dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 suark'ın yazdıklarını okudum da.. kış gerçekten berbat bişi. tanrım.. bizi neden kışla cezalandırıyorsun?
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 göçmen kuşlarla takıl bence sen dasaa.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 az daha ısınsın brezilyalara yerleşeyim, daimi sıcak memleketlere gideyim inşallah. amin..
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 odchu said: bu bas belasi sinuzitin cozumu yok mu? dalis yapsan (scuba) da dagitsan 2. dalistan sonra sinusleri, acilir ^^ 10-12 metre dalışta tüm sinüslerin maskeye akıyor da ıslak çıkıp rüzgar yiyince yine aynı ahahah
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: az daha ısınsın brezilyalara yerleşeyim, daimi sıcak memleketlere gideyim inşallah. amin.. abi senin yerin portekiz bak..diyorum sana abimde orda diyo insanlar sıcak cana yakın,bikaç foto attı bazıları türklerede benziyo.düşün bence.
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Yazlar benim için her zaman daha çetin geçiyor. Kışı daha çok seviyorum. Soğuk iyidir, candır. WoW'da bile ironforge'a giderken rahatlıyorum :D
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 iceage olunca görürüm ben sizi palamut peşinde koşarsınız artık
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Çılgın bir proje yapıp gulfstream'i bizim marmara'dan geçirseler ısınsak şöyle olma mı ?
cemss Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dasaaa said: havalar sıcak mı? önemli olan o.. akdeniz ülkesi abi ılıman iklim işte.eylülün sonuna doğru denize gittik falan diyodu.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 harbi 2.boğaz yapacaklarına 2. gulfstream yapsınlar dimi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 öle bişi olursa olaya çivileme dalıp değil soğuk kış doğrudan cryonicse bel bağlayıp "hacım ortam ısınınca bikinili kızlar çıkınca uyandırın beni.. +22'C kesmez ama. 25'C olmadan kaldırdığınızı görürsem olay çıkar bak" diye tehdit ederim.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 yahu izmirde çok şerefsiz bi hava var. tişörtle çıksan üşüyorsun, ceket giyip pişiyorsun. gerçi senelerdir böyle değil sanki... ben de şikayet ediyorum yani. peh.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 MrLevie said: yahu izmirde çok şerefsiz bi hava var. tişörtle çıksan üşüyorsun, ceket giyip pişiyorsun. gerçi senelerdir böyle değil sanki... ben de şikayet ediyorum yani. peh.abi eskişehirde sabah montla üşüyüp öğlen tshirt ile terlediğin günler oluyor. aynı gün içerisinde yani
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gün değil ben aynı andan bahsediyorum=)
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o zaman olay tamamen senin yanlış kıyafet seçimin abi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 aquila said: bogaza alttan isitma sistemi kursunlar. akila for president
Öne çıkan mesajlar