Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Orbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne eksisini gördün ki jdownloaderin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 free download manager'i kullanıyordum hatta çok memnundum fakat rapidshare arayüz falan değiştirdikten sonra kullanamaz oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Flashget'in bi sürümünü görmüştüm khalad'da da, sağdan soldan (ki programın kendi penceresinden de diil ekranın herhangi bi yerinden) fırlayan çince reklamlar, karı kız resimleri falan, felaketti. Rapishare Manager kullanıyorum ben de çok parlak bi program diil. jdownloader baya güzel mesela ama Java olduğu için cold start biraz zaman alıyo ve açılırken de açıldığını gösterir bi işaret olmuyo o yüzden pek kullanasım gelmiyo onu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 idm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 IDM yönetir. jdownloader'ı premium'um olmadığında kullanıyorum ben lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Jdownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 idm + jdownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 JDownloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 jdownloader daha iyi galiba bekleme sürelerini de yutuyor? ama ben cryptload kullanıyorum. program kendisi sayıyor şifre giriyor indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Flashget, IDM, Orbit JDownloader varken yüzlerine bile bakılmaz. Megaupload+Hotfile+Rapidshare hesaplarımı ekleyebildiğim, yüzlerce siteden download yapabilen bir program. Çok partlı dosyalarda cankurtaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 dl yapmaya baslayalı sürekli flashget kullandım,jdow nasıl acaba bi bakayım. ama flashget i de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 @haysapt o söylediklerini flashget te yapıyor, tabii premium üye olman lazım, j olan free userlar için kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 indirdikten sonra tüm partları çıkartıp, geriye kalan rar dosyalarını silip, parolaları da aklında tutabiliyor mu? premium üye olunmayan upload sitelerinden sadece captcha kodunu program üzerinden girmemizi isteyerek kendiliğinden indirebiliyor mu? yapariliyorsa hangi sürümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Denemek isterdim ama deneyemiyorum. Sanal XP ile bakarım yeni versiyonlarına. JDownloader'in özelliklerinden biri de her OS'de çalışabilmesi. Bu da beğenmezdiniz Java sayesinde oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 IDM > Flashget hız olarakta test ettim fakat flashget çok kullanışlı çok alışmışım..vazgeçemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nameless said: eskiden orbit kullanırdım ama jdownloader varken başka dl manager kullanmak hakaret gibi. aynen. idm çok karışıyor gibi geliyor işlerime ayrıca üşeniyorum onu kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 rapid değiştiğinden beri idm hata veriyo,nasıl bi ayar çekmek lazım?(üyeliğim yok rapidde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Cryptload kullanıyordum eskiden, şu anda rapidshare'i hiç kullanmıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 öncelikle allahın izniyle, sonra idm ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rapid vb. sitelerden büyük dosya indireceksem FreeRapid Downloader kullanıyorum. Linki/linkleri copy paste ediyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 fdm rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bu jdownloader'da hotfile acc'mi görmüyor. Her dl sonunda bekleme süresi başlıyor? Ne iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Premium ile Crpytload kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 o imza nasil oluor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar