barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 koymam pic suan. kotu kesti. ne kısa ne uzun arada kaldı. behlul gibi abanıcam joleyi yatırıcam arkaya biraz uzayana kadar. o berberi de bırakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Askere gideceğim diye ben de 3 numara kestirdim 8 sene sonra. Kafamda rüzgarı yeniden hissetmek güzel mevzu. Ne büyük rahatlıkmış, uzun saç öbekleri yok, yıkama kurutma çilesi az vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nileppezdel said: Kısa saçlar görünmez mi oluyor? :( kısa ama saç sonuçta, şeffaf değil, saç. Dikkatle havlumu ve küveti falan incelerim ne kadar saçım dökülmüş diye. Kaçamazlar gözümden! öyle bi kaçarlarki valla. uzun olunca dökülen orana burana dolanıyor. kısa olan tırıs tırıs gidiyor kendi yoluna. hiç "aga uzunken dökülüyodu kestirdim rahatım" demeyin DÖKÜLECEK ONLAR, DOĞASI GEREĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 istanbulda oturan varsa uzun saçtan anlayan çok iyi birini tanıyorum. 2 yıldır o adama kestiriyorum saçlarımı, her seferimde istediğimden daha iyi kesiyor adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ani kız mısın niye kestiriyorsun saçlarını değişiklik olsun diye? zorunda kalınca kestirirdin negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar