fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 neden afişe ediyosun abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu arada burda ne derseniz diyin yine bildigimi okuyıcam herkes de bunu yapar zaten o yüzden sorun yok bence bırakmak istemiyorum cunku bırakmasına izin vermezsem kazanıcagım bişey yok sadece türkiyeye döndügüm yılda total 4 ayda onunla takılıcam o da işkence gibi geçicek ama sonuçta onunla olucam gittigimi kabulleniyorum ama iyi tarafından da bakıyorum cunku hala birlikte vakit geçirebilicez onunla onun yanında oldugum zaman hiç olmadıgım kadar mutlu oluyorum cunku kavga bile etsek mutluyum ben o yanımdayken bu da bir geek'in ilk gerçek aşk deneyimidir bu arada dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 burda herkes de bunu yapar ama çoğumuz ergen değiliz işte. o yüzden dinle bizi. hadi beni dinlemiyosun, özcanı dinle bari lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 yanına bi sap takar nah takılırsın onunla 4 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bence o 4 ayını bir psikiyatr ile geçirmen senin için daha faydalı olur. Ben artık buna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bırakmak istemiyosun çünkü daha iyi bir alternatifin yok ilgiye de alışmışsın, yalnız kalmak istemiyosun günler haftalar aylar geçicek, kalbin orda gördüğün bir kız için hoplayıvericek, kızdan da ufacık bir elektrik alacak olursan önce lan dur napıyorum deyip lam amma o da olcak iş değildi laaaan deyip yeni ilişkiye yavaştan yelken açarken artık bırakmak isteyeceksin türkiye'deki sevgilini iddiaya girelim istersen böyle olup olmayacağına dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 O sakallarla kediden köpekten elektrik alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 HELAL KARDEŞ EN DOĞRUSU. Valla lan.Herkes bildiğini okumaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ruhun bile duymaz ilk başta mesajlara geç cevap verir sonra mesgulüm der kıvırır bulusmaz sonra telefonlara cevap vermez bulusursun somurtur senin ilgini çekmeyen şeyler anlatır durur sende ağzının içine bakarsın o sırada. sonra bi öğrenmişsin sevgili yapmış, Berkcim artık görüşmeyelim istersen de son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 o da bundan korktugu için bırakıyo biraz da beni sanırsam hani haksız da degil öyle bi olay oldugunda üzülmektense ilişki bitiminde "kârlı taraf" olmak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Arkadaşlarına "o ayrılmadı ben ayrıldım" falan da diyordur o. Önemli olan kimin kazandığı çünkü tabi. Korkunç açıklamalar bunlar, ben yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 öyle bi olay olabilir mi diyo sana? ben burda yanlızım kendime mukayyet olabilirim mi dedi. ahahahahah ne duruyosun olm hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 adam hala sanırsam böle düşünüyor şöyle düşünüyor diyor ya. hiç kasma nasıl düşündüğünü, aklın almaz neler düşündüğünü bence. tutturma ihtimalin de bu ilişkinin iyiye gideceği ihtimalinden düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ne haksız değili olm ? Kız baya haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fistan said: ruhun bile duymaz ilk başta mesajlara geç cevap verir sonra mesgulüm der kıvırır bulusmaz sonra telefonlara cevap vermez bulusursun somurtur senin ilgini çekmeyen şeyler anlatır durur sende ağzının içine bakarsın o sırada. sonra bi öğrenmişsin sevgili yapmış, Berkcim artık görüşmeyelim istersen de son bulur. öyle bişey olursa ciddi kan çıkartırım acımam bu konuda ahmet bile hapislik olduysa ahmetin 10 katı (0 ın herhangi bi katı 0 gerçi ama ben 10 diyim güzel sayı oldun) sakalım olduguna göre dövmem daha da kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: o da bundan korktugu için bırakıyo biraz da beni sanırsam hani haksız da degil öyle bi olay oldugunda üzülmektense ilişki bitiminde "kârlı taraf" olmak istiyo muhasebeci mi kiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Abi öyle falan düşündüğü yok kızın. Kız baya ergen, sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 O sakalla dayak yemen daha olası bence yolda yürürken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kız sana boş duramıyorum ben mesajı vermiş. gayet güzel anlatmış derdini. hiç bişey yapamazsın barışırsan ve öyle bişey olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne demek öyle bi mesaj vermiş fede ne diyosun yani kıza birilerinin altına girmeden duramıyo mu? saçmalamayın abi yok öyle bişey var mı lan yoksa of ssdf hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 brüksele amsterdama falan yakınsan git bi fahişe falan elle bu sana son tavsiyem sen adam olmayacaksın zor görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sen böyle duygusal davranmaya devam edersen, üni.nin ilk senesi de almanya gibi testisli bi yerde GG olur. benden söylemesi. böyle davrancaktin madem trde kalsaydin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aa küfür. kızı dövelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kalıyodum konustum ailemle filan da sonra ikna ettiler git dene begenmezsen gelirsin diye begenmedim de gerçi de daha grundstudium saçma sapan şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 YUVA MI YIKIYORUZ YOKSA YA? bi an ikilemde kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar