Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuduğunuz duyduğunuz en kral laf..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beethoven, Mozart dinlemiyor değilim, türkiyede konser verirlerse seve seve giderim. -emrah-[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
emrah büyük adam ya

edik: ben onlarca farklı kişiden duydum emrah'ın bunu demiş olduğunu. kişisel olarak hiç duymadım aslında. geyiktir büyük ihtimalle ama inanırım öyle bir şey söyleyebileceğine.
[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ağustos 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
-merhaba tanışalım mı?
-yok biz arkadaş kalalım[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
saçma bi olay üstüne karakola götürülen hilal cebeci : ben katil miyim serikatil miyim beni karakola götürüyosunuz? katil olsam seve seve gelirim..

bunları direkt tv de duydum yani hehe uydurma diil emrah da dahil :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
hilal cebesi de ayrı süpermiş.

bu arada bizim maltepe anadolu lisesinin mükemmel müdür yardımcısı Sezai Gündoğduyu burdan saygıyla anar ve müthiş sözlerini aktarırım.

"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem."

"Arka sıralarda akrobatik hareketlerin lüzumu yooog."

"Oğlüüm, ben acıma duygumu güneydoğuda kaybettim, benim odama giren bir daha cıkamaaaaaz."

"Arkadaşınızın biri öğlen hastayım diye rapor aldı, akşam diskoda yagaladım."

daha niceleri var, ekşiden sezai diye ararsanız bulabilirsiniz. kesin bakın. (yukardakiler sözlükten alındı değil, çoğunu bizzat kendim yaşadım)[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 18 Ağustos 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ohooo. Ayça gibi bi sürü var. Yalnız arabeskçi olmak lazım bu devirde meydan boşaldı..
Özcan Deniz --> Pavorotti bile söylüyor
Müslüm Gürses ---> Rockçı oldu
Emrah----> Ne olduğu belli değil :) Kusursuzsuuun ,, Kudurtursuuun[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
gölgelerin gücü adına!
hiten mitsurugi ryu!
ben de başını oluşturucam; voltran voltran voltran!

evet çizgi film hastasıyım.. naparsın..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
kaplan vuruşuuuuuuu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
1) Sırıtma lan şaftı kaymış Merzifon eşeği gibi!..
2) Burası mapus damı, ananınız damı değil...
3) Tamam lan, dişimizi de sıkarız, çişimizi de sıkarız!..
4) Ölen var mı?
5) 12 yaşındaydın, tertemiz, pırıl pırıl bir çocuktun, ıslahevine yeni girmiştin...
6) Necmiii, babayı alma da!..
7) Torunlarım evde kızlarım dışarıda, bu ne biçim dünya Orhaaannn!..
8) Sevdim seni, sende de psikopatlık var, kanım ısındı sana...
9) Ulan şerefsiz, haysiyetsiz, dalaksız, ciğersiz, onunki bununki!..
10) Ben gaz maskesiyle gül koklamam yeğenim!.. (prezervatif kullanmadığını belirtiyor!)

kaynak : shockhaber

Söz dediğin böle olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
walla ımzamdakıler ııdır=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
said:
zagorx, 17 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
Bunu yazan tosun okuyana kosun.

şimdi ister edepsiz deyin ister saçma bizim yarattığımız en derin anlamlı laf budur :D

Ya çok geyik olacak ama buna bir de cevap var..

okudu bunu molla, tosun dötü kolla. Dayanamadım yazdım, taşlamayın :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Amacından sapmış sanki bu topic ya..

It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 17 Ağustos 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
Tolkien gelsin akliniza

+1.

Ve hatta
Comaraderie, adventure and steel on steel. The stuff of legend! Right Boo?
Butt kicking for goodness!
Where Minsc goes, evil stands aside.
Make way villiany, hero coming through! -Minsc

For the Fallen!
Nature, take the life she gave! -Jaheira

If I have to fight to get out of here, so be it! -Imoen

Yazmakla bitmez. Ama okumakla bitiyormuş. :)[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry.
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki:
"görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum"

LOL LOOOOOOOOOL AHAHAH LOOOL[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
said:
Black1ce, 18 Ağustos 2004 01:55 tarihinde demiş ki:
"görüntüler uzaktan 10 ama yakından 0 puan o yüzden ortalama 7 puan veriyorum"

ben böyle bişi demedim.
ama karanlıktan babam çıksa vururum dedim evet..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
  • Yeni Oluştur...