sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Old loves they die hard Old lies they die harder[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bone cok net hatirliyorum bump mappinge bok attiydin hatta uzaktan bakinca guzel yakindan bakinca kotu yani uzaktan 10 yakindan 0 dedin oyun ortalama 7 demistin haha[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 -aduket -tak tak truv ket[signature][hline]
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Bu nedir ya fsdfsdfds[signature][hline] The Truth is out There
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 illa bokunu cikaracaksiniz dimi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Millet başak geçmiş ama bende yazayım en ciddisinden bitane; Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yanlız olanlardır - Lord Xar Death Gate Cycle'dan alıntı.[signature][hline] The Truth is out There
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 imza kabariyor benim git gide lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım"
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Disappear, 18 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki: bone cok net hatirliyorum bump mappinge bok attiydin hatta uzaktan bakinca guzel yakindan bakinca kotu yani uzaktan 10 yakindan 0 dedin oyun ortalama 7 demistin haha tabii doom 3 aydınlık oyun da demiştim di mi. ya gidin işinize, tüm doom 3 topici boyunca, iki lafımı alıp üstüne tonla laf ekliyip, dediklerimi yanlış yorumlayanlarla uğraştım.. bir de burda uğraşmıyım..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 son zamanlarda duyduğum en iyi laf: "Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir" - SBGG!ZuhuratBaba efsane bişiy ya duydukça yarılıyorum :)
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Seldom demis ki said: kkthxbye Kralsin...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
wiley Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Belki ben senin icin bir hiçim ama sen benim icin "tetikteki bir silahın son kurşunusun."
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: "görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum" Super :D bu laflar nesillere aktarilacak bu potansiyeli goruyorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tamam siz kaşındınız.. bu savaş demektir..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 what is difference with ooooh and aaaah about 3 inches[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Benim en büyük sözüm yani bence benim deil tatatattmmmmmmmm Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
elma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ringuda kızın sölediği söz manyaktı. cin ve goblin dilinde sölüyomuş. ................. thinnee .. öle bişidi. hatırlarsam yazarım buraya[signature][hline]www.elma.forumu.com
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İmzamdaki lafı okuduğumda bayağı bi etkilenmiştim: "Deneyim en kötü öğretmendir. Her zaman testi önce verir dersi sonra." Görüntü de güzelmiş bu arada :) EDIT: Ringu'da kızın dedikleri sonradan ortaya çıkıyo muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 18 Ağustos 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eğer kalbinde bana yer yoksa güzelim, sorun değil ben ayaktada giderim.[signature][hline]kronik yorgun
Deluna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Barış isteyen Savaşa hazırlanır. (Asterix =Görevimiz Kleopatra filminde Kral Cezar'ın sözü :) )
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: darkwingduck, 18 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki: bir ben var benden içeri yunus emre Bunun doğrusu "bir ben var bende, benden öte, benden ziyade" olacak. harbiden kral laftır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: "görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum" puahaha hehe[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: arcane, 18 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki: son zamanlarda duyduğum en iyi laf: "Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir" - SBGG!ZuhuratBaba bır ekolsun zuhuratbaba :) "i am alpha and omega" da kral laftır belkıde soyleyendendır krallıgı ehe [Bu mesaj ascraeus tarafından 18 Ağustos 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki: "görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum" ahahaah bunu doom topicinde yazmıstın heuahduhsa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
avp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 en ince yerim belimdir diye bi imza dolaşiyodu bi aralar forumda o güseldi mesela =))[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Öne çıkan mesajlar