Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 beni ve annemi düğününe çagırdı gidilirmi şimdi buna evde kavga çıkıyor deli gibi anen gelcen ben gelmicem diyorum çocuk taa anaokul ilk okul 2 3 dönemine kadar gördüğüm biri işte
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 git olm nolacak, bedava yeme içme diye bak olaya ;)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Of en sevmediğim olaydır zorla elalemin düğününe çağrılmak. Ki genelde de anne kazanıyo gitmek zorunda kalıyosun, o daha da pis.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yeme içme yok aga düğün salonunda evet evet dicekler giden bizden gidicek sonra yine bi çeyrek yada bi 50lira takmak gerek şimdi
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ayrıca fedenin ki sayılmaz, hadi alkolsüz düğünse?
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 düğün salonunda?? öle kuru kuru?? ohooo tam fakirmiş evlenen çift. neyse git iki ankara havası oynar gelirsin :)
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 7thBreath said: gitme be saçmalık 15 sene geçmiş. saçmalık kısmına katılıyorum bende öyle diyorum anne beni rezil ediceksin falan fişman hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 içki, alkollü içecekler için kullanılan bi tanımdır tartışmasına girmeyecem
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 annenin argümanına karşı ben onu çağırmıcam zaten de
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 İşaret parmağını kes, bir taşla bir çok kuş vurursun.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ya ben düğün olayını biraz ciddiye alıyorum. insan kaç kere evleniyor hayatında, kaç kere düğünü oluyor. 15 senedir görmediğin biriyse bile geçmiş günlerin hatrına git bir kaç saat otur sonra dön evine. önemli bir şey bence sosyal ilişkilerde düğün. sonuna kadar kalmazsın git sen ;)
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 gitmezdim ben olsam gerçi ben bakkala bile zor gidiyorum
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 geçmiş ne günü var abi adam anaokulu diyo ya cemil ne pandiklerik lan kızları diye mi yad edicekler eski günleri
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Llama said: hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor her annenin argümanı bu.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 muhtemelen düğün bomboş olcak böyle 15 yıl önceki insanları falan çağırıyosa. karı umuduyla gitme, hiç gitme. gitme.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 anaokulundaki bütün bebelerle mahallede de saatlerce oyunlar oynayıp top peşinde koştuğumdan, çok kaydadeğer şeyler olmasa da güzel günler olarak yaad ediyorum
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi tanımadıgın bi insan olmuş sonucta bence gitmenin hiç bi anlamı yok ben kuzen veya daha yakın dışında kimseye gitmiyorum
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 evet ya gitmeyim ben zati yolda görsem tanımam çocuğu
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adam seni hatirlayip cagirdiysa gitmek icap eder. Ama oturdugun yer ve dugunun yapilacagi yer farkli sehirlerde ise gitmek cok ta mecburiyet gerektirmez.
Öne çıkan mesajlar