forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 git evlen kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 siz ayrılcaksınız bunu biliyorsun değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Berk kız arkadaşının numarasını versene. Boşta kalmasın şimdi burda, onun da teselliye ihtiyacı vardır. Ama yok srsly dönsen bile toparlayamazsın o ilişkiyi, bu saatten sonra eğitimine zeval verme. numarayı ve facebook profilini pmden bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Berk böyle bir gerizekalılık yapma, yaparsan patiden ilk banımı senin yüzünden yiyeceğim heralde. Özelden kasamayacağım küfretmek için. Bencil kızın önde gideni, oynatıyor seni parmağında, senin gibi iyi bi çocuğu değil kalbini paramparça edip onu süründürecek öküzleri hak ediyor ama sen onun yaptıklarına rağmen hala "ulan dönsem mi kasımda" diyosun. ABV Berk başka bişey dmeiyorum. Ama pardon vermiş zaten belanı, ne kadar daha bu belayla uğraşırsın senin seçimin. Şimdi aynı aptallıkları kendim yaparken arkadaşlarımı neden kaybettiğimi daha iyi anlıyorum valla, hayat dersi tabi hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gelirsen buraya berki dövme zirvesi yapılır paticikte, güzel bir lan parti sonrasından ağzını yüzünü eline veririz gelme lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Yapma Berk, yapma, döndürme oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 agac yasken egilir berk aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kız 90lı değilse bende gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi sanırım 91'li... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 90dan sora doğanları nüfus planlaması açısından yoketmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Abi bence dön sen kasımda. Çünkü senin kafan pek çalışmıyor gördüğüm kadarıyla, kız da çok parlak bir arkadaşımız değil. Zeka geriliğinden muzdarip bir ikili olarak hayatınızı devam ettirirsiniz. Gerçekten benim senin gibi kardeşim falan olsa hayatının dayağını atmıştım, aynı şey kız arkadaşın için de geçerli. "Kasımda gel yoksa biter." Ya sen bunu nasıl kaldırabiliyorsun Berk? Hadi kaldırmayı bırak nasıl bunu kalkıp buraya yazabiliyorsun? Ne gurur bırakmış bu aptal kız sende, ne haysiyet. Köpeği olmuşsun, senin için kılını kıpırdatmayacak kız için geleceğini çöpe atmaya çalışıyorsun. O yüzden diyorum ki sen anca bu kızı hakediyorsun, adam gibi düşünüp kendi içinde olgunlaşmadıkça da ya buna ya da bunun gibilere muhtaç kalacaksın. Hakediyorsun da sonuna kadar çünkü gözünün önünde olan biteni göremeyecek kadar kör olmayı bırak, insanlar sana söyleyince bile anlamıyorsun bu kızın sana yaptıklarını. Kolay gelsin abicim ama diyorum, şu anda kendi imajinasyonumda senin kız arkadaşını pataklıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 yakışıklı, şeker gibi adamsın, ne işin var bunla daha niceleri olur, niye dünyadan kalan tek kızla insan soyunu sürdürmemiz gerekli modundasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kaan'a katılıyorum ama gülmekten... yok lan katılıyorum valla, aklını başına devşir sevgili malg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 O KADAR UZATMA OYNATILIR MI!! HAKEM BİTİR MAÇI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Cons said: pasif kılıbıklığınız midemi bulandırıyor. babanneniz dedenize "kasımda gel yoksa biter bibibibi" dese dedeniz ne yapardı onu düşünün. hun-har-ca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben bilmiyorum hiç biseyide sanrıım sey dimi bizimki almanyaya gitti okumaya, kızda diyoki "orda okumıycaksın, dizimin dibinde durucaksın yoksa ayrılırım senden" bu dimi durum? e ayrılsın abi en guzeli olur bence, böle kızla uğraşılırmı be aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Ayrılmıyor abi biz de onu diyoruz. Dönücem falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ha bizimkide dönücem diyo? öle demiyodur ya, buraya yazıyodurdki ilgi toplansın, o kadar mal biri değil. malda o kadar mal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Aslında düşündüğünden daha mal demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi adamın kız arkadaşı ''gel'' (all come gibi bişi lan bu) deyince gelicek kadar ilginç bi insansa cidden dil dökmeniz boşa asla dinlemez sizi. ben bu topicde yardım etmek isteyenlere üzülüyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar