zaidral Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 cok bayikti. icini doldurmaya calisiyorlar eyvallah da cok yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kesin beğenicem o zaman dizi dediğin yavaş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yok bu hem yavaş hem bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 türkçe altyazı çıktı mı yahu ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 türkçe altyazı çıktı, google'a camelot türkçe altyazı diye arat, ilk çıkan siteye tıkla. oo işler epey kızışıyo, yavaştan yandaş toplamalar, bi tarafta adaletli kral, diğer tarafta "yargı size kalmış ey halk" diyen morgana (cnms) Merlin ne yapıyo o parşomenlerle onu merak ediyorum en çok, dizinin gidişatı güzel, 5 bölüm arka arkaya izlemek daha da güzel oldu. Ayrıca ben arthur'un çocuğu koyduğuna inanıyorum o sahil muhabbetinde, 5 bölüme kalmaz çıkar kokusu, sonra bu postumu alıntı yapacam yeni merlin ben olacam uleyyyn, acayip gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Güzel bölümdü yine, bir solukta izledim. Ortalık karışıyor iyice ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 www.diziport.com orda var altyazılı hatta http://diziport.com/camelot_1_sezon-izle/5_bolum/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Güzel bölümdü, geçiş bölümü gibi birşey olmuş 6. bölüm baya hareketli olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 evet ağır ilerliyor ama bence böyle daha iyi,neyin nasıl oldğunu adım adım sindire sindire görüyoruz...baştan hızlı başlayıp sonra sönmesi daha kötü olabilir,o yüzden dizinin ivmelenerek heyecanın artması daha iyi... bunu seyreden şunu da seyretsin: game of thrones.burdan alamadığım gazı ordan alıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 şu bölümdeki mantıksızlığı/yapaylığı bizim diziler de yapıyor ama bu kadar göze batmıyor ayrıca kral kayarken iyi, derebeyi kayınca mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çok güzeldi. seviyorum bu diziyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gençlik dizisi yerine geçen bölümdeki gibi karanlık bir tarz yakalasalar belki bişe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Bu dizi ikinci sezonu gormez muhtemelen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 huun said: gençlik dizisi yerine geçen bölümdeki gibi karanlık bir tarz yakalasalar belki bişe olur. ^^ ergen sıtayla takılmaya başladığı zaman dizi gerçekten çok sıkıyor. Ayrıca Arthur gerçekten çok kötü. Fılaşforvırd daki elemanın oynadığı her dizi batmaya makhum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 forgiver said: şu bölümdeki mantıksızlığı/yapaylığı bizim diziler de yapıyor ama bu kadar göze batmıyor ayrıca kral kayarken iyi, derebeyi kayınca mı kötü Abi krala veren rızasıyla veriyor, derebeyi zorla alıyor. Kral 1 ine kayıyor, derebeyi haritanın yarısına kayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kral daha kolay alcak tabi derebeyinden tudorsa kadar yolu var daha kral yanlış kaydı, yanlış yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 :D şu beni benden aldı heheh..tudors;)ne de olsa 8. henry'nin ataları dimi şaşmamak lazım;) forgiver said: kral daha kolay alcak tabi derebeyinden tudorsa kadar yolu var daha kral yanlış kaydı, yanlış yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tudorlar galdi, artur kelt. arada bi temassızlık olmuş zaten hehe vay anasını doğru mu hatırladım diye baktım şimdi arthur germenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben beğenmedim bu diziyi, bir iticiliği var. excalibur gibi bir kılıcı adam 1 günde yapıp teslim etti. bir kaç mme gösteriyorlar dizi ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi dizi güzeldi de game of thrones dan sora banada sıkıcı geldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi hislerime tercüman oldun! game of thrones geldi geleli,camelot 2. plan üvey evlat bnm için..gene de takip ediyorum ama onu da:) Skoko said: abi dizi güzeldi de game of thrones dan sora banada sıkıcı geldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bence gayet iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Skoko said: abi dizi güzeldi de game of thrones dan sora banada sıkıcı geldi bu bölüm Bu. Tamamen bıraktım ben, zaten benim okuduğum hiç bir Arthurian Legend'a da uymuyordu, sinir etti. Bir Mists of Avalon kalitesinde dizi bekliyorum ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 baya baya epic derecede kalitesiz bu dizi ya. 5 bölüm niye izledim, hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 game of thrones çıkmadan herkes vay efendim ne güzel dizi çok kaliteli derken game of thrones çıktı şimdi kimse beğenmiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar