Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forumtr Saçmalığı

Cin Ruhi

Öne çıkan mesajlar

-Bi kere paticiğe hiç benzememiş. Altı üstü reklam..
-sonra 50 mesaj atana kadar ne bi link koyabiliyor ne bi oy atabiliyorsunuz.
-şimdi başıma geldi şöyle bi hata aldım: "1 saat içinde toplam 18 mesaj gönderebilirsiniz, daha sonra tekrar deneyiniz."

ama gelin görün ki googleda forum yazınca ilk onlar çıkıyor. yok abi böyle bi forum. adamlar muhtemelen paraya para demiyodur..
Sosyal ağlarda paylaş

reklamdan başka birşey yok sitede.mesaj atayım diyorsun reklam çıkıyor mesaj okuyayım diyorsun reklamdan okunmuyor eee biraz gezineyim diyorsun reklamdan gezmek imkansız.birde inanılmaz yavaş.türkiyenin ilk forum sitelerinden birisi bunun ekmeğini yiyorlar işte

şimdi girdimde biraz daha reklamları kısmışlar :P en son 1 yıl önce girmişimdir ama yinede site hakkatten kusmuk gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

-Bi kere paticiğe hiç benzememiş. Altı üstü reklam..
-sonra 50 mesaj atana kadar ne bi link koyabiliyor ne bi oy atabiliyorsunuz.
-şimdi başıma geldi şöyle bi hata aldım: "1 saat içinde toplam 18 mesaj gönderebilirsiniz, daha sonra tekrar deneyiniz."

Esnaf said:

reklamdan başka birşey yok sitede.mesaj atayım diyorsun reklam çıkıyor mesaj okuyayım diyorsun reklamdan okunmuyor eee biraz gezineyim diyorsun reklamdan gezmek imkansız.birde inanılmaz yavaş.türkiyenin ilk forum sitelerinden birisi bunun ekmeğini yiyorlar işte

bi de düşünün piyasada tonla böyle forum var.

en hit alan yerler de oralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

donanımhaber bile daha güzel oradan be

valla şimdi baktım da 2003 te üye olmuşum, ilk mavi temalı haliyle çok iyiydi. şimdi ciddi anlamda kötü ama o zamanlar overclock odaklı topaklar ve ikinci el çok aktifti. kaldı ki kaliteli ikinci el için yine orasını tercih ediyorum. ama konu dışı oyun falan bölümlerinde takılmıycaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...