Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mirage said: Onun dışında scroll tekerleği oyunlar için uygun değil. Tactile feedback yok tekerde, hatta hiç bir feedback yok. Sanki boşa çeviriyormuşsun hissi veriyor. wheel 2 modda calisiyor, bir motorize free-spin mod, digeride bildigimiz kademeli mod. middle click ile mod degistiriliyor, o acidan mid click yok , onun yerine sag sol tilt programlaniyor, zamanla alisinca gayet de kullanisli oluyor o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Benimkinde yok öyle bi şey diye atlicaktım. Çünkü orta tuşa daha önce bastığımda bi şey olmadı diye hatırlıyorum. Hakkaten dediğin gibiymiş. Saygı duydum fareye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 senko tövbe diyorum kablo olayına sadece, keşke herşeyi kablosuz kullanabilsem. nereye baksam kablo, çöp hareket ettiremiyorum odada kablolarla boğuşmadan. mirage evet feedback olmayan teker vaktinde deli etmişti beni, oyun için berbattı. ben de bu çift özellikli olmasına güvenerek alıyorum doğrusu. scroll düğmesine rahatça basarak kullanabildiğim fare olmadı zaten, hep görmezden geldim onu. o yüzden ilave tuşlu fare arıyorum hep. ms 8000 tam aradığım gibi ama halen pahalı, ileride ucuzlarsa onu alırım herhalde. en son kullandığım farelerin biri 12, öbürü 11cm uzunluğunda. bu ise 10cm imiş, herhalde sıkıntı vermez sanıyorum. daha hafif olmasını tercih ediyorum zaten farenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Anubisath said: gaming deil ama bunu tavsiye edebilirim. pili deli gibi aylarca gidio tüm gün kullanmama rağmen.bluetrack olayı da güzel epey, saçma sapan yüzeylerde bile sorunsuz kullanabiliosun filan. hem sağ hem solla da rahatça kullanılabiliyo.tutma yerleri kauçuk vs vs, şık ve rahat maus :p http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-mgc-00004-wireless-mouse-5000/productdetails.aspx?I_ID=40150 bunu tavsiye etmiştim benzer başka bi topicte,buraya da alayım.hem sağ hem sol tarafında toplam iki tane yan tuşu var fazladan tuş olarak. http://www.hitechreview.com/uploads/2009/08/Microsoft-Wireless-comfort-Desctop-5000-mouse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bak bu çok güzelmiş işte, gözden kaçırmışım. tam aradığım gibi. iptal edebiliyor muyum bakalım logitech siparişi. :/ çok makbule geçti sağol. :) evet öbürünü iptal edip bunu alıyorum, uymuyordu ilave tuşların yeri sol elle kullanmaya onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bence o fiyata nano iptal edip 5000 alirsan hata edersin. veya soyle bakalim, logitech iptal edip microsoft alirsan hata edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 nano'nun düğmelerinin durduğu yer çok uygunsuz, orta parmak hariç hiçbir parmakla kullanamam onları. ona basarken de sol fare tuşuna basamam bir taraftan o da var. oyun için uygunsuz çünkü logitech 7 kullandım ve onun tuşları da oyunlarda iyi değil. scroll feedback yokmuş 5000'de, sadece o sıkıntı. öte yandan logitech vs microsoft konusunda kendi deneyimim şu oldu: - iki ms fare kullandım, birisi üç yıl dayandı ve bozuldu, (2000 yılında aldım) öbürü 3 yıl gitti (2004 yılında aldım) ve başkasına verdim, o da 3 yıldır kullanıyor hala bozulmadı - iki logitech fare kullandım, ikisi de (2007, 2008) bir yıl sonunda bozuldu diyebilirim ki logitech'in dayanıklılığı a4tech seviyesinde benim gözümde. pek etkilendiğimi söyleyemem doğrusu. şimdi vx nano için sağa sola bakarken gördüm ki bendeki bozulan 7 serisi gibi başkalarında da sol tuşu kendi kendine çift tıklamaya başlıyormuş. böyle bir pencereye tıklıyorum altındakini de kapatıyor filan, deli etmişti beni. aynı sorun devam ediyor demek. soğudum onu görünce iyice. dediğim sorun bu işte ama uğraşamam tornavidayla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi nasıl bozuluyor mouse hiç anlamam ya =), yani bi tane ms intelli exlorerım var cs 4-5 zamanlarından kalma, hala çatır çatır çalışıyor, sonra bi tane ms habu aldım, o da çatır çatır, tık demedi daha. üstünde mi zıplıyosunuz anlamıyorum ki =D merak ettim çok tıklamadan mı bozulyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 mouse u iyice yabalamak falan lazim heralde bozmak icin, g7 bisey demiyorum, logitech in yuz karasidir, ki kendileride sorgusuz sualsiz degistirirler logitech hq ile irtibat kuruldugunda garanti kapsaminda olmamasina ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 esh bak benim de bozulmadı dediğim ms intellimouse idi, 3 yılda bozulanının kablosu bozulmuştu ki son kablolu faremdir. (a4tech'in meşhur 3 liralık farelerinden 3-4 tane bozdum 3-4 ayda onun ardından ve kabloluya bir daha dokunmadım) kablosuz ms fare işte 6 yıldır çalışıyor. logitech aldım sol fare tuşu direkt kolpa, nasıl bozuluyor cidden sormak lazım. 11 ay dedi mi bozuldu, 12 ay düzgün çalışmadı yani. o linkte adamın gösterdiği bakır parça ultra kalitesiz herhalde. forumlarında baktım, başka farelerde de aynı sorun oluyormuş devamlı. vx nano'da da aynı sorunu yaşamışlar. şu anda da çekmecedeki logitech g7'yi kullanıyorum a4tech g6'nın bir yıldan sonra telsizi bozulduğundan, ikide birde çift tıklıyor. ruh hastası oldum iki günde. kharon işte değiştirdiler ilk bozulduğunda, ikinci bozulduğunda garantisi geçmiş oldu. kaldı ki ben bodrum'da oturduğum ama büyük şehirlerden sipariş verdiğim için zırt pırt bozulması işime gelmiyor. kargoya verip göndermem, beklemem gerekiyor her defasında, kargo paraları da benden. cidden çekilecek olay değil yılda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 konacıktaki teknosada ilginç şeyler olabiliyor bazen. indirimli fareler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bende de logitech mediaplay mouse var. ben yurtdısındayken bozulmus burda kardesim kullanırken. bir anda calısmamaya basladı dedi. simdi kontrol edicem acaba baska bi sorun mu var diye ama bakamıyorum usb kablosunu bulamadıgımdan. aynı mousetan artık satılmıyor. o kadar alısmıstım ki simdi digerleri hep iskence geliyor. muzigi resmen onla kontrol ediyodum. muzigi degistir, sesi degistir falan. yatarken de film acıp yanıma alıyodum aleti sesiyle oynuyodum. oyle bi mouse lazım iste bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu kadar konuşmuştuk, bari feedback vereyim: birkaç gündür kullanıyorum ms 5000'i ve çok memnunum, tam aradığım gibi bir fare bulabildim yıllar sonra. 8000'in daha ucuzu gibi tam sanırım ama bluetrack de var. sadece scroll'un kademeli olmaması tek şikayetim, onu da yapsalarmış kusursuz olacakmış. anubisath'a da teşekkür ederim son anda farketmemi sağladığı için. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 dendi mi bakmadım ama v550 güzel bir mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 google'dan aratınca en tepede bu başlık çıktı, çok araştırdım ama gene bulamıyorum, buradan aynı sorumu tekrarlayayım. :) ms wireless 5000'i 5 yıldır kullanıyordum memnuniyetle ama tekerleğinin kauçuğu eridi artık ve takıldı, çalışmıyor. piyasadan kalkmış, yenisini de alamıyorum. (amcam bir tane daha yedek al dediydi keşke dinleseymişim lol) benzerini de bulamıyorum. simetrik, (iki elle de kullanılabilen) iki yanında birer ilave tuş olan kablosuz fare lazım gene. bildiğiniz var mı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 tekerlegini degistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Bu olmaz mı ? innternette daha ucuzu vardır. http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-wireless-mobile-mouse-4000--siyah.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Evet baktım ama tek yanda tek tuş var ve mobil boyda, devamlı masaüstü kullanım için ufak geldi. A4tech'in bloody markasında faresi var kablosuz, sanırım onu alacağım. Onda da da tek tarafta gerçi ama 2 tuş var. Bulamıyorum benzer maalesef eskisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 aslinda mouseu alip, elektronigini kullanip kendine uygun kasa print ettirebilirsin cok kafayi taksan asdf. NASIL BIR DEVIRDE YASIYORUZ ALLAHIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Onun masrafıyla ouroboros alınır herhalde heh, gpu fiyatı vermek istemiyorum fareye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 100-200 arası değişir parçaları print ettirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 http://www.amazon.com/SteelSeries-Sensei-Wireless-Laser-Gaming/dp/B00ILALMZS/ accık paraya kıyabilirsen tam aradığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Burada satılsa onu alacaktım ama bulamadım maalesef, bir dahaya artık. Gerçi pahalı biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Türkiyede DNR da satılıyor ama fiyat tuzlu. http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/steelseries-sensei-wireless-oyun-mouse//oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000610436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 o fiyata ouroboros var zaten, aşırı pahalıymış. neyse aldım zaten bir tane artık, sağol yine de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar