Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 game of thronestan camelot 2. plana atıldı tabi ama yinede güzel bence idare eder pazartesi gününe saklıyorum ben ikisinide arka arkaya izliyince güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi adamlar dizi yapıyo o yüzden uzatmak için hikaye de değişiklik yapmaları normal bence. Film olsa 2 saatlik, o excalibur filmi gibi hikayeden şaşmadan gider. Efsaneler ve kitaplardan uyarlanan dizilerin kaderi bu. Game of Thrones 7 seri olduğu için ve içeriği bi nevi daha zengin olduğu için belki senaryoda değişiklik yapılmadan çekilebilir. Ama camelot için benim görüşüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o merlin dallaması yüzünden hiç başlamadım buna ben. başlamam da büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Game of Thrones dolayısıyla song of ice and fire yargılar.. camelot ii dizi ama got le karsılastırılamaz.. ikisinide izliyorum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Arka arkaya izledim Game of Thrones'la . Yorumum bundan sonra bunu izleyeceğime Game of Thrones'u 2 kere arka arkaya izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 game of thrones sezon sonunu görmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez kaydettim bu yazını sezon sonunu gorurse linç var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez Bu lafi troll olarak kullicam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez İkinci sezon için yenilendi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez evet ya sanki bir 'didnt read lol' havası var yazıda..troll face gibi kullanılabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 game of thrones esas borgias'ı öldürdü benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 forgiver said: game of thrones sezon sonunu görmez haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 s1 e6 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 güzeldi bu bölüm dizi yokluğunda gidiyo işte olaylar aşırı yavaş ilerliyo ama biraz action lazım merlin daha anca kontrol etmeyi öğrendi büyüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 yavaş ilerlemesi daha iyi bence, sindire sindire izliyoruz guinevereaz ırspı değil varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 burdaki merlin shamanımsı bişeyler sanırım. elementler falan takılıyor eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Game of Thrones üzerine izlediğimden midir bilemiyorum ama bu bölümde de sıkıldım bayağı. Şöyle 4. bölüm tadında olsa bölümler tadından yenmeyecekte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sonunda şöle adrenalini bol hareketli bi bölüm görebildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 osmanlı olsa izlenmezde bu avrupalıların tarihi dizileri ne cekici geliyor. camelot n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abovvmorgana gene yaptı yapacağını, sinsi karı. ama merlin bi açığını yakalar gibi geliyo bana, arthur zaten daha dün kral olmuş garibim yüzüne her gülene inanıyo. daha güzel bölümler bizi bekliyo inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 merlin büyü yapınca bölüm güzel oluyor. yapmayınca bi moka benzemiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 smarthan said: merlin büyü yapınca bölüm güzel oluyor. yapmayınca bi moka benzemiyo :/ (tu) Harbi güzel söyledin. İlk başlarda güzel gelmşti ama şimdi sürekli action sahnelerine doğru ilerliyorum konuşmaları izlemeden. Game of throne öyle bir bağlıyor ki 2-3 kere izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi game of thrones bitirdi diziyi bnm içinde. silicem şimdi hdd'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 anlamadığım bu morgana en son Arthur ve tayfasını çağırdığında merlini bağlamıştı, büyü gücünü göstermişti falan.. Şimdi bu Merlin niye söylemiyor bunları ne mantıkla yani anlamış değilim, üstüne bi de yine kabul ediyolar daveti vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Salak bi dizi oldu konusuda çok sıkıcı. Bütçelerimi yok anlamadım ki 10 adamı çevirip çevirip sundular sezon başından beri. Bugun yeni bölüme biraz baktım kapadım sonrada. Merlin dizisi bile bundan daha eğlenceliydi. meme az :P büyü yok savaş yok adam gibi konu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar