Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

SeaGle said:

olm depremin enlem ve boylamını nasıl tespit ediyorlar lan
şiddet bi derece tamam da, alıcılarla dolu halı mı döşediler bilaer yoksa küsüratlı mı sallıyorlar?

lan deprem dalgaları var Primer seconder falan. onların gelişlerine göre buluyorlar.

ve sarsması vs derinliği demek de saçma bişi nan.

cıks sensin saçma diyen nehrp'e baksın yazıyor orada.

ben anlamam, güvenmem hız/zaman grafiğinden çıkan mesafeye dayı..
Mesaj tarihi:
"habervaktim rul@z" said:

bigmastersign diğer yorumları

2010-10-04 01:34:20
ALLAHIN DEDİĞİ OLUR !.
Kafa yormayın,bugüne kadar kim engellemiş? Yaşamanıza bakın,yalnız abdestli olup,dualar edin,inşallah bişey olmaz,

adam karı kız takılın işte diyor beyler, devam.
Mesaj tarihi:
said:
hiçbirşey boşuna değil..
Yazar: sabikun - 2010-10-04 01:37:07
üst üste binalar içinde çeşit çeşit zinalar, yalanlar, dolanlar, nefsani yaşantı aldı başını gitti.yakındır büyük bir musibet.insanlar rabbini unuttu kuran yaşanmıyor.herkes nefsini ön plana alımış ve şeytana çalışıyor.diyenette çıkmış car car konuşuyor.artık işi ehline bıraksınlar uyan millet uyan

said:
ibret nazarı ile bakılmalı
Yazar: osman001 - 2010-10-03 22:45:29
almanak kitabında depremlerin tarihine bakın.hangi olaylardan sonra vuku bulduğuna lütfen bakın.
Mesaj tarihi:
ihavetwoproblem said:

bu akşam kesin deprem beklentisi varmış
ama halkı korkutmamak için birşey söylenmiyor.
inşallah yağmur yağmaz.
insanlar dışarıda ıslanacaklar.

Hacı ben deprem bültenine baktım bu akşam ve 4 gün daha deprem yok, ama sonra balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı bir deprem bekleniyormuş.

Bu arada ciddiysen dediklerinde yuh diyorum, inanmayın böyle şeylere.
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

ihavetwoproblem said:

bu akşam kesin deprem beklentisi varmış
ama halkı korkutmamak için birşey söylenmiyor.
inşallah yağmur yağmaz.
insanlar dışarıda ıslanacaklar.

Hacı ben deprem bültenine baktım bu akşam ve 4 gün daha deprem yok, ama sonra balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı bir deprem bekleniyormuş.

Bu arada ciddiysen dediklerinde yuh diyorum, inanmayın böyle şeylere.

babaannem söyledi
kıyamet geliyor diye.
Mesaj tarihi:
lan daha deprem oldu, işte hemen sallanırkene gidip telefonu kapıp doğalgazın vanasını kapattım, ocakta çay vardı, onun da altını kapattım unutmayım diye. her neyse, kardeşim yoldaydı onu aradım "nerdesin sen?" diye.. bişi olursa yerini bilelim.. her neyse durunca burada çok açılan başlıkları falan kapattım. kapatmalı bi anmış bak..

eve geldiğinde kardeşim dedim "şimdi mustafa hoca çok sade ve sakin konuşup 'bu deprem önemli bişi değil' gibisinden bişiler diyecek"

abi yorumlara bakıyorum..
said:
açıkçası dün TV'ye konuşan Kandilli Rasathanesi'nde görevli amcanın ses tonundan fena halde tırstım
diğeri daha güzel cümleler kurup ses tonu halka daha yatkındı
Fay Şile'nin göbeğinden başlayıp Gebze, Prens Adalarının ortasından Marmara Adasına kadar gidiyor esası bu 1970lerin sonundaki raporlard

neymiş abi gerçeği söyleyeceksek bile süsleyip söylecekmişiz. 70lerden beri ne araştırmalar yapıldı bu arada.. o da ayrı bi komedi.
said:
Evet burada küçük çapta kırılmalar oldu.Bu fayda yeni deprem 5.i ya geçer ya geçmez.

bu ne lan
Mesaj tarihi:
Gemlikteyim

ya istanbul ya gemlik olacağı düşünülüyor beklenen büyük depremin merkez üssü

öptüm

bu forumda en çok dasaaa'yı takip etmekten keyif alıyordum
mezar taşıma dasaaa bi dörtlük yazsın
  • Yeni Oluştur...