mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 barnacle said: 6 harfli erkeklerde bulunur mehmet, alican, bercan gibi isimli erkeklerde mi bulunuyo yani? laan benim konum bu cıvıtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abim güzel abim konu bitmiş ya. wise yorumlar dökülmüş. meydan bize kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 selam, bi arkadaşa bakıp çakacaktım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 wow bölümünde boşyere benimle dalga geçmiş olduğun için seni hiç sevmesemde olay; yurtdışında iyi bir üniversiteyi kazanıp sevgilini burada bırakıp gitmek zorunda kaldığın için terkedilmense işler ne kadar da güzel sonlanmış demekten kendimi alamıyorum. kız arkadaşım var diye avrupada eğitim imkanını tepmek diye birşey yok bence dünyada. da bu kadar sayfa tartışılmış hiçbişey de okumadım olay bundan ibaret değildir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Black-ice said: wow bölümünde boşyere benimle dalga geçmiş olduğun için seni hiç sevmesem de haha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 hiç sevmiyorum unutmadım unutmayacağım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 vaay vengeance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://www.snorgtees.com/images/ElephantsNeverForgive_Fullpic_1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ne vencınsı yaw mis gibi yorum yaptım bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 barnacle said: http://www.snorgtees.com/images/ElephantsNeverForgive_Fullpic_1.gif yok daha 4-5 gün oluyor fillik bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mulgear6 said: barnacle said: 6 harfli erkeklerde bulunur mehmet, alican, bercan gibi isimli erkeklerde mi bulunuyo yani? laan benim konum bu cıvıtmayın Başkaların konularını cıvıtırken iyi ama? Canım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bence cok yakismissiniz, o canta cok acmis özellikle hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Nur inmiş güzel suratlarınıza ama sanırım çanta pembe renk, pek anlayamadım ışıktan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 askılarda adeta italyan tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Gerçi mor olsaymış tam kızların ilgi odağı olan çantalardan olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 0ne said: iş ve kız arkadaş olunca buralara gelmek biraz daha zorlaşıyor, ama böylesi daha iyi. Arada bi bakarım artık. Koskoca forumda hem işi hem de kız arkadaşı olan tek insan 0ne'den ÇIIILLLGIIIIN açıklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bende ikisi de yok, hep burdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 18 sayfayı okudum vallahi serin hikaye bilader inşallah daha beter olursun dicem de, gönül bu birşey de diyemiyorum pek ota da konuyor bota da biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 daha da beteri oldu bu gece yine ayrıldık da yarını bekledim patiye yazmak için ^_^ bu seferki ciddi görünüyo ama digerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 şaka yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 yok çok dram şeyler oldu bu sefer cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 abi ben bu konuyu yeni gördüm ilk sayfayı şimdi okudum , yine ayrıldık diyorsun . Kaç kere ayrılıp birleştiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kesin sayı veremem ama rahat 10u geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 olum çok sarhojum lan. ama galiba konu sahibi haklı. mulgearsa değil. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bende akşam 9da sızmışım sabahın köründe hortladım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar