Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare neyle dl ediyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
free download manager'i kullanıyordum hatta çok memnundum fakat rapidshare arayüz falan değiştirdikten sonra kullanamaz oldum..
Mesaj tarihi:
Flashget'in bi sürümünü görmüştüm khalad'da da, sağdan soldan (ki programın kendi penceresinden de diil ekranın herhangi bi yerinden) fırlayan çince reklamlar, karı kız resimleri falan, felaketti.

Rapishare Manager kullanıyorum ben de çok parlak bi program diil. jdownloader baya güzel mesela ama Java olduğu için cold start biraz zaman alıyo ve açılırken de açıldığını gösterir bi işaret olmuyo o yüzden pek kullanasım gelmiyo onu sdfsdf
Mesaj tarihi:
jdownloader daha iyi galiba bekleme sürelerini de yutuyor? ama
ben cryptload kullanıyorum. program kendisi sayıyor şifre giriyor indiriyor
Mesaj tarihi:
Flashget, IDM, Orbit
JDownloader varken yüzlerine bile bakılmaz.
Megaupload+Hotfile+Rapidshare hesaplarımı ekleyebildiğim, yüzlerce siteden download yapabilen bir program. Çok partlı dosyalarda cankurtaran.
Mesaj tarihi:
indirdikten sonra tüm partları çıkartıp, geriye kalan rar dosyalarını silip, parolaları da aklında tutabiliyor mu? premium üye olunmayan upload sitelerinden sadece captcha kodunu program üzerinden girmemizi isteyerek kendiliğinden indirebiliyor mu?

yapariliyorsa hangi sürümü?
Mesaj tarihi:
Denemek isterdim ama deneyemiyorum. Sanal XP ile bakarım yeni versiyonlarına.
JDownloader'in özelliklerinden biri de her OS'de çalışabilmesi. Bu da beğenmezdiniz Java sayesinde oluyor :)
Mesaj tarihi:
nameless said:

eskiden orbit kullanırdım ama jdownloader varken başka dl manager kullanmak hakaret gibi.

aynen. idm çok karışıyor gibi geliyor işlerime ayrıca üşeniyorum onu kullanmaya.
  • Yeni Oluştur...