Tralus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bu kanalların yanında hep turksat 1c yazıyo arkadaşlar ve 1c uzay çöplüğüne atılıyo deniyo.bu doğrumudur?Eğer doğruysa ne yapmam gerekir değilse ne yapmam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bilimsel bir cevap arama bu probleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bilimsel bi cevap aramıyorum zaten çözüm arıyorum mobil cihazlardan daha mantıklı buldum buraya yazmayı bunu o yüzden lütfen yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vizyon ve donanım&yazılım, mobil ve bilim&teknik'ten daha mantıklıymış gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 burdan basla o zaman; http://en.wikipedia.org/wiki/Television Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Satellite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 photonlarını dairesel polarize et belki o zaman olur. olmadı quarkları çarpıştır. adam haklı yanlışlıkla bölümün adına teknik kelimesini koyarsan böyle olur. burası bilim bölümü arkadaş teknik yok burda. istersen garbage'a atayim orda daha cok insan var buraya kiyasla (10-20 kati kadar falan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ardeth'e sorarsan photon moton der. nerdlere soracaksın, televizyonunu hackleyip multifonksiyonel hale getirmeyi bile öğretirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hacım sistem şişmiş, format atıp yeniden sistem kurman lazım.. eğer televizyonun crt ise ekran kartını değiştirmek gerekebilir. ancak önce tv'nin arkasından kapağını açıp bujilerini kontrol etmelisin. impulsatörlerle temassızlık yapmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 türksat meme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bence bone'a sor. sana 234234 satır, içinde zilyon tane guide linki içeren postlarla cevap verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 belki kanal tv yi ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 in soviet russia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ShadowFax said: bence bone'a sor. sana 234234 satır, içinde zilyon tane guide linki içeren postlarla cevap verecektir. aldın mı cevabını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 turksat 1c mi? turksat 3a var abi niye o frenkansa girmiyosun ya da ben mi yanlış anladım soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar