bölümdü.sakin geçti cünüver ablam güzel ya.beğendim ben.ayrıca arthurda evet tam tüysüz abi.gögsüne 3-5 yapıştırsalarmış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lancelot guniver kraliceyken geliyo, bunun noldugu belli deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu arada yazmadan edemicem karı kılıklı artur ayıp etti aslan gibi leontese. genever de aslan gibi leontes varken karı kılıklı arturda ne bulduysa.. kral mral da tüysüz be abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 budur!!!;) DoruK said: bu arada yazmadan edemicem karı kılıklı artur ayıp etti aslan gibi leontese. genever de aslan gibi leontes varken karı kılıklı arturda ne bulduysa.. kral mral da tüysüz be abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Sadece ilk bölümü izledim de neydi o ilk sahnedeki kız yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 dizi iyi güzelde, merlini neden atarlı, herkesi dövecekmiş gibi hareket eden bir karakter yapmışlar onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 o açılıcak sonra daha dur,daha ılımlı bişi olucak,morgana onu yola getiricek bence:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bence Arthur şu anki karakteri için gayet cuk oturmuş. Sarışın adama lütfen kıl yapmasınlar ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bu merlinin kaçıncı coverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ilk 2 bolumu izledimde bunu yazmaya geldim direk Luxor said: bu arada rome da marc antony i oynayan adam, o dizide nasılsa burada da aynen öyle. tamamen aynı karakter, sadece isim ve kostümler değişmiş. aynı aşağılık herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 şşşşş marc anthony'ye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 cumelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 seed pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 meme yoktu, beğenmedim o yüzden bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 camelot iyi ya, merlin tam çocuk dizisiydi. hep iyi sonla bitmesi, merlinin ergence hareketleri, utherin tahtta kök salması vs. gerçi burada da merlin neyse, burada da arthur o. daha iyi bir arthur profili çizebilirlerdi. ayrıca guinevere ve morgana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 4. bölüm iyiydi ya,biraz daha hareketlendi sanki. spoiler excalibur'a böyle bir efsane uyarlamalarını çok beğendim,hep merak etmişimdir nerden geliyor bu isim diye.Mantıklı b,r kurgu olmuş,belki de gerçektir blmiyorum da;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 en iyi bölüm buydu heralde şuana kadar ki. arthur çok şerefsiz adam bide ya dizide tutmadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 de ayrı merlin büyü yaptı abi sonunda. ilerki bölümlerde de yapsa hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi yanlız çok saçma değil miydi o sahne ya merline öyle bi hava katıyorsun madem yıllardır büyüye el sürmüyorum güçlüyüm ben iradeliyim falan sonra elin demircisi 2 laf etti diye ateşle triplere giriyorsun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 olsun yeter ki yaptığını görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yuh eva oynuyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 aksanını ses tonunu yediğim eva ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 süper dizi yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 söverken anne baba aile kattı için işine demirci diye kontrolden çıktı merlin bence. yanlız cidden inanılmaz iyi bağladılar. ve hani arthur u adam eden kişi merlin olduğu yazılıyo bi sürü mitte dizide aynen o hava var. o yüzden <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar