Pipet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sonu beni de ağlatıyodu az kalsın.. çoküzeldi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sonunda gozler yasardi mi, yasardi valla. DAG GIBI ADAMI DEVIRDI TOOTHLESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çok duygulu anlar yaşanmış burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 mutlu bitti işte ya bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Oha çok güzelmiş lan yeni izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 adamlar yapıyor ya koca koca adamları çizgi filmde aglatıcak hale getiriyolar ahah güzel filmdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Biliyorum kaç yaşındasın ama Red Aslan Kral'da bana ağlamadım deme sakın!! Aslan Kral'da ağlamayan var mıdır acaba? Tabiki küçükken izlemiş olup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://flickfeast.co.uk/wp-content/uploads/2010/06/lion-king-scar_l.jpg adamdaki karizmaya bak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben aslan kralda ağlayıp ağlamadıgımı hatırlamıyorum abi ilkokul 3 te idim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benim gözler dolmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aslan kral falan da cok iyidi de yani bu film cok iyi olmus yahu. keske zihnimden silip tekrar izleyebilsem. ustunden 24 saat gecti tekrar izlemek istiyorum resmen. ama bekleyip biraz sure verdikten sonra izleyecem. cok iyidi lan bu film :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ahaha dimi, bi yandan aslıda teker teker basksan klişe gibi ama sla öle hissetmiyo insan. tipler cok iyi karakterler mükemmel, ne biliyim bi sürü ufak detay var zaten. thoothless baslı basıan efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 cocuklarin aksani olmamasina tepkiliyim. en yeni nerd oyuncu seslendirsine gerek yoktu, hic hosuma gitmedi esas oglanin sesi, resmen filmden koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bende acıkcası basta cok kıl oldum esas oğlanın seslendirilişine, ama geri kalan hersey öle bi tokatladığı benı affettim. bi yandan bilincli bi secimmi cocukları standart vikignlerden cok ayırmak için olabilir, belki ilerki projeler içindir. dizi diğer film falan icin şimdiden bi plandrı ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok bence böyle daha iyiydi özellikle hiccup'ın sürüden ayrı olduğunu gördük iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 "we're vikings , we have stubbornness issues" dediği kısım süper ya koyunu bırakmayan adam filan daha filmin başında çatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 harika bir filmmiş ya, geçen gün seyretmiştim unuttum buraya yazmaya da 9/10 çalışır benden de, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yamuk filme konu açmam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 :)-D 10 numaraydı, ben ki animasyon sevmem...ne diyeyim çok keyif almıştım öneririm bende izlemeyenlere,night fury'im olsun istiyorum...onu evcilleştireyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bende yeni izledim bunu.. çok başarılıymış. ehe TOOTHLESS SEN DEV BİR KEDİSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2. film yapılıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yeppaa...(tu) LathspeLL said: 2. film yapılıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 fena değildi film klişe ama tadımlık güzel gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Buz Devrinden sonra yapılan bütün animasyonlar arasında en iyi filmdir heralde, hakkını yemeyin ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Film direkt 9/10 zaten. 3 defa izledim ciktigindan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar