forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 zencefilli boğaz pastili ya da doktor bulunca penisilin vurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 BeIlow said: jagermeister iç iyi geliyor. hıhı adam donuyorum dememiş abi aman diyim sakın :D ıhlamur + papatya karışımı üstüne tarçın bal ve azıcık tereyagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ben her sabah bir shot jager içiyorum sonra ne boğazım ağrıyor ne üşüyorum. işe yarıyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dün aksam ben de yarım şişe içtim dün burnum akıyodu bugun turp gibiyim bence içindeki otlar çok yararlı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 jägermeisterın içinde şurda saydığınız bütün otlardan var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ot kök yaprak çiçek böcek adamlar direk ormandan kesit alıp içine atıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 56 çeşit ot var içinde bu geyik avcıları işini biliyomuş arkadaşım. Kendime Jagermeister Mojito yapıyorum çokta güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Zencefil çayı yap, test edildi onaylandı. Önce su kaynatıyosun, kaynadıktan sonra zencefili atıyosun içine, altını kısıp bi 15 dk falan bekliyosun, sonra bi fincana veya kupaya süzüyosun, içine biraz bal ve ince bi dilim limon atıyosun, karıştırıyosun, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bella said: ya da öksürüğü kesen birşey var mı? ama ilaç değil, ilaç bulamam şuan. beynım ağzımdan çıkıcak, boğazım çok acıyor ne yapabilirim?kıyamam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 forgiver said: zencefilli boğaz pastili ya da doktor bulunca penisilin vurdur "ya da doktor bulunca penisini vurabilir" diye okudum, oha dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Virüs var abi ben de hastalanmaya başlıyorum bu ne lan herkes hasta etrafımdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Toz zerdeçal ve bal mix'i boğazı inanılmaz rahatlatmakta. Sabah öğle akşam ikişer kaşık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 teşekkür ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Süt varsa ballı süt toz zencefil varsa bala zencefil döküp macun kıvamına getir, ye. Yedikten sonra su içme bi süre, yanma hissi oluşucak boğazlarında. Yanma değil de sıcaklık. Öksürük+boğaz acısına birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 strepsils var eczanelerde. benim bogazıma bi faydası dokunmamıstı ama genelde kullanıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bella said: teşekkür ederim herkese. SeaGle said: Süt varsa ballı süt toz zencefil varsa bala zencefil döküp macun kıvamına getir, ye. Yedikten sonra su içme bi süre, yanma hissi oluşucak boğazlarında. Yanma değil de sıcaklık. Öksürük+boğaz acısına birebir. teşekkürü bi puanla kaçırdım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 serin hikaye seagle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 toggie said: strepsils var eczanelerde. benim bogazıma bi faydası dokunmamıstı ama genelde kullanıyo millet. strepsils in nanelisi mavi olanı boğazıma iyi geliyor sadece. Diğerleri biraz fıs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SeaGle said: Bella said: teşekkür ederim herkese. SeaGle said: Süt varsa ballı süt toz zencefil varsa bala zencefil döküp macun kıvamına getir, ye. Yedikten sonra su içme bi süre, yanma hissi oluşucak boğazlarında. Yanma değil de sıcaklık. Öksürük+boğaz acısına birebir. teşekkürü bi puanla kaçırdım lan.. liseli fotosu koyacamızı mı sandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 adam aslında gayet güzel espri yapmış ama takdir görmemiş gerçi ben de gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 limonlu çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bal ve zencefil bal ve karabiber (terletir) dene bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5PHENQiJFzI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar