Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civil War ve birkaç soru

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Arama motoru doğru düzgün çalışmadığından daha önce açılmış olan konuyu bulamadım, tabii varsa

Neyse efendim, bugün D&R'da görünce alasım geldi, daha almadım, önce bir araştırayım dedim.

Sorum da şu, Civil War ile direkt başlarsam bir sorun olur mu? Bağımsız bir hikaye mi yani? Yoksa öncesinde geçen hikayeler mevcut mu?

Bunun dışında Iron Man çizgi romanları da istiyorum ama Türkçe'ye çevrilip basılmış olan hangi sayıları var bilen mi ? Ve bunlar almaya değer mi herşeyden önce?

Birde Türkçe'ye çevrilen DC veya Marvel serilerinden hangilerini tavsiye edersiniz? Tabii birde bunların bulunabilir olma seviyelerini de söylersiniz çok iyi olur :)

Teşekkürler, iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

cok sorun olmaz ama ciwil war o 6 sayı dısında etrafındaki 30-40 sayıyıda iceriyo.

nasıl yani

Yani şey olarak mı söylüyorsun abi, karakterlerin hikayeleri olsun, olay örgüsü vs. ?

Birde sanırım Avengers'ı da okumak gerekiyor değil mi? Çünkü Civil War'da mesela Iron Man'ın konumu olsun vs. orada hep görüyorduk nasıl olduğunu değil mi?

Yani direk alıp okuyayım mı? Onu diyin asasdf
Sosyal ağlarda paylaş

ha ok, zaten diğer konuda dediğim gibi hem DC hemde Marvel karakterlerinden en önemlileriyle ilgili hemen hemen birçok şeyi biliyorum. Koleksiyona yeni başlayacağım lakin ve seriler hakkında hiçbirşey bilmiyorum :)

Bakalım, alalım Civil War, eksiklik duyarsam gerekli sayıyı da bulup alırım asdsfds
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen 7 ciltlik olansa gerekli bölümleri içeriyordur. ama hikayelerin devamını da alıp okumak istiyorsan, mesela spider man için civil war sonrasında brand new day serisi başladı, hayatı değişti falan, ya da fantastic four, x-men, avengers'da köklü değişiklikler oluyor gibi gibi. bunun dışında ayrı ayrı her karakterin civil war zamanına nasıl geldikleri kendi sayılarında anlatılıyor diye hatırlıyorum, hepsi olmasa da bazı karakterlerinki açıklanıyor. ama ben direk olaydan girerim aga diyorsan al o ciltleri. özellikle spider man ve iron man'in hikayelerini kapsıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

extremis'i türkçeye çevirmişler, aldım onu

birde civil war alacaktım lakin dükkandaki adam Amazing Spider Man'den İç Savaş Yaklaşıyor diye bir sayıyı önerdi daha çok bilgi istersen diye. Hatta bunu okuyup Civil War'a geçersen çok daha iyi olur dedi falan bende onu aldım :)

Biraz bakındım işte hoşuma da gitti bayağı,

Onun yanında Walking Dead'in ilk cildini aldım, 4'e kadar basmışlar Türkçe'ye bu ayda 5. çıkacakmış. Toplarım onları da hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...