Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ;Demin çocuk cafede starcraft oynarken babası aldı götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 demin osurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 çocuk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 patick forumundan soulcube osurmuş nası güldüm anlatamam ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 topic garbica atildi. olcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 böbrek çiş üretirken çiş yapmaya çalışıyorum, hem sıcak, hemde bitmiyor ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 hunharca seviştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 garbagea gitmeden benim de bi postum bulunsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 aslında az önce olmadı ama, gene de yazasım geldi perşembe günü sınıftan bi kıza numaramı verdim, onunkini almadan çıktım sınıftan. cuma günü tanımadığım bi numaradan " hayırlı cumalar " diye bi mesaj geldi, kızdan geliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: hunharca seviştim. of bi liseli daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 " hunharca x " tamlaması ekşi kökenli olduğundan ve taa eskilerden beri kullanmamdan mütevellit liseli olmadığım konusunda seni temin edebilirim :) az önce bişey oldu : 10-15 bireyli sokak köpeği klanı evimin önünden geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 An itibariyle download'imin ve upload'imin masallahi var. Insallah devam eder =P Rate: 2077.3 / 11111.4 (Soldaki upload, sagdaki download. KB/sn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 oh 1.2mbdan yukarı çıkamıyoruz biz =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ve kalmadi upload falan, ratio pic oldu yine. Evet paticik gucu =) Buraya yazinca oluyo bi tek bu kotu seyler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: " hunharca x " tamlaması ekşi kökenli olduğundan ve taa eskilerden beri kullanmamdan mütevellit liseli olmadığım konusunda seni temin edebilirim :) az önce bişey oldu : 10-15 bireyli sokak köpeği klanı evimin önünden geçti. niye liseli dediğimi anlamamakla beraber eksisözlüğü bu işe karıştırdığın için o sen bir süperzekalısın. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 di said: Ve kalmadi upload falan, ratio pic oldu yine. Evet paticik gucu =) Buraya yazinca oluyo bi tek bu kotu seyler =P mesaj kutunu boşalt bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O kadar zor ki su istedigin. Toptan mesajlari download edebilsek kurtulucam hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ne saklıyosun abi pm lerde? forumda kız da yokki hani pmleşip mesajı saklamak falan. hayırdır lon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 feysbooktan feyzbook turevi bisi yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Hao said: " hunharca x " tamlaması ekşi kökenli olduğundan ve taa eskilerden beri kullanmamdan mütevellit liseli olmadığım konusunda seni temin edebilirim :) az önce bişey oldu : 10-15 bireyli sokak köpeği klanı evimin önünden geçti. hunharca x ==> sorun yok. x seviştim ==> liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 hava bir güneş açıyor bir kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 "Öğle vakti alkol alan liseli öğrenciler, cami parkında sızdı" başlıklı haberi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 uyandim ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar