sandalye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 said: Saniye saniye dehşet Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Beldesinde bir markete giren eli bıçaklı şahıs, Market sahibini, çalışanı ve alışveriş yapan bir vatandaşı çeşitli yerlerinden bıçakladı. http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7257&cid=735
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha bi gün yolda giderken yanlış bakkala giricez ölüp cıkıcaz ha bide sansur yok hayret
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mavili adam 2 saniye farkla yırtıyor zaten.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bıçaklayan adama noldu peki lan vuruyo silahla?
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha lan bu ne böyle,nerde manyak var hepsi türkiyede anasını satayım.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ne alakası var ya bu olayın aynısından şu mesajı yazana kadar amerikada brezilyada meksikada falan 10larcası oluyordur ya da olmakta şu an hem de
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 allah rahmet eylesin kardeş ona bişey dediğimiz yok ta
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oha kantırda bile bu kadar adam ölmüyo lan
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Oooffff nasıl kesiyor ilk adamın gırtlağını... AAAAARRRG!!! :( Tek kurşunluk işi varmış...
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bakkal gangsta styla yanlız. http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/4378811/2/istockphoto_4378811-gangsta-style.jpg http://img337.imageshack.us/img337/5108/gangstabakkal.jpg koca adam yerine gidip kola şişesini vurması beni korkuttu ama. yani masum müşteriyi vurabilirdide. veya adamı vurdu ondan çıktı kola şişesini deldi ama önce şişe patladı sonra adam vuruldu gibi.
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ohanes şaşkınlıkla izledim bakkal sahibi muhtarmış, onu başarılı buldum.
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Harbi oha... yalnız bakkalın silahi tezgahın altında saklamasıda ayrı bi olay adam çıkarıp lak diye vurdu herifi iyimi ::o
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 muhtarmış zaten silahları oluyor muhtarların ve yanlarında (çalıştığı yerlerde) taşıyorlar //amma çok biliyomuşum gibi yazdım lan gayet kulaktan dolma biliyorum halbbuki
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 lan adam alisveris yaparken arkadan gelip boynunu kesiyo sdhasdhf allahtan derine inemedi. dusunsene simdi mesaj yazarken biri geliyor arkadan cart goturuyor kelleyi ahhah
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bende internet cafede görmüstüm, elemanin teki chatlesirken kafasina tekme yemisti arkadan gelen bi heriften olabiliyor öyle seyler gerci o adam bisiler yapmistir kesin ama bu bakkaldaki adamlara yazik cok gerci dükkan sahibi yine panige fazla kapilmadan silahla tek seferde indirdi, diger adami da vurabilirmis yanlislikla
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 mavili o kadar bıçak darbesi aldı hala nasıl ayakta yürüyebiliyor şaştım kaldım.çok dehşet bir video gece gece alt üst oldum anasını satim
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 benim anladığım bıçak sallayan adam baya keriz tutturamamış gibi yani hiç.. iyi olmuş tabi de
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 e abi saldırgan yaralanmış? biri benim dükkanıma giricek dağıtıcak bıcaklıcak canıma kasdedicek üstelik ben muhtar olucam ve silahım olucak. aboo adamın kafasına boşaltırım şarjörü. olmamış bu haber. antalya insanı da gg ayrıca.
Öne çıkan mesajlar