Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 evet bir çok örnek gördüm ama ufak tefek farklılıklar var. türkçe mi olmalı cv? ne sırada yazılmalı? paylaşımın gücü +rep kankalar(mezun olup yusuflayanlardanım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europass+Documents/Europass+CV.csp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 güzel bir SCV okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Öncelikle geçmiş olsun, CV yazarken illa internetteki örnekler gibi yapman gerekmiyor, Şimdi öncelikle nasıl bir işe başvuracağın, başvurduğun firmanın uluslararası olup olmadığı(bazıları yine de türkçe CV isteyebilir) önemli. Örnek olarak çok veriliyordur ama mesela bir muhasebe firmasına başvururken ya da ne bileyim böyle ultra tek düze işlerin yapıldığı bir yere başvururken kimse senden yaratıcı, çok şekil bir cv istemez, aksine düzenli, basit ve seni doğru düzgün anlatan bir cv isterler. Öte yandan eğer bir reklam ajansına vs. başvururken çılgın atabilirsin. (Bunlar çok genel örnekler tabii, başvuracağın firmayı inceleyip ona göre CV hazırlamak bence daha mantıklı, her birinin tutumu farklı olabiliyor.) Ama genel olarak bakarsak, Tek sayfa olması (bu da bazı durumlarda değişebiliyor) Düzenli olması Kolay okunabilir olması Belli başlı fontların kullanılmaması (anladın sen onu) Atmasyon olmaması gibi özellikler standart gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kurumsal bi yere başvurucam. tabi tek sayfa olması daha yüksek olasılıkla okunacağı anlamına gelebilir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 comic sans yazınca daha iyi oluyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 öğrendiğim iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla başvuracağın yere göre değişiyor o tek sayfa olayı.. normalde resume dediğin kısa olanı 1 olmadı max 2 sayfa yazıp verirsin. CV dediğin uzun olur, detaylı olur. bizde resume CV diye geçtiği için böle bi mallık var, evet.. senin istediğin resume olacak ama. çok hayvani global şirketler hariç CV isteyen yok sanıyorum. research falan şirketleri ve akademik hedeler hariç tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi turkiyede herkes resimli bildigin cv ister benim bildigim. resume abd, canada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bizimki biraz bize has bişi lan.. cv dediğin "efenim bi sayfa olacak o" diye bişi değil. ha hosteslik, modellik falan ise iş onlarda isteniyor. kalanında "foto koyun ama bi sayfa olsun" diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 özgeçmiş bizimki. küçükken özgeçmişi böyle biyografı gibi bişe sanıyodum. bir paragraf surda dogdum sunu sunu yaptım ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ne tür yere veya yerlere başvurmayı düşünüyorsun? Bazı yerlere çok kısa ve öz vermekte fayda var, incelemezler diğer türlü. Bazı yerlerde hobilerini detaylı anlatmanın bile sana yararı olur. Ama yine de 2 sayfayı geçmezsin (eğer çok bir geçmişin yoksa). Resim mutlaka koy, adını, doğum tarihini, okulunu yaz; gerisi duruma göre (özellikle başvurduğun yere ve senin geçmişine bağlı) değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi ben endüstri müh. mezunuyum. kurumsal birkaç fabrikaya başvurmayı planlıyorum. bazılarının IKları zaten CVyi alıp bi de kendilerine göre form doldurtuyolarmış ama yine de düzgün yapmak istiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ben 12 sayfalık reklam broşürü gibi bişey hazırladıydım, ufak ufak portfolyom falan da vardı içinde. sonra öğrendim ki baya etkili olmuş işe girmemde 12 sayfa olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ardeth said: comic sans yazınca daha iyi oluyormuş :p ben yazacaktım bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Calibri ile yazdım taammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar