smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 2 iyi gidiyo sanki. ama çok hızlı harcıyolar adamları. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Bunu izlemedim de Merlin o kadar kötü bir dizi değil. Önyargılarımı yıkıp izlemeye başladım, çok da memnunum. Doğruya doğru şimdi adam anasının karnından lvl80 wizard olarak doğmadı, lvl1'ken int falan da düşük olur böyle komiklikler falan hoş güzel. Herkes bir zamanlar ergendi!!1! Bunu da izleyemem sanırım sırf Arthur yüzünden. O ne be? Oldu olacak Gwen'i de o oynasın 2 kat maaş alır hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 merlin kötü ya . yeni başladıysan ilk bölümler iyi gibi geliyor sonraları boka sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Hani spartakus havasi verelim demislerde pek olmamis :) İyi bi dizi degil bence ama hani hatunlar guzel izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 thats cheating! ahah:D bide 2. bölümde güzel baya, efsaneyi iyi yorumluyorlar şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 3. bölümde 6 gün sonra, ayın 8inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu bölümden sonra gidişat hakkında çok iyimser değilim, bir de umarım o champion ilan ettiği, arthur u gölden çıkaran adamı lancelot yerine koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bu fiennesi hic sevemedim ben ya, abisi gelsin. dizi gayet iyi. claire forlani insanlik disi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 cnbc-e kanalında başlayacak 10 nisanda.oradan izleyeyim diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Luxor said: bu bölümden sonra gidişat hakkında çok iyimser değilim, bir de umarım o champion ilan ettiği, arthur u gölden çıkaran adamı lancelot yerine koymazlar. leontes eh o ölmezse guinevere boşa çıkmıyor abi... kasmayalım bence ölcek işte o eleman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 SenariouS said: Luxor said: bu bölümden sonra gidişat hakkında çok iyimser değilim, bir de umarım o champion ilan ettiği, arthur u gölden çıkaran adamı lancelot yerine koymazlar. leontes eh o ölmezse guinevere boşa çıkmıyor abi... kasmayalım bence ölcek işte o eleman... bence o herif lancelot, sonuçta efsanae lancelot, guinevere ve arthur aşk durumları vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ben diziyi beğendim.fienneste ilk defa bi cacık olmus gibi eva green baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 demin cnbc-e reklamını gördüm two steps from hell müziği eşliğinde aferin müziği tutturmuşlar en azından (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Goarth said: SenariouS said: Luxor said: bu bölümden sonra gidişat hakkında çok iyimser değilim, bir de umarım o champion ilan ettiği, arthur u gölden çıkaran adamı lancelot yerine koymazlar. leontes eh o ölmezse guinevere boşa çıkmıyor abi... kasmayalım bence ölcek işte o eleman... bence o herif lancelot, sonuçta efsanae lancelot, guinevere ve arthur aşk durumları vardı diye hatırlıyorum. ben de ondan korkuyorum zaten lancelot için hem daha düzgün bir tip bulmaları lazım, hem de lancelot un diziye girişi ve hikayesi böyle yavan olmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 leontes Bana da o adam lancelot olacak gibi geldi. Göle girdi falan ya o esnada aklıma Lancelot'un "Sir Lancelot du Lac" yani "Sir Lancelot of the lake" ünvanı aklıma geldi, sonra bir baktım Guinevere ile aşna fişne..şu an göstergeler o yönde beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 lancelotun esas adi galahad, guineverle de masaya oturduktan sonra, o zaten kraliceyken tanisiyo, ama tabi arthurian legendda hicbisey birbirini tutmadigi icin, istedikleri gibi yorumlayabilirler. ana mevzu arthur, camelot olduktan sonra gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çok beğendim ben şimdi izledm ilk 2 bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu bile arthur efnaesi o yüzden dediğin gibi, istedikleri gibi yorumlayabilirler. zaten adamlar "Forget everything you think you know…this is the story of Camelot that has never been told before." demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 hikaye konusunda denildiği gibi bir çok çeşit var kabul görmüş. o yüzden bişi diyemiyorsun zaten. dizi olarak da ben beğendim 2 bölümü de. 2. bölüm ilki kadar iyi değildi ama idare etti. kızlar çok iyi ama. morgan da guinevere çok güzeller. neydi o merlindeki guinevere. resmen bayram ediyor gözler şimdi. merlinde "hadi git be karı" diye bakiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ablalara laf yok zaten, forlaniyi de unutmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bu arthuru oynayan eleman game of thrones tada varmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 forlani ablam meet joe blackteki hatun dimi bu dunyadan değilmiş gibi bir tipi var ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 2. bölüm baya kötüydü diyaloglar,sahne secimleri,gereksiz konusmalar,gereksiz meme,olmamıs.Merlin icin izlenir adam iyi oynuor,gerçi tek sevebildigim sey o dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Anne Hathaway iyi gidermiş diziye aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 güzel bölümdü. olayları çok hızlı işliyorlar ama =) ileride konu kalmaz ve sapıtırlarsa şaşırmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar