burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 kız çok ayıp etmiş. üzülme sende bi bencillik filan yok kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 içip içip sms atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fistan said: içip içip sms atma. bunu yapamayan erkek var mi? ahah kesin yapacaktir ilk zamanlarda ama zamanla anlayacaktir birlikte olamayacaklarini bir daha biraz zamana ihtiyaci var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 telefon olayını bitir hakkaten pilleri çöpe at falan modemini bile at çok kötü olma ihtimalin varsa izole et olm kendini ne güzel almanyadasın işte. arkadaş yaptıysan gogog oktoberfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 jagermeister bitti nerdeyse şortla oturuyorum su anda campari almısım iyiki bugun marketten tek gereken şey biraz buz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ha evet en önemli şeylerden biri kızı arama mesaj atma takip etme falan.Bu baya önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 valla hayat kurtaran tavsiyeler verdik daha napalım. dinleyip dinlememen senin seçimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu laflari eden bir insana, siktir gitten fazlasi denmez. sen de salak gibi qq yapma bu kiz icin bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 1 ay falan sabret, sonra "ulan ne bencil kızmış yiea" demezsen ben de ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Şükrü arkadaşıma katılıyorum ama İstanbul beyefendisi olduğum için öyle demedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 al eline jägermeisteri git wasserturm a orada ic simdi gece gece kimse yokken temiz bi hava almis olursun hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tipik bencil kaprisli türk karisi. bosver berk, artik bu cinslere karsi daha immune oldun. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://fizy.com/#s/1ai6pj al bunu dinle tam ayrılmış adamın belini dikleştircek şarkı hahah hem sen bu noktaya gelmemişsin, tekrar diyorum şükret la dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 aradım onu sonra o beni aradı 2-3 kere ya hep böyle oluyo aslında kavga ediyoduk evde bu konu yüzünden ben gecenin bi yarısı giyinip gidiyodum tam giderken lütfen gitme diyip aglayıp sarılıyodu sonra barışıyoduk 2 gün sonra aynısı oluyodu bi gün bıktım bu olaydan yazlıklarından gecenin bi yarısı bi arkadasıma gittim ayrıldık seni özliyicem senden baskasını sevemem tarzı WoT döşedi ertesi gün aradı aglıyarak gel yanıma lütfen diye belki de ben hata yaptım alısmasını saglamıyarak ama ben de bencilim ona ben gidiyorum sen ne istersen yap diyemedim bekle beni dedim o da ne kadar bekliyebilirim bilmiyorum dedi onun için de zor olay son 2 ayki tecrübelerime dayanarak en geç yarın aksamüstü tekrar araraybilir ben arıyıcam aramazsa barışmak için istiyorum bu ilişkinin yürümesini belki artık inatçılığa bindirdigim için istiyorum ama gerçekten yürümesini istiyorum bi şekilde zaten en son aradıgında ben de sana aynısını yapıcam dedi eger ayrıysak ne yaparsa yapsın teknik olarak aynısını yapamaz o yüzden barışıcagını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dartanyan said: Kızın böyle davranmasının sebebi bugün onun için çok özel bi gün.Çünkü kendisinin doğum günü ve en sevdiği insan(sen)ı yanında görmek istiyo haklı olarak.Bunun burukluğu diline vurmuş olduğunu üzüntüsünün sana karşı hırsa dönüştüğünü düşünüyorum.Beni değil parayı tercih etti gibi düşünüyo. Eminim bu doğum günü psikolojisi geçince 3gün sonra falan düzelip senden, takındığı tavır yüzünden özür dileyecektir.Dilemezse de hakkatten bencil olan sen değilsindir odur ve o seni kaybetmiştir. Benim yorumlamam bu kadar hadin hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fistan said: tahmin edebiliyorum neler yaptıgını sdfsd. sdfksjflk acı ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 akşam simidi'ne doğru gider bu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mulgear6 said: dartanyan said: Kızın böyle davranmasının sebebi bugün onun için çok özel bi gün.Çünkü kendisinin doğum günü ve en sevdiği insan(sen)ı yanında görmek istiyo haklı olarak.Bunun burukluğu diline vurmuş olduğunu üzüntüsünün sana karşı hırsa dönüştüğünü düşünüyorum.Beni değil parayı tercih etti gibi düşünüyo. Eminim bu doğum günü psikolojisi geçince 3gün sonra falan düzelip senden, takındığı tavır yüzünden özür dileyecektir.Dilemezse de hakkatten bencil olan sen değilsindir odur ve o seni kaybetmiştir. Benim yorumlamam bu kadar hadin hayırlı işler. of sonra meric diyince kiziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yanlız dedigi dogru ben de dedim aynısını tanıyorum cunku kızı barışıcaz büyük ihtimalle ama bu kadar da ciddi olmamıstı olay hiç bi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 barışma lan salak bu cocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben de kavga ettim enisteyle, gel icelim ortada bulusup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 sonra enişte yanlıs anlayıp vurmasın aplaaaam o benim diyene kadar 3 kurşun sıkar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ulan bu kız zaten bu lafın aynısını, "gidersen ilişki biter" diye gitmeden önce söylememiş miydi? Mantıklı romantik erkek kafalarına girmeyin şöyle saçma sapan laflar eden kızları savunucam diye allah aşkına, ne alakası var doğum günüyle. Kızın bu adamın geleceğini falan düşündüğü yok, varsa yoksa kendi götünün keyfi, erkek arkadaşı yanında olsun arkadaşlarına göstersin, kapris yapsın, çile çektirsin üzsün bok püsür. Sinirleniverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Fistan said: barışma lan salak bu cocuk ya barışmayınca nolucak? barışınca nolucak bence sıralamam gerek bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar