Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Trabzonspor - Beşiktaş | 03 Ekim | 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beşiktaş maç kazanınca 100 mesajı geçmiyor şurdaki mesajlar, bjkli arkadaşlar dışında bir kaç kişi yazıyor, bjk maç kaybetti mi paticik ahalisi burda. bu kadar mı seviniyosnuz yenilince biz teh teh
Mesaj tarihi:
beşiktaşın taraftarı dengesizken milletten ne bekliyorsunuz anlayamadım? yeter demirören diyenler şimdi yetmez ama evet demirören diyorlar. ana bacı küfür ettikleri, salya sümük ağlattıkları adamı baştacı ediyorlar. adeta bir Aziz Başkan gibi saygı gösteriyorlar. bu tutarsızlıklar iki maç kazanmayla ortaya çıktı. iki maç kaybetmeyle de eski haline dönüyor işte..
Mesaj tarihi:
şu küfür olayını tekrar tekrar söyleyim
başkan olarak sadece bilgiliye küfür edildi adam hemen istifa etti.. ha yıldırıma hala yeter denilicek kapasitede ama adalıyı iyiki kadrosuna kattı bu yıl iyi işler çıkartıyorlar. ama hala arka fonda yıldırım yeter diye seslerde var duymuyorsunuz siz
Mesaj tarihi:
Bilgili'ye noldu, niye küfredildi nasıl bi anda gitti hiç anlayamadım, adam dreamteam haline getiriyordu beşiktaşı, canavar gibi oynuyordu onun döneminde takım, bayağı başarılıydı, bir anda aniden gitti
Mesaj tarihi:
knox said:

bilgili'nin istifa olayında tüpçünün parmağı varmış...bunu bana söyleyen recai kocaman dır allah utandırmasın

bunu herkes biliyor. demiören istifa etti bi kaç ay sonra küfür olayı çıktı. bilgili gibi bir başkan hiç bi takıma gelmez daha. fazla iyiydi insan olarak
Mesaj tarihi:
Eser ne güzel rage olmuşun ya son sayfalarda. Çok kötü takımsınız abi. Öyle böyle değil, o kadar atıp tuttunuz şöleyiz böleyiz diye 7 hafta geçti aramızda 1 puan var biz sene başından beri inanılmaz kötüyüz. DÜŞÜN ARTIK ne kadar kötü olduğunuzu.
Mesaj tarihi:
kendi adıma hiç atıp tutmadım şurda. ben istisna olmadıkça hiç bi zaman iddialı bile konuşmam. yenilince ahali burda, kazanınca böyle herkes köşesine çekiliyor. insanlar komik duruma düşüyor. zaten her topicte (kaybedilen maçların olduğu) yarısı zaa mesajı. çok anlamlı
Mesaj tarihi:
bu arada az kalsın beşiktaş 7 yabancıyı sokuyomuş, 4. hakem kıyak geçip izin vermemiş. zaalanacakmışsınız da federasyon tarafından korunmuşsunuz yani.
  • Yeni Oluştur...