Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuduğunuz duyduğunuz en kral laf..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bone cok net hatirliyorum bump mappinge bok attiydin hatta uzaktan bakinca guzel yakindan bakinca kotu yani uzaktan 10 yakindan 0 dedin oyun ortalama 7 demistin haha[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Millet başak geçmiş ama bende yazayım en ciddisinden bitane;

Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yanlız olanlardır
- Lord Xar

Death Gate Cycle'dan alıntı.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
imza kabariyor benim git gide lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 18 Ağustos 2004 02:14 tarihinde demiş ki:
bone cok net hatirliyorum bump mappinge bok attiydin hatta uzaktan bakinca guzel yakindan bakinca kotu yani uzaktan 10 yakindan 0 dedin oyun ortalama 7 demistin haha

tabii doom 3 aydınlık oyun da demiştim di mi.
ya gidin işinize, tüm doom 3 topici boyunca, iki lafımı alıp üstüne tonla laf ekliyip, dediklerimi yanlış yorumlayanlarla uğraştım..
bir de burda uğraşmıyım..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
son zamanlarda duyduğum en iyi laf:

"Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir"

- SBGG!ZuhuratBaba

efsane bişiy ya duydukça yarılıyorum :)
Mesaj tarihi:
Seldom demis ki
said:
kkthxbye

Kralsin...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki:
"görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum"

Super :D

bu laflar nesillere aktarilacak bu potansiyeli goruyorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
what is difference with ooooh and aaaah
about 3 inches[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
Benim en büyük sözüm yani bence benim deil
tatatattmmmmmmmm

Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Mesaj tarihi:

ringuda kızın sölediği söz manyaktı. cin ve goblin dilinde sölüyomuş. ................. thinnee .. öle bişidi. hatırlarsam yazarım buraya[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
İmzamdaki lafı okuduğumda bayağı bi etkilenmiştim:

"Deneyim en kötü öğretmendir. Her zaman testi önce verir dersi sonra."

Görüntü de güzelmiş bu arada :)

EDIT: Ringu'da kızın dedikleri sonradan ortaya çıkıyo muydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

[Bu mesaj Saendul tarafından 18 Ağustos 2004 09:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
darkwingduck, 18 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
bir ben var benden içeri
yunus emre
Bunun doğrusu "bir ben var bende, benden öte, benden ziyade" olacak. harbiden kral laftır.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 18 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
son zamanlarda duyduğum en iyi laf:

"Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir,
Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir"

- SBGG!ZuhuratBaba

bır ekolsun zuhuratbaba :)

"i am alpha and omega" da kral laftır belkıde soyleyendendır krallıgı ehe

[Bu mesaj ascraeus tarafından 18 Ağustos 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki:
"görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum"

ahahaah bunu doom topicinde yazmıstın heuahduhsa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
en ince yerim belimdir diye bi imza dolaşiyodu bi aralar forumda o güseldi mesela =))[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
  • Yeni Oluştur...