sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aradım ama bulamadım, ilginç baya da ilgi çeken bir film. belki Pixar'ın olmadığı için baştan burun kıvırılıyordur bilmiyorum. ama Dreamworks'ten Pixar ayarında bir animasyon gelmiş kesinlikle onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yada arama çalışmıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bir şeyler eksik sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bende merak ediyodum, zamanında sinemaya gidememiştim. izlicem bi kaç güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Güzel film. İzleyin. Kurgu filan sağlam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Güzel bir animasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.themovieblog.com/wp-content/uploads/2009/04/pixar-vs-dreamworks.jpg http://freetvmovieonlines.com/wp-content/uploads/2010/06/How-to-train-your-Dragon2.jpg kızla çocuğun surat ifadesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hahah epicmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 pixar vs dreamworks asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Bu ratinglerde, spesifik olarak çocuklar için yapılan filmlerde, "büyükler de sevebilir" gibi bir tag olmalı. Pixar diye izlediğim son filmlerde sıkıntı bastığı oldu. Ice Age izliyorsun eyvallah, sonra Up izliyorsun olmuyor. Wall-e izliyorsun yine iyi, üzerine Toy Story? gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu film cok basarılı diyolardı, dvdyi bekliyoruz hala 15inde cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ben çok beğendim filmi ya. dün yatmadan önce izledim de cidden çok başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 haftaya falan izlemeyi planlıyorum ben de. ama şu ana kadar sorduklarımdan izleyip beğenmeyen çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Güzel değişik de film nedense çok beğenmedim, yinede piyasadaki çoğu filmden kat kat güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Yeni izledim gayet başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Öyle ejderya olsa da beslesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 önerenlere teşekkür ediyorum burdan bakıpta izlemiştim gayet hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Cuce said: bu film cok basarılı diyolardı, dvdyi bekliyoruz hala 15inde cıkıcak Rip'leri net'e dusmus durumda. Direkt satin almak istiyorsan onu bilemeyecegim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Şimdi bitti, çok güzel olmuş. Sonu özellikle ayrı bir hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ya nerden aklımda kaldıysa kötü bi film olarak, izlememiştim(başka bi filmle karıştırdım sanırım). burda görünce izleyim bakim dedim çok ii bi film çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 E abi mükemmel bir filmmiş bu. COOOK iyimiş lan! taze kan getiriri bu animasyona öle kral bi filmmiş. hatta düşünüyorum bütün pixar'ı tepeliyebilir. O ejderhalar neydi öle ya, çeşit çeşit. hepsinin bambaşka tripleri vardı böle. iki kafalı ejder+ikizler=win ejderlerde zaten sabit bir şapşişkoluk olması, ay düşündükce güliyem. heleki thootless'ın hareketleri öldürdü benı, elemanlar 5-6 hayvanı almış ejderhayla birleştirmiş thootless cıkmış ortaya, karakterinede hareketlerinede hepsinden bi parca koymuslar. o gölde ilk balık yediği yerde falan süperdi elemanın tripler ahaha. off hala gözümden gitmiyo karakter animasyonları, ahaha helal olsun ya, mükemmeldiler. konu falanda cok iyidi, karakterler falan cok guzeldi, hadi bakalım, daha nicelerine icelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ehe ben geldim, cok guzeldi lan sevindim cok ne guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar