DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kaynak 1.5sene de yeni stad bitirilcekmiş, süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bilica vurcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 O kartal şekilli stadı yaparlarsa dünyanın konum ve görünüş olarak sayılı stadları arasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 nerde kartal şekilli stad resmi göremedim linkte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ezbere konusuyosunuz eli kulagında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://i55.tinypic.com/2uhvfar.png Dediğim stad bu... Bir de şu tip proje varmış sanırım... http://www.internethaber.com/besiktasin-yeni-stadi-foto-galerisi-684-p1.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Her sene 1 kere yıkıyoruz stadı eheh. Bu sefer doğrudur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o kartal güzelde.işte sıkıntı olmuyor mu boğazda oldugundan falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Belediye sorun çıkarıyordu. Şimdi o da kalktı. Diğer ikisi stadları bitirdiler. Bizi oyalaya oyalaya geç bile bıraktılar. İmzayı attıysa artık dönüşü yok demekki. Hayırlı olsun. İki stad projesi de güzel. Ama gönlümden geçen kartal şekilli olan. Çok orjinal bir proje... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ikinci proje yapılıcak olan , çok da güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o kartal fan-made bişey, öyle bi proje yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 yalan bunlar ben kendimi bildim bileli her sene sonu yıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Dartanian said: Bilica vurcakmış. bunu yazcaktım ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 barbu said: Dartanian said: Bilica vurcakmış. bunu yazcaktım ya of Yuh bu kadar olur bende tam onu yazmak için bakmıştım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Kartallı stad çok güzel olur yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 swissotel ve gökkafes gibi şerefsiz yapılar öylece dikilirken, beşiktaş tarihin ırzına geçmiş ne hacet. bir şey denemez. gökkafes ve swissotel yıkılmadıkça beşiktaşın her türlü stad projesi onaylanmalıdır. canım dolmabahçe'nin ırzına doya doya geçilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 O çok komik zaten, bize anıtlar kurulu senelerce çivi çaktırtmazken tam arkadaki yapı yükseldikçe yükseldi, birde uzun süre tamamlanmadı , beleş maçlar izlendi felan heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar